Web
Analytics
TECUCI

Ciocoii politici locali vor avea o mare problemă cu noi


  Miercuri la orele amiezii a avut loc prima conferinţă de presă după constituirea legală a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD), la sediul filialei din Tecuci. Staff-ul tecucean al PP-DD este format din preşedintele Samir Oancă, Valentin Coman vicepreşedinte al organizaţiei municipale, Remus Matei prim vicepreşedinte al organizatiei judeţene, Gheorghe Milici preşedintele organizatiei de pensionari şi vicepreşedinte al organizatiei judeţene, Virgil Durbacă vicepreşedinte al organizaţiei municipale. Tema abordată a fost înlocuirea ciocoilor actuali si ţinuta partidului, capii noului partid afisând un sentiment de revoltă asupra actualei puteri. „S-au făcut presiuni asupra înfiinţării partidului si s-a suferit un an de amânări. Începând de azi începe numărătoarea inversă a ciocoilor politici. Colegii mei, oameni hotărâţi cu „coloană vertebrală” or să scoată în evidenţă păcatele celor care au condus 20 de ani. A fost politica falimentarii economiei nationale. Lupta politică nu-i uşoară! De un an primim tot felul de şicane din partea celorlate partide, dar ele s-au descalificat în faţa noastră prin faptele lor. Noi luptăm pentru o idee: ciocoii politici locali vor avea o mare problemă cu noi. Avem peste 1000 de membri înscrişi, şi vin în număr mare în continuare deoarece, nu mai vor o democraţie înşelătoare. Ne trebuie oameni resonsabili in fruntea tarii, cu alta viziune. Oamenii cu moravuri politice dubioase, nu au ce căuta în conducere. Luptăm pentru anularea taxelor şi impozitelor şi promovarea unui singur impozit pe venit” a opinat preşedintele Oancă. Cât despre alierea cu o altă formaţiune politică a informat că este exclusă orice alianţă sau fuziune cu alte partide ce au condus în ultimii 20 de ani: „Este esenţial să facem o schimbare radicală, au funcţionat cumetriile între partide, populaţia are nevoie de un asemenea partid să nu se mai lase păcălită cu o găletă, o sticlă de ulei. Este prima dată când partidul va fi în slujba oamenilor şi nu oamenii în slujba partidului. Ciocoii ne mai pot jefui încă un an. Dar să fie prudenţi că ne vor da socoteală”. Dacă conducerea judeţeană va fi de acord, Samir Oancă va candida pentru fotoliul de primar al Tecuciului.


23 comments

 1. DRAGII MOSULUI , MA BUCUR CA AVEM IN TECUCI O ALTERNATIVA POLITICA . TINETI-O TOT ASA , NU VA LASATI INTIMIDATI DE TOTI CEI CARE VOR SA VA DISCREDITEZE .
  MAI TINETI MINTE POVATA MEA :CULTURA TREBUIE ROTITA , NICIODATA SA NU PUI PE UN TEREN ACEEASI CULTURA CA IN ANII PRECEDENTI .
  ASA SI IN POLITICA , ROTITII CA AU CAPATAT RADACINI , CA BINE I AU HUIDUIT LA ZILELE TECUCIULUI PE CIOCOII DE TECUCI SI GALATI ( TOADER MIRCEA & COMP. )
  SPER CA VOI CEI NOI DIN FRUNTEA PP-DD SA REUSITI , AM INCREDERE IN VOI SI SINT SIGUR CA NU MA VETI DEZAMAGI .

 2. Mai Atena, oare unde este bunul tau simt atunci cand iti permiti sa judeci oameni pe care nu ii cunosti? Cine iti plateste tie simbrie sa te prostituezi pe net? Dar nu ma mai mira nimic, nu sunt putini cei ca tine care se vand pe doua parale! Baietii astia despre care vorbesti tu fara sa-i cunosti, Samir Oanca si Remus Matei au incercat timp de cateva luni sa induca decenta fie la pnl, fie la pc. Vazand ca se lupta cu morile de vant, au avut respectul de sine sa renunte si sa demisioneze din varful piramidei. Au avut puterea sa renunte la vecinatatea privilegiilor pentru un ideal. Poate ca ei sunt putin naivi, dar tu ai fi avut aceeasi putere si aceeasi tarie de caracter in locul lor? Aparitia PP-DD le ofera acestor baieti sansa sa lupte pentru idealul lor, de fapt al celor multi. Nu insa si idealul ciocoilor. Dar tu Atena ori esti un ciocoi, ori esti un neica-nimeni sluga la acestia. Te-ai intrebat vreodata, oare parintii tai pe cine admira mai mult, pe tine sau pe baietii astia doi? Cat despre Coman…mai bine incep sa tac

