Web
Analytics
TECUCI

Consolidarea imaginii continuă, pe banii tăi


Daniel-Tuchel  În mai multe articole apărute în ediţia electronică a buletinului de presă Tecuceanul, se vehiculează în mod repetat numele actualului primar. Articolul ”Şcoala Elena Doamna – în haine de sărbătoare” – fragment: ”(…) Primarul a apreciat activitatea și rezultatele acestei unități de învățământ, a fost invitat sa semneze în „Cartea de onoare a școlii”, apoi a trecut pe la fiecare clasă în parte pentru a o saluta. Copiii au răspuns cu bucurie atenției ce li s-a dat (…)”. În articolul ”Festivitate la Școala Iorgu Iordan Tecuci – cu prilejul sărbătorii Sfinților Constantin și Elena”s-a redat acest pasaj din discursul părintelui protopop: ” (…) protopopul Gheorghe Joghiu a spus printre altele: „Ne bucurăm cu toții de acest mare eveniment și suntem foarte mândri de faptul că avem acum, alături de noi, pe domnul primar Daniel Țuchel și domnul viceprimar care au fost întotdeauna alături de noi în momentele în care am avut nevoie de sprijinul acestora. De acum înainte, vom fi protejați și de Sfinții Împărați Constantin și Elena”. Articolul ”Omătuța – Piticot : Campioana României la Finala Mondială a Dansului din Croația” – fragment conţinând mulţumirile coregrafului: “În primul rând, mulțumim Primăriei Municipiului Tecuci, Primarului Daniel Țuchel, Viceprimarului Dănuț Radovei, pentru transportul în condiții foarte bune…”. Exemple pot continua. Din buletinul de presă al primăriei lipsesc în continuare informaţiile importante pe care tecucenii le aşteaptă de luni de zile. Oamenii doresc să ştie ce se întâmplă cu banii lor, care sunt noutăţile administraţiei locale, nu să vadă cum îşi face primarul imagine. Au tot dreptul deoarece numai pentru conceperea şi realizarea buletinului de presă Tecuceanul şi a paginii web s-au plătit 21.891 lei fără TVA.


12 comments

 1. ref. articolul de mai sus: „d-l primar daniel tzuchel si d-l viceprimar care au fost alaturi de noi in momentele in care am avut nevoie de sprijinul acestora”, de parca ar fi de o suta de ani( doamne fereste)! Cand si cu ce ocazii au mai fost astia langa colectivul scolii, elevi? A, doar langa madam postea, directoarea unsa de ei!Articole in acea fituica de 2 bani si de tot rasul-da pe banii nostri!

 2. Apropo, ziceţi că fiţzuica primarului, în speţă pagina web, a costat 21.891 lei… Vă întreb şi eu, de unde aveţi aceste date, dacă primăria este atât de ascunsă în publicarea datelor de toate categoriile, nemaivorbind despre cele referitoare la cheltuirea banului public…?! Această sumă, mi se pare exorbitantă, vis-a-vis de aşa zisele „servicii” de imagine pe care i le-ar aduce primarului „care este”… funcţionarea paginii cu pricina, scârţâie din toate încheieturile… comentarii nu primeşte nici să-l pici cu ceară… Cel puţin pe mine m-a convins că gradul de agiamială al „constructorilor” acestei fiţuici denumită „Tecuceanul”, mai degrabă îi aduce primarului grave prejudicii de imagine decât servicii în aceeaşi direcţie… Aşadar, toate bune şi la locul lor! Cine, pe cine a supărat…? DE UNDE NU ESTE, NICI DUMNEZEU NU CERE! Părerea mea…

  1. Informatia este oficiala si corecta. Administratia locala are obligatia de a publica toate atribuirile directe pe unul din site-urile de licitatii. Iata anuntul postat pentru acesta atribuire:
   Autoritate contractanta: Primaria municipiului Tecuci
   Cod de identificare fiscala: 4269312
   Adresa: str. 1 Decembrie 1918, nr.66, Tecuci, Telefon: +40 0372364111 , Fax: +40 0236816054
   Ofertant
   SC CARUSEL BRAND DEVELOPMENT SRL
   Adresa postala: str.Liviu Rebreanu nr.13, Valea Lupului, jud.Iasi , Localitatea: Valea Lupului , Cod postal: 707410 , Romania , Tel. +40 726206771 , Fax: +40 232310802

