Web
Analytics
TECUCI

Dan Diaconescu a fost invitat la Radio Tecuci – AUDIO


In timpul conferintei de presa de la sediul PP-DD, viitor presedinte al partidului si viitor candidat la presedentie, Dan Diaconescu (DD) a fost invitat de administratorul postului de radio Tecuci pentru cateva minute in direct. Dupa triumfala aparitie la sala de spectacole, unde a fost asteptat de simpatizanti si membri, DD si-a gasit ragaz si pentru a sustine o discutie politica cu jurnalistul Cristian Pohrib. Inca din prima fraza DD a afirmat ca orasul nostru arata rau, si nu se vad imbunatatiri dupa 21 ani, a binevoit chiar apoi a raspunde tecucenilor aflati la capatul firului. A  sustinand ca rolul si scopul PP-DD este de a face o viata mai buna romanilor, multimii sarace si neajutorate, gasind solutii problemelor si intepand actuala putere conducatoare. Am fost sunata sa vad emisiunea de la Radio Tecuci in direct pe trustul  OTV luni seara, am inregistrat-o pentru tecucenii care nu au avut posibilitatea de a-l vedea si asculta pe  DD in municipiul nostru. DD a spus simpatizantilor dumnealui: „Sa nu ratati mandatul meu de presedinte caci nici nu stiti ce pierdeti !” Eu va sfatuiesc : sa nu ratati  ascultarea acestei inregistrari caci nici nu stiti ce pierdeti !

Asculta inregistrarea audio: [audio:http://www.tecuci.eu/wp-content/uploads/2011/06/ddd.mp3|titles=Audio Dan Diaconescu]

DD interviu cu Cristian Pohrib la Radio Tecuci, preluare  OTV,  16.iun.2011  19.30


43 comments

 1. Acum am inteles ce au cei de la Radio-Sant cu purtatorul de cuvant. Plang dupa fostul purtator de cuvant: Alina Mirela Istrate. Pai daca le era asa draga doamna cu pricina de ce nu au luat-o la ei? Cum mi-am dat seama de aceasta „dragoste”? Mi-a deschis ochii Atena cand a mentionat de articolele de la radio. Din curiozitate am accesat pagina lor si… surpriza… Cine furnizeaza informatii la Radio-Sant? Alina Mirela Istrate. Ramane sa mai citim doar procesul verbal al concursului de la spital. Nu cumva seamana a scurgere de informatii? Va las pe dumneavoastra sa decideti dupa citirea marelui „articol”.

  In data de 23 iunie s-a desfasurat concursul pentru ocuparea functiei de manager-persoana fizica a spitalului Municipal “Anton Cincu “ din Tecuci.

  Doctorul Dragos Teodoru a obtinut nota 10 la proba scrisa si 9.40 la proiectul de management.Punctajul final a fost 9.70.Urmeaza ca in urmatoarea sedinta a consiliului local sa fie validata functia de manager –persoana fizica,ne-a informat secretarul comisiei de concurs, Alina Istrate.

  Concursul s-a desfasurat conform regulamentului de organizare si desfasurare aprobat de Consiliul Local al mun.Tecuci.

  Din comisia de de concurs au facut parte:

  -Angelica Pintile -Presedinte;

  -Valentin Boldea -Membru;

  -Carmen Spiridon -Membru;

  -Loredana Apetrei-Membru;

  -Lucian Gradea -Membru

  -Alina Istrate -Secretar

 2. BRAVO ,copii! Ati percutat imediat, corecturile au fost facute promt!(„este cotata ca fiind cea mai medaliata” si „puteti”-si mai nou ati introdus protestul,care mi-a placut,serios,subscriu si eu). Dar, ce-ar fi sa postati la loc cele doua articole care faceau referire la purtatorul de cuvint de la Primarie (si era scris cu manutele domniilor voastre) unde titlul facea referire la Carmen Munteanu, iar in cuprinsul articolului spuneti ca v-ati adresat doamnei Carmen Secan? Ieri, in jurul orei 12, articolele disparusera de pe site-ul vostru. Nu de alta, dar ca sa fiu crezut!