 3. Pentru Atena cea obraznica si care se pretinde mai desteapta decat i-a dat Dumnezeu masura, la alegerile din 2008 Samir Oanca nu a impartit nici o galeata galbena, el nefiind la acel moment nici membru al partidului cu respectivele galati, nici amic al sus-pomenitului candidat si nici macar prezent in oras in timpul respectivei campanii electorale. De fapt, Atena, cine te pune sa mananci cu…..galeata? Rusinica

 4. PRESTAŢIE — PRESTANŢĂ…???

  Domnule Remus Matei, prima dvs. intervenţie n-am vrut s-o comentez pentru că te definea, vorbeai fără să transmiţi nimic, nu eşti lider de opinie pentru că nu poţi exprima opinii, deci nu te poţi califica la categoria „lideri politici” aşa cum te încadra articolul unde se vorbea de PP-DD. Eu asta şi spuneam, că toţi cei prezentaţi acolo nu aveţi cum să aduceţi ceva nou în peisajul politic tecucean, că sunteţi nişte oportunişti care au sesizat momentul şi s-au instalat în viteză în fruntea bucatelor, până nu se aglomerează. Tentative de a pătrunde în structuri politice ai mai avut, dar unde te-ai dus, având aceeaşi personalitate ştearsă, nu ai reuşit să te impui nicăieri, nu te prea băga nimeni în seamă. În campania ce ţi-ai ales-o la PP-DD, datorită nivelului redus al valorii acestora, ai crezut că ai o şansă. Şansă s-ar putea să ai să joci, alături de Iago(Coman), de saltimbancul-bufonul gol pe interior şi frustrat pe deasupra, care încearcă să treacă de la categoria recuzită la cea de actor(Samir)în vreo piesă jalnică cu sala goală, în care eventual să ai rolul de „portofel”, aşa cum cred cei din jurul tău(PP-DD, staff-ul)că eşti şi pentru care motiv te-au şi cooptat. Deci, pe fond un băiat modest, şters, împins în faţă, având o trăsătură de caracter bună, eşti cât de cât onest, recunoscând singur că am dreptate când spun că eşti un om obişnuit, „modest” şi că nu poţi poza în lider. Iar pentru exemplificare te citez : „Politicienii români tind să fie exhaustive(?!?!?)adică să ţină discursuri „pe liniuţe”, care întorc problema pe toate feţele.”
  Când vei putea să ne spui şi nouă ce ai vrut să exprimi, să ne anunţi. Ţi-aş sugera să abaţi atenţia de la „liniuţe”, fie ele cu maşini sau cu „prafuri”, că astea dăunează la coerenţă şi bagă-te şi în vizorul „organelor”. Căci în discursuri politice se folosesc alţi termeni pentru a exprima ce ai vrut tu să spui, respectiv puncte şi subpuncte. În schimb eu te pot crede, există posibilitatea ca dorind să impresionezi, să te fi pus sub influienţa vreunei „liniuţe”, de care? Ne poţi spune tu.
  Aşa cum te-am caracterizat prima dată, prima reacţie era a dumitale, modestă, edificatoare, definitorie pentru tine, dar probabil apoi ai avut neşansa să citească şi soţia comentariul meu şi ulterior te-a „determinat”(împins, tras, rostogolit)să fii bărbată şi să-ţi aperi onoarea de familist, „cap de famelie-deh!”. Asta este posibil să-ţi dăuneze la imagine, la C.V.-ul în faţa populaţiei votante şi a „boporului” PP-DD.
  Păi, să vedem : în al doilea comentariu recunoşti că ai „luptat” în Partidul Conservator, deci nu eşti „virgin” politic şi mai ales de unde „coloană vertebrală” când vii din P.C. Tecuci? Pentru a exemplifica numai voi enumera, dar fără să comentez, pe unii din foştii dumitale colegi : Porojnicu, Aurica Grigore şi în final ultimul, dar nu cel din urmă, navetistul P.C(citiţi semnul dus-întors)P.N.L. respectabilul domn Vasile Diaconu. Apoi ne spui că ar trebui să-ţi zic ce s-a întâmplat cu organizaţia P.C. după ce-ai plecat, astfel eu voi putea să fac dovada că cunosc lucrurile. Deci pe fond îmi dai dreptate, ai practicat p.c.-ismul, dar atunci în rol de „însoţitor” al doamnei Matei, ce s-a vrut şi s-a ales şefa femeilor P.C.-iste. Ce s-a întâmplat cu P.C. local după „plecarea ta”? Îţi voi spune : ca întotdeauna, organizaţia P.C. Tecuci a fost folosită ca „vehicol” pentru anumite scopuri individuale(atenţie la numele enumerate mai sus!)şi apoi ca orice dragoste din interes, „a fost sedusă şi apoi abandonată”. Dar nu te întrista, acum este pe mâini bune, domnul preşedinte(care este de fapt şi singurul membru activ)Vasile Diaconu a descoperit că acum o „iubeşte” năpraznic — deci va fi bine! Întrebarea este „Cui îi va fi bine?”
  Tot în a doua intervenţie îmi ceri impetuos dovada, „docomentul”, altfel de nu o am, dezminţirea, „frăţicule”! M-ai pus într-o postură grea, la anii mei(nu puţini şi nu uşori)să alerg pe la atâtea primării, şcoli din Galaţi, Tecuci şi comune limitrofe să fac rost de facturi, nici cuantumul parandărătului nu-l am. Dar le pot sugera cetăţenilor votanţi un exerciţiu de gândire : Urma „pupatului de condur” al doamnei Nicolaev de către familia Matei mai există pe încălţămintea acestei venerabile doamne!Urma „pupatului de ghiul” al doamnei Nicolae la tata Durbacă încă este ştiut!
  Acum, întrebarea : de ce când tata Durbacă nu i-a mai permis doamnei Nicolaev accesul la ghiul a dispărut din peisaj şi familia Matei din P.C.? Prietenii ştiu de ce! Păi, când era „vremea pupatului de ghiul şi de conduri”, tata Durbi era preşedinte de judeţ, om cu dare de mână şi galant, nevoie mare!
  Recunosc, am destule lacune(mori şi tot nu le ştii pe toate!) dar dacă aş avea „lagune” cum spune domnul Matei, aş fi şi eu un om bogat. Lagune este posibil să aibe tata Durbi, cât despre mine, pentru a scăpa de lacune s-ar putea să mă forţez să-ţi prezint şi facturile cu termopanele, dacă mă străduiesc niţel.
  Aşa că, domnule Matei şi trupa, nu vă mai daţi fete mari, că vă trag plozii de poalele hainelor noi pe care le-aţi îmbrăcat!

