Web
Analytics
TECUCI

Cum era de aşteptat, au demarat permutările din Primărie


Primaria Tecuci  Primarul Daniel Ţuchel a dat o serie de dispoziţii referitoare la mutarea temporară pe o perioadă de 6 luni, începând cu 1 august 2012 a mai multor funcţionari din cadrul Primăriei Tecuci, care vor beneficia de aceleaşi drepturi ca şi până acum inclusiv cele salariale. Maria Manuela Oprea este mutată de pe funcţia de consilier principal, clasa de salarizare 53, gradaţie de vechime 5, din cadrul direcţiei economice, birou informatizare gestiune date în cadrul direcţiei economice, serviciul buget contabilitate, pe funcţia publică consilier principal, clasa de salarizare 53, gradaţia de vechime 5 cu aceleaşi drepturi salariale. Maria Manuela Oprea face schimb de post cu Violeta Obreja, consilier principal, clasa de salarizare 53, gradaţia de vechime 5, direcţia economică, serviciul buget contabilitate. Celelalte mutări temporare sunt următoarele:
Sorin Luigi Drumov, referent superior, clasa de salarizare 30, gradaţia de vechime 5, compartimentul situaţii de urgenţă -> compartimentul relaţii publice
Mihai Liviu Constantin, referent superior, clasa de salarizare 29, gradaţia de vechime 4, compartimentul relaţii publice -> compartimentul situaţii de urgenţă
Gabriela Adriana Tudor, consilier superior, clasa de salarizare 53, gradaţia de vechime 5, direcţia tehnică, serviciul investiţii, programe integrare europeană, achiziţii publice -> compartimentul autorizări construcţii
Lidia Garofa, consilier superior, clasa de salarizare 53, gradaţia de vechime 5, compartimentul autorizări construcţii -> direcţia tehnică, serviciul investiţii, programe integrare europeană, achiziţii publice
Despina Tudose, consilier superior, clasa de salarizare 53, gradaţia de vechime 5, direcţia tehnică, serviciul investiţii, programe integrare europeană, achiziţii publice -> direcţia tehnică, administrarea domeniului public şi privat
Andronache Niţu, consilier superior, clasa de salarizare 53, gradaţia de vechime 5, direcţia tehnică, administrarea domeniului public şi privat ->  direcţia tehnică, serviciul investiţii, programe integrare europeană, achiziţii.


17 comments

 1. Dacă tot am pomenit de găşti, în comentariul trimis cîteva zile în urmă, şi dacă tot e vorba de PERSONAL şi de mişcarea lui (a personalului), întreb acum: Oare, în GAŞCA DE LA PERSONAL (cică Resurse Umane – ha !ha! ha!), cînd se va intra cu… mătura şi chiar cu faraşul ? Doamna Şefă de la Resurse Umane, doamna Şerban R. nu cumva ar cam trebui “smulsă” din acel loc atît de “gras”, aducător de venituri necuvenite provenite din șpăgile de la angajările și promovările din primărie și a celor de la celelalte servicii publice ? Sau poate doamna cu pricina este … intangibilă, precum a fost şi pînă acum, pe timpul lui Lazăr, pe timpul lui Finkelştain, cînd tot acolo a înţepenit: la PERSONAL ?? Ha! ha! ha! -Resurse Umane -ha!ha!ha!, da, Resurse, dar nu “Umane” ci altfel de… “resurse”…

 2. sunt doua variante:
  1) strangI toti functionarii PDL-isti , CORUPTI SI SLAB PREGATITI , intr-un SINGUR loc ca sa ii starpeasca dintr-o lovitura ,iar pe cei BINE PREGATITI ,CU STUDII IN DOMENIU ,ONESTI SI NEIMPLICATI POLITIC ( GEN D-na OPREA )cauti sa ii protejezi , mutandu-i in alt sector
  2) muti ,oameni foarte bine pregatiti, in alte sectoare ,ptr a le face sa mearga strict profesional ,nu cu ajutor politic

 3. Cui folosste faptul ca a dat afara-in somaj- cei 20 de taxatori dela parcari? Tot pe bani de la buget, adica de la noi. Probabil fac parte din cele 3000 de locuri de munca pe care le-a promis.Ce economie s-a facut? Ati fost in piata sa vedeti ce debandada este in parcare , mai ales cu italienii , care parcheaza cum vor muschii lor?Si se mai aduceau si niste bani la bugetul local, care e in buda din cate se spune!

 4. Nu mi se pare corect ceea ce se imtampla in Tecuci,in legatura cu mutarile de posturi.Dna.Oprea chiar a ajutat multe persoane in acest oras iar acum nimeni nu are curajul sa ii recunoasca meritele.A fost dezintersata de castigurile materiale de care ar fi putut beneficia.Asta este ROMANIA si chiar cred ca suntem exact ca Don Quijote.

 5. E adevarat ca trebuie sa ii dam cezarului ce-i al cezarului dar totusi e de inteles si de asteptat ca orice persoana dupa o anumita perioada de timp sa se astepte la o evolutie. Orice marire in grad e inevitabila si binevenita pentru cel care o primeste. 🙂
  O zi buna!

 6. Nu consider ca aveti dreptate in legatura cu domna Oprea. Dansa este doamna foarte respectabila, altruista, e ajuta contribuabilii din toate clasele sociale neconditionat.