 3. Stati sa vedeti ce „urecheat” strasnic a primit un radio-ascultator ieri, 22.06.2011, de la directorul postului de radio, tema emisiunii fiind averile licite/ilicite. La un moment dat, vizibil iritat de cel care sunase(si-l deranjase din monolog), moderatorul il ia la rost cu o intrebare „soc!”: „Chiar asa, dumneavostra va puteti justifica averea?”…va las pe dumneavoastra sa va exprimati parerea. Eu am ramas interzis!
  Sa nu ne miram ca astazi sintem intrebati „…ce-ati facut pentru binele acestui oras?” , iar miine ne vor intreba ” Ce-ati facut in ultimii 5 ani?” sau „De cite ori pe zi mergem la baie?”
  Cred ca stiu de unde acest „curaj”(tupeu) venit din partea mediei locale in eter…presedintele Basescu tocmai ce-a semnat legea conform careia primarii vor fi alesi din primul tur. Mizind pe inteligenta voastra, dragi tecuceni, cu siguranta stiti ce inseamna acest lucru : exact!… inca 4 ani portocalii si probabil dublarea sumei alocate postului de radio local, drept recompensa!

  1. Draga Atena, poate ca tecucenii s-au trezit din letargia in care au cazut la ultimele alegeri. Poate ca vor alege omul potrivit. Nici actualul primar nu este rau, dar este inconjurat de prea multe lichele. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa scapam de aceasta „culoare”. Oare CNA-ul nu poate fi sesizat? Chiar nu se poate stopa transmisia acestui Radio-Sant condus de un xxx de Germania?

 4. Pentru binele acestui oras am platit, platim si vom plati taxe si impozite, ca dupa aceea sa se vireze lunar, din bugetul local, suma de 2000 lei unui post PRIVAT de radio.

 5. Draga Aneta, se vede ca ai suferit in perioada comunismului. Esti tare pornita! In acea perioada doar puturosii nu isi gaseau locul. De bine, de rau, statul iti asigura un loc de munca si o casa. Acum ce iti da statul? Si chiar asa, tu cu ce ai contribuit la bunastarea acestui oras si a cetatenilor ce locuiesc pe teritoriul lui? Iti aperi prietenul de pahar? Foarte frumos! Dar acest prieten de pahar care a aparut sporadic la un post de televiziune mediocru si a obtinut un premiu (din „simpatie”) pentru o biata poezioara nu face cinste orasului nostru. Probabil nu l-ai ascultat in momentul cand a jignit radioascultatorii care au avut curajul de a intra in direct pe postul de radio atunci cand moderatorul Pohrib Cristian se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Dar sa avem pardon, din randurile pe care le-ai trimis pe acest site reiese ca si dumneata esti o veritabila sustinatoare al lui Bachus. Fiecare dintre noi consuma un pahar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam cat e ziua de lunga tolaniti in scaunele teraselor tecucene asa cum procedeaza onorabilii de la radio-sant. Nu o cunosc pe aceasta purtatoare de cuvant, dar o sa caut un motiv sa ajung pana la dumneaei si sa o cunosc. Pensia nu imi permite sa o sustin financiar, dar ii voi duce macar o floare. Asa se procedeaza atunci cand te duci la o doamna/domnisoara. Dar, sa ne fie cu pardon, dumneata nu cunosti codul bunelor maniere. Cat despre cercul de prieteni ai domnului Pohrib… din fericire nu am facut parte din el si nici nu imi doresc. Raman in cercul meu de pensionari.
  Doamna Atena, iertati-o pe aceasta „oaie ratacita” ce se autointituleaza „Aneta”, cu siguranta ca aburii alcoolului i-au zapacit mintile, si asa tulburi.

 6. Luind drept motto-ul zilei „Citesc toate aberatiile din aceste COMENTARII…” „Ti se face SILA…” „Cita lipsa de BUN-SIMT…” am sa fac mici schimbari cuvintelor scrise cu majuscule si zicem asa:
  „Citesc toate aberatiile din aceste ARTICOLE…”
  „Ti se face POFTA DE O PORTIE ZDRAVANA DE RIS…”
  „Cita lipsa de PROFESIONALISM…”
  Cititi si va amuzati dragilor :
  „Tecuceana Gianina Druta este cea mai cotata(!?!?)ca fiind cea mai medaliata eleva a Romaniei…”—nu cumva era mai corect sa se scrie asa : „…este cotata ca fiind cea mai medaliata…”??? Nu stiu zic si eu, dar specific faptul ca nu am studii de jurnalism si nici nu am lucrat/nici nu lucrez in mass media.Am studiat temeinic gramatica inca din clasele gimnaziale.
  „Vrei sa aduci in atentia Primarului o problema? O poti face aici si o pute-ti dezbate impreuna in fiecare zi de luni, de la ora 13 la Agenda Primarului!”—-cuvintul scris gresit este…desigur, ati ghicit! „pute-ti”, corect se scrie „puteti”…pentru auto-control conjugam asa : noi putem, voi puteti, ei/ele pot.
  Copii, nu sinteti simplii comentatori, ca mine si altii, ce ne dam si noi cu parerea pe marginea articolelor scrise de voi, cei de la Radio Tecuci, aveti pretentii de reporteri, respectiv „jurnalist, moderator tv, reporter si cistigatorul Premiului National de Poezie Mihai Eminescu(felicitarile mele sincere)” deci avem si noi pretentii de la voi. Dati dovada de profesionalism si scrieti articolele corect din punct de vedere ortografic si ortoepic, ca sa nu ne mai dati noua ocazia sa va corectam. Stiti, dragi copii, eu am crezut mereu in puterea propriului exemplu si daca voi, cei din presa, nu ne dati exmplu de profesionalism noi de la cine sa invatam? Haideti sa ne „duelam” in opinii, pareri, idei, nu in corectari de scriere.
  Cunoasteti cu siguranta „VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT!”…este adevarat ca la buletinul de stiri doamna stirista nu a citit „cea mai cotata ca fiind cea mai medaliata” dar pe site asa a ramas, scris gresit.