  1. AS VREA SA INCHEI ACEST „DIALOG” IN TERMENI ONORABILI , NU POT ACCEPTA DENATURAREA ADEVARULUI ( MINCIUNA ) , SI NU VREAU SA TI DAU APA LA MOARA PE DISCUTII FARA ESENTA .
   AS DORI SA STII CA NU AM FOST COLEG DE PARTID NICI CU POROSNICU , NICI CU D NA AURICA SI NICI CU VASILE DIACONU , INFORMATIILE PE CARE LE AI SUNT GRESITE ( O SIMPLA GRESEALA DE AMPLASARE IN TIMP A OAMENILOR SI EVENIMENTELOR ) .D-NA NICOLAE ……….CINE ESTE ?

 5. Atena ai perfecta dreptate de toate afirmatiile pe care le ai facut fata de liderii acestei grupari … numit partid politic . Fratilor un partid politic are menirea de a fi institutia fundamentala a unei natiuni nicidecum un culcus de …xxx. Acest partid PP este …xxx – restul comentariului, are continut calomnios si afirmatii fara acoperire.

 6. Discursul politic românesc evoluează în zona abstracţiunii medii, a punctelor de program, iar alegătorul realizează destul de greu cum îl afectează direct aceste abstracţiuni. Omul care ştie să aterizeze în concret, să vorbească despre economie, justiţie şi altele în mod specific e Traian Băsescu.
  Interesant este faptul că în campania electorala, şedinţele-cheie din Parlament fac rating, chiar în aceste condiţii, atunci când sunt transmise în extenso pe TVR. Analiştii care-şi dau cu presupusul pe televiziunile de ştiri sunt mai puţin căutaţi decât discursurile masive ale politicienilor.
  Politicienii români tind să fie exhaustive, adică să ţină discursuri “pe liniuţe”, care întorc problema pe toate feţele. Este drept că acesta este un gen de gândire programatică normal, dar oratorii de succes contemporani se referă adesea la un anumit lucru, pe care îl detaliază şi cu care merg spre concret.
  Tonul inflamat, nimicirea retorică a adversarului ne pot întrista, dar se găsesc şi pe alte meleaguri şi, în plus, au o anumită eficienţă. Critica e cea mai la îndemână armă, iar apetitul românesc pentru ea se vede peste tot, de la forum-urile de net la coada la pâine
  Senzaţia de inconsistenţă, referitoare la discursul politicienilor vine din lipsa acţiunii politice pe care acest discurs să o ilustreze. Ştim ce scandal s-a stârnit cu pensiile şi, mai nou, cu salariile. Nu discut justeţea celor două acţiuni, ci faptul că ele exista.
  Politicienii români sunt, ca şi editorialiştii români, reactivi. Fiindcă au prea rar iniţiative de promovat prin discurs, totul se reduce la o polemică greu de înţeles pentru neiniţiaţi. Vi s-a întâmplat să deschideţi pe Realitatea TV într-o după-amiază în care lumea se certa pe nu mai ştiu ce temă şi să nu înţelegeţi nimic? E normal, fiindcă era vorba de nişte reacţii la reacţii la reacţii. Disputa politică românească are sens dacă e urmărită la modul “microbist”, cu atenţie maximă şi pas cu pas. Oamenii obişnuiţi nu au timp de aşa ceva.
  Un lucru este, însă, clar. Degeaba dădea, într-una, Elena Udrea firul roşu după deget. Cât a insistat ea să pozeze în femeie obişnuită, nu prea i-a reuşit. Ca să arăţi că eşti, intr-adevar, un om obişnuit, nu trebuie să o spui în gura mare, la televizor, în speranta ca o ţară întreagă te va vedea, şi că tot o ţară intreagă te va şi crede.
