Web
Analytics
TECUCI

Consilierul Florin Vasiliu condamnă dispreţul primarului


Consilierul Florin Vasiliu_tecuci.eu  Primarul a dispus convocarea Consiliului Local, vineri, ora 16, în şedinţă de îndată. Între timp s-a hotărât schimbarea orei de începere a întrunirii (ora 14). Consilierul Angelu Hulea (USL-PNL), preşedintele de şedinţă, a explicat pentru tecuci.eu că modificarea a apărut din cauza faptului că primarul Daniel Ţuchel urma să facă o vizită importantă la Galaţi. În primele minute ale şedinţei, înainte de a vota ordinea de zi, consilierul Florin Vasiliu (preşedinte PDL Tecuci) a avut o intervenţie. “Am o problemă cu privire la ordinea de zi. În afară de punctul 1 care se referă la buget şi într-adevăr necesită o şedinţă de îndată, celelalte ar fi putut face obiectul unei şedinţe ordinare (Se va consemna intervenţia dvs. în procesul verbal al şedinţei – a spus sec preşedintele de şedinţă). Dar se constată acelaşi dispreţ, aceeaşi lipsă de consideraţie nu numai faţă de consilierii opoziţiei ci de întreg consiliul local. De 6 luni şedinţele sunt convocate şi organizate aşa cum sunt”. Ulterior a fost supusă la vot ordinea de zi şi s-a menţionat faptul că săptămâna viitoare va avea loc şi o şedinţă ordinară.


4 comments

  1. Nu doar punctul 1 necesita o sedinta de indata…si punctul privitor la schimbarea denumirii unitatilor scolare…ca si pe noi ne preseaza inspectoratul scolar de vreo 2 saptamani sa le ducem copie dupa hotararea consiliului local privitor la schimbarea denumirii pentru a reinnoi deciziile de titularizare ale cadrelor didactice…care s-au titularizat in diferite etape din viata unitatilor scolare cand purta alte, si alte denumiri.

    1. Si cine l-a impiedicat pe dl. primar sa convoace atata amar de vreme o sedinta de CL ordinara? Dumneata stii cand a convocat primarul sedinta?Dimineata pe la ora 10, au inceput sa ai sune pe consilieri. Initial pentru ora 16, apoi au decalat sedinta cu 2 ore.Asa se organiozeaza sedintele de consiliu? Pai nici un consilier habar nu avea despre ce se va discuta, basca faptul ca nici un proiect nu a fost discutat in comisii.S-au semnat rapoartele asa la botul calulului. Asa faceti si dumneavoastra la sedintele de consiliu ,la scoala?

  2. Avand in vedere ca alti primari au fost arestati pentru lucruri mult mai marunte, avand in vedere ca actualul primar a organizat in 6 luni doar o singura sedinta ordinara, incalcand grav Legea si Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Local,cred ca se impune ca Parchetul sa se autosesizeze si sa inceapa urmarirea penala a numitului Gerhard Daniel Tuchel. Toodata acesta trebuie sa fie anchetat si pentru modul cum se cheltuie bani cu reparatiile din primarie, desi nu are autorizatie de constructie, proiect si licitatii organizate.Desi i-sa solicitat sa de-a lamuriri referitoare la aceste aspecte, in repetate randuri, primarul a refuzat. In schim organizeaza sptamanal chermeze cu acolitii USL-isti, ultima ieri, la un restaurant din Tecuci.

  3. … probabil va fi o „ordinara” de multumire din partea primarului pentru „pestele imputit” pe care-l inghit cu ochii inchisi toti consilierii – ai puterii si ai opozitieie -, oferit pe tipsie, de la validarea alegerilor din iunie şi pina astazi, de catre primarul de Tecuci. Hai, la multi ani si-un piscot de sampanie !!! Ho..ho…ho…!!!

Comments are closed.