Web
Analytics
TECUCI

UPDATE: Destituire cu scandal la Politia Locala Tecuci


Cristian Popovici si Daniel Tuchel_tecuci.eu  16:20   Daniel Tuchel: “Proiectul privind aprobarea noii organigrame trebuie pus in aplicare. Am adus la cunostinta directorului executiv acest lucru si pe o perioada de 30 de zile domnul director este in preaviz timp in care merge la serviciu 4 ore pe zi. Discutam despre o institutie publica cu caracter operativ; Politia Locala nu poate fi condusa 4 ore pe zi ci 24 din 24 asa ca am emis o dispozitie prin care viceprimarul va coordona activitatea Politie Locale in acest interval, pana cand vom organiza concurs si vom nominaliza o noua conducere. Domnul director a refuzat sa se supuna hotararilor motiv pentru care am fost nevoit sa merg la sediul Politiei“. Conform primarului, directorul Politiei Locale nu era la sediu ci a fost chemat ulterior. Primarul a avut o discutie aprinsa cu fostul director. “Eu sunt fost militar si stiu ca Politia Locala e in subordinea mea. Dispozitia primarului, hotararea Consiliului Local trebuie acceptate. Sigiliul a fost pus pe usa biroului pentru ca domnul director a refuzat sa predea inventarul pe care-l are in subordine si este firesc sa sigilez usa ca sa pot constitui o comisie si sa iau in primire fara el. Obiectele personale vor fi inapoiate“.

15:20 Cristian Popovici:M-a dat afară cu forţa din birou. Nu am vrut să plec i-am spus că am gestiune aici. A început să ţipe, a chemat Poliţia”, ne-a spus fostul director executiv al Poliţiei Locale. În ultima şedinţă ordinară a fost aprobată modificarea organigramei la Poliţia Locală prin care se desfiinţează funcţia publică de conducere de director executiv, funcţia de conducere de şef serviciu ordine publică şi pază bunuri, care în prezent este vacantă şi funcţia de şef serviciu monitorizare şi control, în prezent ocupată. Noua organigramă va fi organizată la nivel de serviciu şi strucurată pe mai multe compartimente: juridic şi gestionarea resurselor umane, financiar contabilitate, ordine publică şi pază bunuri, dispecerat, circulaţie rutieră, protecţia mediului. Cristian Popovici a primit luni un preaviz de 30 de zile. Fostul director a explicat că potrivit legii funcţionarului public ar trebui să ocupe automat noua funcţie de conducere a Poliţiei Locale, cea de şef serviciu, dar se pare că pentru ocuparea acesteia ar fi nevoie de studii economice. Cristian Popovici a obţinut funcţia de director executiv în urma unui concurs.

14:20 In cursul zilei de 12.sept.2012 ( aprox ora 14)  in sediul Politiei locale Tecuci a avut loc un un incident intre directorul Politiei locale Cristian Popovici si primarul in functie Daniel Tuchel. Pentru moment am aflat ca biroul acestuia a fost sigilat si i s-a interzis accesul pentru a-si ridica obiectele personale. Revenim cu amanunte in minutele urmatoare.


27 comments

 1. felictari,D-nului Primar.eu am luat amenda de la politia locala(rusu costel si popovici cristian)k pe tavanul balconului atarna un smoc de par de animale si mi-a dat 250lei,fara avertisment.Poate reusiti sa il da-ti afara si pe agentul Rusu Costel k el a fost trimis de d-nul Popovici sa de-a amenda la alea care au caini si pisici.D-nul Popovici ia facut placerea unei vecine de a mea.

 2. Domnule Primar, mi-as dori sa faceti o curatenie mai profunda in aceasta institutie a Politiei Locale. Si cand spun asta stiu bine la ce marefer…, amintiti-va cazul incidentului in care Pazvante impreuna cu Puiu si-au permis sa agreseze un cetatean al orasului in “propriul” parc sub protectia ambelor Politii care pe langa faptul ca au inchis ochii nu au binevoit sa de curs macar cererilor de cercetare. Sa-l amintim pe vestitul domn POPOVICIU dar sa nu uitam de “catelusii”acestuia: vestitul agent nr.10 (imi scapa numele), dar sa nu uitam pe atotputernicul CHIRAC DUMITRU.