 7. Apropo de „facultatea facuta simbata si duminica”— si l-am citat pe Vasile, care la rindul lui a citat-o pe cea care a solicitat informatii de interes public de la purtatoarea de cuvint a Primariei Tecuci si nu a inteles de ce nu a primit raspuns. Ba raspuns a primit, dar nu l-a inteles.
  Haideti sa-l „decriptam” impreuna :
  In continuare ma voi adresa doamnei redactor de la Departamentul de stiri, Zaharia Aida:
  S-o luam cu inceputul…
  1) Denumirea autoritatii sau institutiei publice:RADIO TECUCI—Pai, ce autoritate sau institutie publica reprezinta acest post privat de radio?
  2) Incepind cu punctul 1 si terminind cu punctul 8 doamna stirista solicita bilanturile (atentie ce solicitam!) pe primele 6 luni ale anului 2011 si se plinge la final ca nu a primit raspuns decit la punctul 9) Situatia solicitarilor de divort pe cale administrativa…si a primit raspuns pentru ca nu era situatia pe primele 6 luni, ca in cazul bilanturilor.
  Trebuie specificat ca domnia sa face aceste solicitari pe 9 respectiv 20 iunie 2011. Luna iunie se considera incheiata(din punct de vedere contabil) pe 25 ale lunii urmatoare, deci 25 iulie, data pina la care se depun declaratiile la Adm. Financiara(decl. 112). Mai departe…bilantul semestrial se depune undeva prin luna august, deci cum era sa prezinte purtatorul de cuvint situtia atitor servicii daca nu era incheiat exercitiul contabil, respectiv, intocmit bilantul contabil si depus la administratie, unde primeste un nr. de inregistrare si trebuie sa mai astepti vreo 5 sau 7 zile sa primesti confirmarea de la Registrul Comertului, sau Camera de Comert Galati?….of, of, si iarasi of!!! Prin luna septembrie se putea face o solicitare in legatura cu bilanturile unor societati si primeai cu siguranta un munte de hirtii, serios, nici nu-ti doreai sa fi facut solicitarea cu pricina!
  De ce te-ai grabit asa, draga stirista? SRL-ul vostru nu are contabil? Nu puteai sa-l intrebi pe el, ca doar de aceea il plateste patronul, sa tina contabilitatea??!!
  3) Am lasat pentru final numele doamnei purtator de cuvint de la Primarie. Numele ei este, din cite vad, Carmen Munteanu si atit, nu Spataru, sau Secan, cum ai specificat in solicitare. E ca si cum te-ar fi botezat cineva Aida Zarnescu (am ales la intimplare numele) si cum nu te cheama asa, nici n-ai fi raspuns. Probabil a considerat ca „ai luat-o peste picior”!
  Trebuie sa subliniez si sa scriu cu majuscule : NU SINT AVOCATUL NIMANUI, cu atit mai putin, NU DETIN EU, un amarit de pamintean, Adevarul Suprem, dar atit cit am putut acumula pina la virsta mea (experienta, desigur!) si mai ales atunci cind lucrezi in media (SI FAC REFERIRE LA TINE, CA EU AM O CU TOTUL ALTA PREGATIRE SI AM LUCRAT INTR-UN DOMENIU TOTAL DIFERIT de al tau), ce-l face pe om puternic?…informatia, desigur! Asa ca te sfatuiesc (si-mi permit, caci dublul virstei tale la care mai adaugi 10, sau 15 ani, fac anii mei) sa te informezi bine, da’ bine de tot, inainte de a initia un demers si apoi adreseaza-te institutiilor in cauza. Nu o lua ca pe ceva personal, considera ca te-a sfatuit bunelul tau!