 7. In timp ce noi ne pierdem vremea cu spectacolul jalnic al dramoletelor din primarie iscate de deficitul de hormoni,minte,cei sapte ani de acasa, etc. al celor ce cu emfaza caragieleasca se intituleaza administratie locala,pierdem din vedere ceea ce o sa ne usture foarte mult pe toti: noua lege a sanatatii.Stiti ce scandal, ce demisii si ce mitinguri au fost in iarna in Piata Universitatii iscate de capitolul medicina de urgenta al noii legi a sanatatii pregatita pe atunci de guvernul Boc.Si ce acuzatii facute de opozitia de atunci la adresa puterii; iata insa ca in fumul si patimile stirnite de referendumul de demitere al presedintelui se strecoare nebagat in seama proiectul noii legi a sanatatii facut de acelasi domn Cepoi, care ne obliga pe toti la COPLATA (inclusiv la medicul de familie,pentru fiecare zi de spitalizare,pentru analize, etc)chiar daca platim sume importante pentru asigurarile de sanatate.Asa au gasit de cuviinta sa aduca bani la bugetul casei de asigurari de sanatate ( adica tot pe umerii nostri). Nimeni(nici fostii nici actualii) nu sufla o vorba despre achizitiile ciudate din sanatate si despre marii contribuabili care nu-si achita darile la fondul de sanatate.De ce suntem atit de patimasi in apararea unei tabere politice sau a alteia cind ei sunt o apa si un pamint ,au aceleasi metode , ne mint cu aceeasi nerusinare si cind sunt prinsi cu rata-n gura declara ritos ca ,, totul e o factura politica”

  1. Nu propune nimeni desfiintarea acestei capuse a sanatatii;CASA DE ASIGURARI DE SANATATE! Unde sunt banii nostri pe care-i platim din anul 2000 de cand s-a infiintat aceasta casa de asigurari? In afara de faptul ca sunt platiti regeste medicii de familie, care fac un triaj al pacientilor , trimitandu-i la specialisti in ambulatorii sau spitale sau cabinete si laboratoare private contra-cost, altceva ce mai face? Si-au facut ditamai cladirile , cu mult personal si cheltuieli nejustificate, cheltuiesc enorm pe tot felul de programe informatice care baga in ceata si pacientii, si medicii si farmacistii si care se schimba si de cateva ori pe luna.In concluzie, daca nu ai bani,poti sa mori cu brio! Daca mai si de un doctor care te trimite de la Ana la Caiafa ca e paralel cu medicina, bafta ta!

 8. ca si cum ai pune contabilul sa faca treaba inginerului constructor.joc de glezne(spus frumos).o seara buna .va pupa tati.

 9. Da! e doar începutul la spart gastile. Dar înca nu s-a intrat cu adevarat in gasti. Acelea trebuie sparte cit mai repede. Si vai! cite si ce strinse sunt !! Vor fi cam greu de sfarimat. Trebuie luat birou cu birou, camera cu camera, serviciu cu serviciu si luate la puricat …. fara “insecticid” , ci striviti … intre “unghii” (puricii).

 10. Nimic nu se schimba, totul se aranjeaza… Ca, pana la urma ce face? Il ia de la paza, si-l pune la ordine; il ia de la taxe, si-l pune la impozite.
  N-am vazut inca strazile impanzite de functionari care sa constate neregulile. Tot trotuare blocate cu saci de gunoi, cu moloz sau pietris, sau transformate in prelungiri de magazine, producatorii din zona parcarii de la piata tot pe trotuar isi tin marfa, iar trecatorii merg pe carosabil.
  Doar ca piata e mai scumpa. De… creste Euro!

 11. SA explice cineva care cunoaste situatia ii avantajeaza pe cei mai de sus sau nu aceste mutari?

  1. S-a declanșat acțiunea ”marea încăierare” dintre găști, repoziționarea și alegerea noilor ”lideri de grup”. Dl.admin i-a așezat foarte corect, grupați câte doi, rezultând patru grupuri :
   –grupul Holban : D-na Oprea face schimb cu d-na Obreja în cadrul aceluiași serviciu de contabilitate, motivul nu-l cunosc, dar în opinia mea persoana ”retrogradată” este d-na Obreja.
   –grupul Nona/ap.funcț.al primarului : dl.Constantin este ”retrogradat” și-l schimbă pe dl.Dumbrov aflat în subordinea d-nei Nona.
   –grupul Nona/A.Chițu : d-na Tudor o schimbă pe d-na Garofa,care este astfel „retrogradată” pentru că soțul făcea parte din tabăra fostului primar.
   –grupul Nona/Gradea : este ”retrogradat” dl.Nițu care face schimb cu d-na Despina de la investiții și fonduri europene.
   Eu v-am informat, deci…liber la discuții!

 12. Ore se face o primarie sa mearga??? pentru ca intelege orice prost ca atunci nu s-ar pune pe fiecare nivel capcane, piedici, strambe !!!
  Incep sa se rostogolesca pe scari angajatii… Curand vom auzi cum se izbesc de usa de la iesire… PRIMARIA DEVINE UN TEREN MINAT
  http://realitatea.mobi/article/943435

 13. S-a pasat spaga de la unul la altul, deocamdata.Le va trebui mult timp sa invete ce au de facut in noul post.Sau asta este si ideea – sa nu poata face fata.Atunci vor face fete fete,(competenta de care se vorbea).

  1. nu va faceti probleme! functionarii permutati de la un serv.la altul sunt oameni cu o pregatire profesionala foarte buna de care nu are nevoie dl. primar ca vorba ceea: “subalternul trebuie sa fie intotdeauna mai prost decat seful”Daca are consilieri tractoristi sau muncitor necalificat, iar restul si-au facut studiile ca si el ( la telejurnalul de noapte), ce nevoie are de ingineri, economisti cu cea mai inalta clasa de pregatire si experienta? Ar sti el sa aprecieze acest lucru si dupa ce criterii in afara de culoarea politica?

Comments are closed.