 3. felicitari domnului primar ca a inceput sa starpeasca capusele!!!!ca simplu cetatean al comunitatii tecuci domnule primar vreau sa va adresez o intrebare!!cu restul din primarie ce faceti?????? chiar asa consiliul local sa fie condus de o adunatura de ….[CENZURAT]

 4. Din cauza lu Popoviciu a ramas tata fara servici la Politia Locala.

 5. E clar ca Popoviciu nu a fost un ingeras iar destituirea lui era de asteptat pentru toti cei care nu au naivitatea sa creada ce declara politicienii la televizor. Ne-am obisnuit deja ca atunci cind se schimba puterea naravurile rele ale vechii puteri sa fie preluate si perfectionate.
  Nu ar trebui sa ne preocupe soarta lui Popoviciu ci legalitatea procedurii prin care se va ocupa postul precum si competentele celui care-l va ocupa.

  1. “EU SUNT PRIMAR ACUM.TREBUIE SA INSTALEZ PUTEREA USL”[(doar au votatat tecucenii), s-au ma rog: “am furat cit s-a putut”]

 6. E lipsit total de bun simt acest popovici. a fost numit politic de fiki si acuma o face pe functionarul public care a dat concurs. A mai existat unul asa in persoana lui dundev care tot politic a fost numit la oficiul prefectural si apoi o facea pe functionarul public care a dat concurs. Daca era cu bun simt pleca singur. Ce tot bate apa / n piua ca a dat concurs? Cine a mai participat la concurs? Nu stie nimeni cand s a organizat acest concurs. a fost numit politic si sa o termine cu minciunile ca nimeni nu e fraier in orasul asta. Cu facultatea lui de mecanica a ajuns mare director in administratie. Se doreste si politai acuma cu master de 150 mil. Sa nu uite ca inca are dosarul penal cu procesele verbale care le-a rupt sa-i serveasca pe prieteni. Sper sa nu fiu corectat gramatical de profesorul virtual la gramaticii limbii romane. Cetatenii indiferent de nivelul de cultura si conditie sociala isi pot exprima opiniile si agramat (mai ales pe net). Profesorii de limba romana sa/si tina lectiile la catedra nu pe Internet.

 7. Multumesc Dl Primar pt ca a-ti dat afara acest —— sa fie numit de fiecare cum doreste,pt ca undeva ,cindva ,asta ma umflat ca umblam cu un spray ,Primit gratis de la niste baieti ,ulterior mi sa dat drumul.Afara ba cap mare si rotund,iara pe nona aia da nona ca bine am scris ,pe aia cam pe cind afara? Sa ia si dl Popovici somaj ca poate ne gasim la viza.

  1. @Eu,
   Nici somaj nu ar trebui sa primesti. Si nu din cauza convingerilor politice pe care le ai, ci doar din simplul motiv ca esti analfabet (“m-a umflat” se scrie corect si nu “ma umflat”), iar exprimarea ta jalnica, transpusa in text scris, nu ma mai mira ca ai stiut cu cine sa votezi.

   PAMFLET

   In lumea asta cu de toate,
   Unde se-nvaţă contra cost,
   Păcat că nicio facultate Nu dă şi diplomă de…PROST

   Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
   Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti!
   O, Doamne, de ne-ar creşte grâul Cum cresc recoltele de …PROŞTI.

   Şi-n lumea asta răsturnată,
   Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,
   Savanţii noştri mor de foame Şi numai PROŞTII sunt deştepţi.

   Rog a nu se simti nimeni jignit,… doar cei cu “musca pe caciula”.