  1. Ai dreptate atena, dar de unde sa stie doamna Aida ca nu ti se pot furniza rapoartele (nicidecum bilantul) de la cele 8 servicii enumerate, daca suntem inca in luna iunie, acestea vor fi puse la dosarul sedintei ordinare de la sfarsitul lunii IULIE. De unde sa stie tanti asta cum se lucreaza, cand domnia sa afirma ca iti trebuie studii superioare pentru a fi purtator de cuvant (nu cuvinte, cum se exprima Aida de la departament stiri radio). Cu acele afirmatii la adresa purtatorului de cuvant Munteanu Carmen (nu altfel) isi arata ipocrizia, incultura si cei sapte ani de acasa pe care nu i-a primit. E urat sa acuzi cand de fapt tu esti cel care (se vede clar) ca nu ai studii superioare si nici nu intelegi un raspuns simplu si stii sa improsti aiurea cu noroi. Apropos, la barul (Agora) unde ai lucrat inainte de departament stiri radio, ti-au trebuit studii de vanzator, sau tot alea iti folosesc si la angajarea ca redactor? Se compara cei 5 milioane salar cu cei 12 milioane care ii primesti acum? Sunt mai batrana si-ti dau un sfat: stai frumos in banca ta, nu renteaza sa pleci de la radio pe asa salariu, ptr. un post de purtator de „vorbe” cum te exprimi, deoarece salariu este jumate. In plus, ai pune si primaria in dificultate, ce-ar face cu banetul care vi-l da lunar? Demonstreaza ca esti capabila pe postul tau si nu te mai face de rusine, devine plictisitor, zau, si-n functia ce o detii te-ai cam manjit de …

  2. Oare cand o sa dispara comunismul?Sunt oameni care nu accepta schimbarea.Internetul este un mijloc de informare dar trebuie sa stiti ca nu au acces toti cetatenii.Citesc toate aberatiile din aceste comentarii… Ti se face sila ..Cata lipsa de bun simt,de respect..asa ca ar fi pacat ca cineva sa se simta afectat.
   Ce-ar fi domnilor comentatori sa spuneti ce-ati facut pentru binele acestui oras?
   D-na Atena esti o buna oratoare si cred ca ai avut o functie care ti-a permis sa-ti aperi interesele.Astazi, desi la pensie inca mai activezi?Domnul Vasile ce-ar fi sa-ti vezi de sanatate?Ce stire importanta crezi ca ne-ai dat? Nu cumva ai luat informatia de la purtatoarea de cuvant?Pai, atunci merita sa fie platita dublu dar cu banii din buzunarul tau -ca tot nu consumi bauturi alcoolice.

  3. Bre.. bunico disperata nu mai pupa atat partea dorsala purtaretei de barfe CARMEN MUNTEANU.

   Nu isi face treaba, e prea proasta ca sa poata munci in functia actuala. Te plateste? Cate afla omul la o cafea…!

   Actuala purtatoare de cuvant a administratie locale, face institutia de ras prin munca pe care o presteaza. Ar trebui concediata sau mutata acolo unde se pricepea mai bine.
   Poti sa o pupi in continuare in f…d pentru-ca oricum nu o sa scapati de prostia gigantica de care da-ti dovada! Sa ai pofta!

   1. Ar fi trebuit sa inceapa așa articolul din Monitorul de Gl:”stare de confuzie la Primaria Tecuci.Inca nu s-a stabilit clar care este numele purtat.de cuv.:SPATAR? SECAN?MUNTEANU?
    La Monitorul de Gl apare ca fiind „Spatar”( predestinat!);la Serv.de Evid. a popul. era…”Secan”,la Primarie e…”Munteanu”.Cand a vrut sa faca o emisiune la Radio Tecuci „Alooo,aici Radio Tecuci”( incearca sa pronunți moldovcenește „alo” așa cum facea „distinsa” ), nu se mai știe ce nume avea.
    Cred ca cel mai bine ar sa gandiți practic,sa incercați și ceva constructiv și sa puneți punct la toate mizeriile astea.E rușinos ce faceți aici.