   Detalii achizitie
   Modalitate de desfasurare: Offline
   Obiectul achizitiei si cantitate: Conceperea si realizarea publicatiei Tecuceanul si a paginii web tecuceanul.ro
   Valoare achizitie: 21.891 lei (5.090 Euro)
   CPV: 79400000-8 – Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe (Rev.2)
   Tip contract: Servicii
   Data finalizare achizitie: 17.04.2013
   Tipul documentului justificativ: Factura Fiscala

 3. Poate viziteaza d-nul primar si strazile din oras! Sa-si ia si cateva chifle in traista cu care sa amagesca cainii vagabonzi!
  Cu stima, Samir Oanca

 4. Foaia aia tzuchelista ,,Tepeanul” sau ,,Tecuceanul” nu tin minte exact cum se cheama are obligatia sa publice anuntul privind repunerea in functie a doamnei Mitrut, asa cum a facut publicand cu zambete largi decizia ilegala de suspendare data de Dictator?

 5. Ce nu apare la ei, apare aici.
  1. Pana la urma doamna Mitrut Narcisa a contestat decizia de suspendare din functie, data ilegal de primarul Tuchel si prefectura a hotarat repunerea ei in functie.
  2. De ce se face control la primarie din partea Curtii de conturi? Primarul are peste 60 de plangeri penale facute de salariatii primariei si consilieriI locali, care in mare parte sunt blocate la parchet sau instante. In aceste conditii s-a reclamat la presedentie care a trimis reclamatiile la DNA. Acesta la randul lui a sesizat Curtea de Conturi pentru a verifica cele reclamate. Asa ca Tuchel degeaba se amageste ca va face blat cu inspectorii Curtii de Conturi, acestia nu isi vor risca libertatea pentru el.,,Botoasa cu fusta scurta” o face pe politista si ii impiedica pe salariatii care vor sa ia legatura cu inspectorii Curti de Conturi pentru a le prezenta realitatea.

  1. Mai Cetatene de ce dezinformezi poporul, de unde ai dumneata aceste informatii pesemne ca lucrezi in primarie, ce nu mai poti iesi la cumparaturi in timpul programului?

   1. Dl Valdut ai dreptate .Te felicit. Sa mai spun ca o fost mana cerseacsa distrugerea unitatii militare ,sa mai spun ca inundatiile o fost mana ceresca pt unii sefi din primarie.

   2. Domnule dumneata faci precum primarul, azi in sedinta de consiliu; intrebat de un consilier de ce a suspendat-o din functie pe doamna Mitrut Narcisa, a raspuns ca nu este adevarat, dumneaei fiind in concediu(sic), cand de fapt toata lumea a citit pe Tecuceanul.ro comunicatul primarului .Adevarul este ca prefectura a anulat cateva sute de decizii ale primarului, fiind considerate ilegale. Poate dl. administrator al site-ului va face rost de aceste hotarari de anulare a deciziilor primarului, luate de prefectura si le va publica pe site, sa vada si tecuceni cate ilegalitati a comis acest primar iresponsabil.
    Nu lucrez in primarie dar stiu ce se intampla acolo, si aceste lucruri trebuia sa le aflati din ziarul primariei si nu de la mine.

 6. Domnule Primar, nu vă mai uitați în oglindă! Apucați-vă de treabă!

 7. Am inteles cu totii de acum ca s-au schimbat hotii cu prostii. „Scoala Elena Doamna in haine de sarbatoare”? Poate doar in visele tepenei directoare Postea cea care incanta zilnic cu mirosul de „Chanel de camp” . S-au schimbat hotii cu transpiratii.Rezultat?Zero.

Comments are closed.