   1. Mai atitudine ca iti astern numele cu mic ,sa sti matale ca lingaii vechii ,isi ling ranile,iar lupii cei de azi va maninca si pe voi ,sa nu primesc somaj de ce ? a zici tu da ce am lucrat pe mosia lui matale? BAi chiaburule cine oi fi tu acolo,ce ma deranjeaza la POLITICA ASTA DE RAHAT E CA : SE SCHIMBA DOAR PRIMARUL SI NU TOATA GLOATA DIN PRIMARIE
    ASTA AR FI TREBUIT SA SE INTIMPLE. UN PRIMAR NOU CU O ECHIPA NOUA. DACA ESTI UNUL DINTRE EI TE-AS ARUNCA PE GEAM. NU UNU VREA SA FACA SI RESTUL PLING DUPA FIKI SI PASIVITATEA LUI CIND TOTI FACEATI CE DOREATI. SAU DACA ESTI NONA SINCER NU TE CUNOSC DAR SE PLINGEA UN CUNOSCUT CA ESTI FOARTE PERICULOASA,DE CE CA ERA SEFU CU SAPCA. NICI SOMAJ NU I-AS DA SA FURAT CAM MULT DIN FOSTA UNITATE SI CHIAR DE UNIA DINTRE SUBORDONATII LUI CU COMPLICITATEA ALTORA DIN AFARA, EL SUPARATUL STIE ASTA.? aFARA CU EL !ALTUL ,CA DOAR NU AM RAMAS LA MINA LUI POPOVICI. TINE DE SCAUN SA MAI MANICE SI ALTUL PIINE CA II E NEVASTA SALARIATA NU ASA E IN DEMOCRATIE?

 8. BRAVO BRAVO BRAVO …….cred ce singurul lucru bun pentru Tecuci a fost sa-l alegem pe Tuchel primar …. BRAVO lui … de asa OM avea nevoie orasul nostru

  1. Ia-l acasa si pune-i poza langa a lui Bashescu…amandoi sufera de aceeasi boala…psihiatrul le va pune acelasi diagnostic…
   Pune-l sa citeasca si regulile de baza ale democratiei…

 9. Doamne ce ma bucur!Imi frec mainile de bucurie!
  Felicitari, domnule primar!Pe multi dintre noi, “ne-ati razbunat”!
  Nu le mai ajung functiile si puterea! Se cocoata in scaune si uita se se mai dea jos!Si mai uita ca ei sunt in slujba noastra si nu noi la dispozitia lor!
  Si de ce sa-si doreasca urmatorul post de conducere? Ce a facut sa merite asta? Sa vina in privat sa vada ce inseamna post de conducere, ca-si va dori un alt de post(si va munci pentru asta, pentru ca aici nu tii de scaun, tii de serviciu, si taci si faci!..)
  Pe cand si alte schimbari? Lasa-ti-i sa vorbeasca de schimbari politice! Ca si ei tot asa au facut!
  Cu aceasta veste pot sa spun ca azi am avut o zi buna!

 10. jos cu banditzii din Tecuci care incepuse sa prinda radacina , bravo Domnule Primar , pe ei pe mama lor !!!

 11. Se stie că nu merită să te amărăşti, să-ţi faci sânge rău pentru ceea ce nu poţi schimba. Este inevitabil să te întâlneşti – nu de puţine ori – cu situaţii în care lipsa bunului simţ generează situaţii delicate, chiar penibile, oricum neplăcute. Încerci, cu tact, să le eviţi. Nu reuşeşti întotdeauna, e adevărat, pentru că se găsesc destui care, orbiţi de interesele lor mărunte, afişează o imagine neplăcută cu ceea ce, de fapt, ar trebui să ascundă: frustări şi complexe îndelung, dar inabil reprimate, ambiţii eşuate, ranchiună şi ură, comportamente meschine, metehne cunoscute, dar trecute cu vederea de cele mai multe ori din jenă faţă de cei care îşi expun fără ruşine felul de a fi.
  Este evident că astfel de persoane nu apreciază just consecinţele grave ale comportamentului lor şi pot provoca neplăceri celor care au ghinionul să se afle în preajma lor. Ce poţi face în această situaţie? Un apel la decenţă, la bun simţ şi echilibru? Ignorarea nesimţirii?
  Dacă ai bun simţ, nu poţi dialoga cu nesimţirea. Dacă eşti un om vertical, nu te coborî la nivelul celui care s-a compromis. Însă tăcerea celor cinstiţi permite ticăloşiei să prospere.
  Răman perplex mai ales în faţa celor care au aer de intelectuali şi comportament de mitocani. Dar o replică trebuie dată, căci numai astfel pot fi stopaţi cei care, pentru a da sens unei vieţi goale, au proclamat nesimţirea ca putere suverană.
  Comportament, disciplina si gandire militara.