    1. Draga Alina Istrate, de ce te ascunzi in spatele unui nume fictiv? Nu esti indeajuns de curajoasa sa semnezi cu numele tau? Se pare ca nu. De ce nu ceri sa fi distribuita pe postul de pe care ai fost inlaturata? Chiar iti este frica de primar? Daca ai fost atat de competenta de ce ai fost schimbata? Oamenii buni sunt pastrati. Tu in ce categorie te incadrezi? In categoria acelor functionari care isi rezolva problemele personale in timpul serviciului sau a celor pe care ii gasesti in sediul Primariei pana la finalul programului de lucru? Daca ai fost schimbata presupun ca nu ai facut fata cerintelor postului pe care il ocupai? Crezi ca cu o diploma de facultate te-ai facut desteapta? Nu. Trebuie sa inveti si sa citesti foarte mult. Iar omul destept lasa de la el ca sa fie treaba buna. Tu ce faci? Iti periclitezi si postul pe care il ocupi la aceasta ora. Ai grija te tine, lasa-i pe carcotasii de la radio ca se folosesc de tine. Daca ramai fara loc de munca nu te angajeaza ei. Asculta-l pe mos Vasile ca nu te sfatuieste de rau!

    2. Te doare foarte tare de ce anume face purtatorul de cuvant, scumpa mea Cami. Se vede ca esti complexata de persoana d-nei Munteanu. Hai sa iti explic cum sta treaba cu numele. Cel de SECAN este numele de domnisoara (asa cum scumpa ta Aida s-a numit CRIHANA), cel de SPATARU este numele purtat in casatoria cu dl. Spataru (prietena ta Aida si-a luat numele de ZAHARIA). Dupa divort d-na Munteanu a revenit la numele purtat anterior casatoriei, adica SECAN (spre deosebire de ea, prietena ta Aida a ramas la numele fostului sot, acela de ZAHARIA). Dupa 6 ani, d-na Munteanu s-a recasatorit si a luat numele sotului, respectiv MUNTEANU (prietena ta Aida s-a recasatorit si i-a dat actualului sot pana si numele fostului sot, respectiv ZAHARIA). Te-ai lamurit? Eu zic ca am fost destul de explicita. Daca nu ai inteles inseamna ca invidia te roade a naibii de tare.

  4. Până la data de 1 martie a.c informaţiile de interes public ce ţin de administraţia locală tecuceană erau oferite către solicitanţi, persoane fizice sau reprezentanţi mass-media, de către purtătorul de cuvânt Alina Mirela Istrate. Începând cu această dată, dumneaei a fost repartizată la un alt compartiment şi teoretic postul ar fi trebuit să fie ocupat de un nou purtător de cuvânt, în persoana unui alt funcţionar public, Carmen Spătaru. Spun teoretic, căci practic noua numită se află în concediu până pe data de 7 martie, timp în care informaţiile publice nu mai pot fi furnizate deoarece încă nu există persoana care să preia „frâiele” relaţiei cu presa. Chiar dacă situaţia este puţin delicată, primarul tecucean Eduard Finkelstain încearcă să „suplinească” funcţia de purtător de cuvânt, oferind, în măsura timpului disponibil ,relaţii publice. Cum aceasta nu este „ocupaţia” sa de bază, activitatea se desfăşoară după ce treburile importante ale urbei au fost epuizate. În cea de-a doua zi a lui martie, primarul Eduard Finkelstain a răspuns întrebărilor reprezentanţilor mass-media după finalizarea „sesiunii” de audienţe. Totuşi, cum primarul nu cunoaşte în amănunt fiecare investiţie – cu valoare, firme executante ale lucrărilor de investiţii, perioade de desfăşurare etc. – informaţiile au fost ceva cam „subţiri”. Este de apreciat totuşi că primarul a „rupt” minute bune din pauza de masă pentru a „suplini” funcţia de purtător de cuvânt al administraţiei locale tecucene. sursa: Monitorul de Galati
   acum ca sa intelegi draga iulieta,pardon atena,cumde fac unii confuzii.ce sa faci daca purtareata de vorbe de la primarie a trecut prin mai multe casnicii? ….restul comentariului nu este in acord cu termenii si conditiile tecuci.eu.

   1. serios tecuci eu? se publica doar ce inseamna atacuri la persoana( la anumite persoane!!)? atunci, un sex oral, asta ca sa ma exprim elegant va este necesar

    1. Dupa exprimare, cititorii pot sa realizeze ce intentii si mai ales, ce „cultura” aleasa ai. Da, anumite comentarii au continut calomnios si defaimator. Ne rezervam dreptul de a cenzura aceste comentarii. Am mai spus-o si cu late ocazii. Şi ca raspuns o sa ma folosesc de o scurta „zicere” a prof. Vasile Ghica: „In privinta prostilor, natura este vinovata de doua ori: ca i-a creat ; apoi ca nu le-a adus la cunostinta.”

   2. Dar scumpa ta Aida prin cate casnicii a trecut? Dar „desteptul” de Narcis Zahiu, pardon, Zaharia, prin cate? Dar super-desteptul Pohrib-Patrichi Cristian cate casnicii are la activ? Voi nu va vedeti barna din ochii? Cati copii au ramas in urma acestui Narcis Om de Balta? Ce barbat a fost odata… trei Doamne si toti trei au ramas la mama-n poala… Taica se dadu plecat… La Tecuci s-a maritat. Ce tot aveti cu acest purtator de cuvant? Draga Bust, si Cami (a se citi Narcis Zaharia, fost Zahiu), de ce nu te uiti in propia ta ograda? Sotioara ta, actuala, nu fosta, nu a fost usa de biserica (ca si tine de altfel). De ce nu se intoarce in spatele tejghelei? Acolo era locul ei. Pardon, gresesc. Nici acolo nu este locul ei, ca este mare amatoare de licori bahice. Tine-o acasa, mai baiatule! Si stii ceva? Cred ca esti in plus in acest oras. Judetul Tulcea iti spune ceva? Balta, tantari, bautura, xxx. Nu te apuca tu sa jignesti oamenii acestui oras. Esti un pierde vara. Daca era ceva de capul tau nu te maritai, nu iti lasa-i copiii ca sa cresti copilul altui barbat. Chiar asa, ce ar spune A… daca ar afla ce prost vrea sa ii educe copilul? Of, te-am bagat prea mult in seama. Cel mai bine ar fi sa iti vezi de treburile tale si sa nu mai intri pe acest site onorabil. Duhoarea ta dauneaza grav bunei educatii.
    P.S. – Exista doar purtator de cuvant. Purtatoare de cuvant, purtatoare de vorbe, purtaret de cuvant exista doar in vocabularul xxx de la Radio Sant. Grea mai este matematica limbii romane… 🙂

 8. Cine e acest ……….dan diaconescu? cred ca omul asta e O in toate exact ca O(zero)tv. Parerea mea este sa isi vada de vrajeala lui in televiziune si sa nu ne intoxice peste tot…….. Pe Radio Tecuci ii stiam seriosii……..

 9. Dan Diaconescu „şi-a încropit” averea fabuloasă începînd cu, probabil, şantajarea celor puternici care aveau legătură cu banul public, continuînd (ori simultan) cu evaziune fiscală, probabil, prin neînregistrarea în contabilitatea societăţii a multor sume de bani.
  Mi-am adus aminte, domnul nostru consilier local, dar mai ales cetăţean de onoare Dănăilă-Pazvante, a primit chitanţă fiscală de la Diaconescu cînd a fost în direct la OTV?

  1. Draga ^POATE^ ATENA , nu crezi ca ne am saturat de 21 ani de poate , poate ala e vioivat , dna il aresteaza , ca asa vrea EL , cel pe care l incomodeaza , ala poate nu a taiat chitanta , ala poate nu stiu ce a facut etc.
   Nu crezi ca in ritmul asta al tau , prin influentarea celor ce ti citesc rindurile vei ajunnge si tu un ^poate ^.
   Probeaza si apoi acuza , nimeni nu este vinovat inainte de a se fi probat , tu daca faci parte din rindul celor care ca odinioara , aresteaza si apoi cauta motivul nu ajungem decit sa plingem amar dupa ce vedem pe cine am votat .
   Trebuie sa intram in normalitate , credeti ca daca ii gaseau o chitanta lisa lui DD , nu l infundau ?
   Veniti cu argumente nu cu POATE , sintem totusi in anul 2011 , eu inclin sa cred ca daca ai facut academia STEFAN GHEORGHIU , ai facut o la seral si nu ai invatat sa manipulezi cum vrei ti oamenii .

 10. in 2014 aleg PPDD dintr-un singur motiv nu mai vreau sa le platesc ratele celor care sau imprumutat si acum joaca ping-pong la antena3 si realitatea banicioiu cu toader ponta cu crin si uite asa e vina ta nuuuu tu in 2004 ce ai facut,loviti intr-un jurnalist care intotdeauna dezvaluie adevarul nu ai cum sa fii jurnalist mincinos este o regula de baza „adevarul in aceasta meserie” si de ce nu sa aratam tari ce facem asa cum am aratat-o pe magda ciumag si parlamentari care fac nani in sedinta,se poate arata live din Cotroceni si Victoriei gata cu 21 de ani e timpul de schimbare totala!