  1. Link-ul postat de DV este potrivit cu conţinutul. Totusi, avand in vedere ca pe site avem vizitatori de toate varstele, am ales sa nu-l afisam. Sper sa nu fie cu suparare…

 12. Parchetul de ce doarme? Am inteles ca acest Tuchel trebuia arestat decand a luat cu forta terenuri dintr-o comuna invecinata si le-a anexat la Tepu. Ce se mai aude cu acel dosar domnilor procurori?

 13. Ce comportament barbar!
  Totusi, pretindem ca suntem un orasel civilizat. Au fost alegeri democratice (oare au fost? ) s-au schimbat primarul, consilierii, dar alte schimbari sa se faca doar daca este cazul si numai cu respectul legii.

 14. Pana unde va merge cu razbunarile acest om…oare nu-l mai trage nimeni de maneca? Alianta asta se va duce la vale cu stilul acesta de caprar care face ce vrea cu soldatii…Domnii consilieri mai au si ei vreun cuvant, domnii Butunoiu, Radovei,Papuc nu au curajul sa-l mai tempereze cu vendeta asta politica fara sfarsit?

 15. Cata diferenta intre zambetul din campanie al dlui Tuchel si ranjetul razbunator pe care il afiseaza acum. Pacat ca in astfel de functii ajung oameni dominati de instinctul primar al razbunarii. Asta este imaginea noii politici pe care o clama tot timpul campaniei alinanta USL?? Trista realitate mai traim…!

 16. Un nou abuz in functie al primarului….al catelea oare? Se pare ca nimeni nu mai stie sa scrie,toti asteapta sa se sesizeze cineva,sa se intample ceva, dar oare ce,sau oare cine? Cainii latra,ursul merge….noi cu drag le-om suporta,asa ne trebuie.Am vrut un tepean ,acum ne tepuiesre.

 17. a mai ramas macar o institutie a statului in care sa nu fie scandal?o zi buna .va pupa tati.

 18. Atitudinea Primarului este in contradictie cu imaginea creeata in timpul campaniei electorale, dar in concordanta cu actualele actiuni ale USL-ului:
  Nu sunt de acord cu legea o schimba, vor doar oamenii lor in functii…totul trebuie sa fie a lor

  1. Domnul Bichir intrebare retorica : cand a poposit finchispaga acum 8 ani nu la fel s-a intimplat in primarie ??? Nu la fel s-au schimbat toti sefii de departamente ?? Tot respectul pentru Cristi Popovici ca om il cunosc de-o viata dar sa nu uitam ca el a ajuns in functie datorita strict sotiei Nona Popovici fosta nr.2 in primarie pe perioada “domniei” lui finchispaga.

   1. Departe de mine ideea de a tine partea persoanei inlocuite, schimbate. Eu ma refer la nivel mai inalt, la nivel de sistem.
    Cred ca este timpul ca persoane pregatite sa ocupe fiecare post. Cred ca este timpul sa se aplice legea. Am criticat modul in care s-a procedat. Primarul nu trebuie sa se comporte ca pe propria-i tarla in camp.
    Exista reguli de convietuire sociala, de bun simt, si mai ales proceduri de aplicare a normelor in vigoare. Din ultimile iesire, se pare ca nu are tact de loc.
    La experienta pretinsa, sunteti departe de ce si-au dorit cetatenii acestui oras!

Comments are closed.