 11. Unele persoane pun „botul” la Pd,pdsr,fsn mama ee.Voi nu vedeti adevarul stiti care este dar aveti puterea sa pacaliti din nou nu se mai poate.Din 1990 „politicieni” au pus botul la fmi,banci etc,noua nu ne trebuia Curte Constitutionala ci monarhie ca in Anglia o sa spuneti de ce simplu un Rege dadea respect politicieni nu mai furau,pornea un respect de sus greseai ca politician singur puneai demnisia pe masa de rusine/respect,niciodata nu o sa auziti 1000 de englezi lucreaza in Italia etc,Regina Elisabeta a fost cea mai tare din Europa/ok sa trecem la cei 21 de ani asa zisa „privatizare”sau „furt” a distrus locuri de munca,lumea sa inrait,invidia a ajuns in oameni etc,nu a fost deajuns sau mai si imprumutat la greu FMI,Banca Europeana etc…

 12. Nu este nevoie a se mai căuta şi alte puncte de lucru, postul de radio se poate muta chiar la sediul societăţii, respectiv la Primărie, iar directorul poate prelua funcţia de purtător de cuvînt, rezolvîndu-se astfel toate neplăcerile şi sincopele de care se plînge directorul departamentului de ştiri.

  1. Prin targ se vorbeste ca doamna Zaharia vrea sa ajunga la Primarie. Chiar pe postul amintit de tine. Domnul Pohrib l-ar ocupa, dar se impune o conditie: biroul purtatorului de cuvant sa fie transformat in birt. Si cum consumul bauturilor alcoolice este strict interzis in timpul exercitarii atributilor de serviciu… domnul Pohrib spune PAS si ramane la pupitrul postului de radio sprijinindu-se cu o mana de sticla si cu alta de pahar.

   1. Domnule Vasile,
    Domnul Pohrib ,dupa cum se stie a fost si este jurnalist-moderator tv, reporter,a luat Premiul National de Poezie ” Mihai Eminescu” si nu cred c-ar renunta la profesia lui pentru a face placere unei
    „Babe barfitoare ” ca Dv .Se pare ca sunteti unul din fostii lui prieteni si pentru ca nu consumati bauturi alcoolice postul de purtator de „barfe” este al Dv. Dar si „birt”nu tine de comunism? Deci ,veteran . Mult noroc!

 13. Cu ce mijloc de transport a ajuns Dan Diaconescu la Tecuci? Cu iaht-ul, cu elicopterul, cu masina de fite sau cu Dacia 1310? Cum a facut acest domn atatia bani? Cinstit? Ma indoiesc. Si eu muncesc cinstit dar nu am atatia bani cat domnul Diaconescu. Ceva este putred in modul lui de a face bani. Nu pot avea incredere intr-un om care se joaca de-a jurnalistul, de-a omul politic, de-a salvatorul romanilor etc. Sa isi vada de televiziunea lui prapadita si sa ne lase pe noi in pace. Daca vrea sa mai fie invitat la radio-santul tecucean nu il opreste nimeni, dar sa nu creada ca daca suntem provinciali neaparat suntem si prosti.

  1. TOATA AVEREA I-A FOST PURICATA DE TOATE ORGANELE, CREZI CA AU GASIT CEVA ? BINEINTELES CA NU .
   NU A FACUT AFACERI CU STATUL CA TOTI CIOCOII .
   AI CULOARE POLITICA , DE INCERCI SA NE ABURESTI CU PROSTIILE TALE BASISTE ?

   NE LESI , CA VA AJUGE 21 ANI DE ANI DE CIND VA BATETI JOC DE NOI SI DE TARA , ROTINDU VA INTRE VOI , ACEEASI OAMENI ( COMUNISTII SI SECURISTII DE ALTADATA ), INDIFERNT CA VA SPUNETI FSN, PDSR,PSD, PD,ETC .

 14. OARE AICI NU INTRA DECAT PROFITORII CRIZEI , CUM DE POT VORBI ASA DE SINGURUL OM CARE MAI VREA BINELE ACESTEI TARI .
  CE AU FACUT GUVERNATII TIMP DE 21 ANI PENTRU NOI , CEI MULTI , DOAR AU DISTRUS SI NE-AU ADUS IN SAPA DE LEMN .
  NU CREDETI CA TOTUL ARE SI UN SFARSIT ?
  DE ACEEA EU CRED IN DAN DIACONESCU SI VOI RAMANE LANGA EL ACUM SI DUPA CE VA FI ALES PRESEDINTE .

 15. Oameni buni,latraii ciocoilor au si sarit asupra lui Diaconescu.Eu cred ca toti tecucenii trebuie sa se solidarizeze cu oameni ca Dan Diaconescu. Sa ne unim fortele si sa il sprijinim cu totii pe liderul local PPDD, Samir Oanca, om care a avut curajul sa se ia la tranta cu lichelele care sug bugetul local si au distrus economia orasului.Sa ne ajute Dumnezeu si sa ne dea minte si curaj!

 16. Mai ATENA sau ANTENA ca-mi scapa numele momentan…tu vad ca ai tupeu…bravo „fetitzo”! Numai ca iti cam scap multe printre picioare! Stii tu ce stii dar iti mai tebuie putin!

   1. Nu stim ce semnale exista dar treaba cu reciclarea i se potriveste. Cat despre locatie eu as intreba daca stie ANTENA o a alta. Ca doar ea, ANTENA, le stie pe toate!

 17. SA NU UITATI VORBELE MELE , GENERATII CARE SINTETI AZI :

  „- Da, cucoane, sa nu va fie cu suparare, dar de la vorba si pana la fapta este mare deosebire .. . dumneavoastra, ca fie­care boier, numai ne-ati poruncit sa aducem bolovanul, dar n-ati pus umarul impreuna cu noi la adus, cum ne spuneti dinioarea, ca de acum toti au sa ieie parte la sarcini, de la vladica pana la opinca. Bine ar fi, dac-ar fi asa, cucoane, caci la razboi inapoi si la pomana navala, parca nu prea vine la socoteala .
  Iar de la bolovanul dumneavoastra, am inteles asa: ca pana acum noi taranii am dus fiecare cite o piatra mai mare sau mai mica pe umere; insa acum suntem chemati a purta impreuna tot noi, opinca, o stinca pe umerele noastre. Sa dea domnul, cucoane, sa fie altfel, ca mie, unul, nu mi-a parea rau ”
  STANCA-I CRIZA ASTAZI , DE CE OARE TOT NOI OPINCA TREBUIE SA PUNEM UMERELE , NOI SA SARACIM SI EI SA SE IMBOGATEASCA .
  DE ACEEA TREBUIE SA IESIM LA VOT SA-L VOTAM CU TOTII PE DAN DIACONESCU .
  „Unde-i unul, nu-i putere La nevoi si la durere; Unde-s multi, puterea creste Si dusmanul nu sporeste.”

 18. A se citi cu atentie mare titlul articolului : „Dan Diaconescu a fost invitat la RADIO TECUCI”—atentie la locatie!
  S-a dorit un exercitiu de imagine din partea directorului postului de radio…adica, vezi Doamne, noi sintem impartiali. Acceptam la microfon pe oricine de oriunde, chiar daca se aduc critice la adresa puterii locale. Sanki-balama!
  Dupa acelasi model, pe cind ii vom auzi la o discutie in direct pe adversarii politici locali ai primarului nostru (candidatul la fotoliul de primar din partea PNL, sau PSD, ori USL- daca se merge pe acest parteneriat si am lasat intentionat pentru final PC, respectiv pe dl. Vasile Diaconu. Apropo domnule primar, de ce mai este consilier local PNL dl. Diaconu, nu cumva si-a pierdut calitatea de consilier, ca doar nu au fost uninominale la alegerile locale?????) sa-i auzim cum il denigreaza pe Edy…hai s-o mai aud si pe asta!!!

 19. BRAVO DOMNULE DIACONESCU , MULTUMIM CA NE ATI ONORAT CU PREZENTA ORASUL NOSTRU OROPSIT DE CIOCOI 21 ANI .
  SUNTETI SINGURA SPERANTA A POPORULUI ROMAN , NE BUCURAM CA SUNTETI UN LUPTATOR SI NU RENUNTATI IN FATA TUTUROR CELOR CARE NU VOR CA DUMNEAVOASTRA SI ECHIPA CE O CONDUCETI SA FACETI PARTE DIN POLITICA ROMANEASCA .
  AVETI VOTURILE A 90% DIN TECUCENI , CARE VA ASTEAPTA SA FITI NOUL PRESEDINTE AL ROMANIEI .

  1. Refuz să cred că 90% dintre tecuceni, adică 36.000 de mii din 40.000 sunt spălaţi pe creier! Dimpotrivă eu cred că doar 10% au creierele spălate şi apretate, şi pun botul la abureli democratice venite exact de la cine nu trebuie.Dar logica şi carnea de porc…e (sic) grele.

 20. Bai nene ma lasi, numai vrajeli ai in cap, esti plin de minciuni,cum ai facut tu bani tinere?

 21. ha ha ha! aici e asa: crezi sau nu in extraterestri. se pare ca unii cred! ha ha ha

 22. Care mandat??? Bai nene esti cu capul! Tu nu ai nici partid si deja ai mandat! ( mandat de arestare ai avut…asta stim…si poate o sa mai ai)!

Comments are closed.