  Un om obişnuit eşti atunci cand iei leafa, îţi faci socotelile ca să vezi care-ţi sunt datoriile, dacă poti să le achiţi pe toate sau să mai amâni unele dintre ele. Mai eşti un om obişnuit când te duci în piaţă să cumperi un “kil” de cartofi şi-o legătură de părunjel, plus trei bucăti de sira afumata, ca să faci o mâncare care să-ţi ajungă trei zile; mai eşti un om obişnuit când stai la cozi, sau când eviţi să mai te uiti într-o vitrină de magazin unde s-au etalat noile modele de pantofi, şi exemplele pot continua. Exemple pe care, bineînţeles, tot doar un om obişnuit le poate detalia.
  CRED CA ATENA ARE DREPTATE , SUNT UN OM OBISNUIT SI IMI PUN INTREBAREA : DE CE AR AVEA NEVOIE OAMENII OBISNUITI DE UN CONDUCATOR DINTRE EI , NU MAI BINE RAMAN TOT ” EI ” , ROTINDU SE CA IN TOTI ACESTI 21 ANI ?

  1. Ai uitat sa pui ghilimele si sa mentionezi de unde ai luat fragmentul, cu exceptia ultimei fraze, scrisa cu litere mari.

 7. Buna ziua tuturor! As zice si eu vreo 2 si sper sa nu se inteleagà gresit. Toti stim cum sta treaba in primaria si in politica Tecuciului ( cel putin asa cred) deci dupa cum spuneti ala fura ,ala a furat, al vrea sa fure , dar eu as vrea sa cites si despre cum sa facem sa nu mai fure ,sa raspunda ptr ce a furat sau pur si simplu sa aud ca am ales si NOI un primar GOSPODAR. Soarta ne-o meritam nu a votat nimenialtii decat noi tecucenii. Cred ca o mai buna informare a opiniei publice in tecuci ar fi un inceput destul de bun ( chiar si pe forumuri daca am incepe sa impartasim din experientele negative intampinate in primarie,politie,invatamant etc……, nu ar fi rau) E de precizat totusi ca la noi „ciocoii locali” au o densitate mare .

 8. Tecuceni haideti ca in 2012 sa nu ne ducem la vot sa tragem un semnal de alarma xxx portocali, pe fichy… restul comentariului contine afirmatii fara suport.

 9. Dragii mei concetăţeni,
  Cu riscul de a vă supăra deoarece dau importanţă unor „prostii”, nu mă pot abţine să nu reacţionez când sunt lovit „în plină figură” de astfel de întâmplări, situaţii, de asemenea indivizi.
  Am citit, am recitit, am şi auzit un fragment de emisiune radio cu aceşti indivizi şi nu-mi venea să cred! Chiar aşa rău a ajuns comunitatea tecuceană, societatea românească în general, încât mai pot fi crezuţi şi promovaţi astfel de oameni? Este incredibil! Au dispărut total bunul simţ, minima educaţie şi chiar oglinzile din ţara asta? Da! Oglinda privită cinstit îţi poate spune foarte multe lucruri despre tine ca persoană şi te poate ajuta să te corectezi, să vezi cine eşti, să-ţi vezi limitele – de frumuseţe, de urâţenie, de postură vis-a-vis de ceilalţi semeni! Iar pentru asta nu-ţi trebuie prea multă instrucţie, te pot ajuta cel mai bine cei şapte ani de-acasă, sinceritatea faţă de tine însăţi şi în primul rând frica de situaţia de a nu deveni penibil.
  Ce citesc : „staff-ul tecucean al PP-DD este format din preşedinte Samir Oancă, Valentin Coman vicepreşedinte, Remus Matei prim-vicepreşedinte…”
  Continuăm :
  –„Tema abordată a fost înlocuirea ciocoilor actuali (şi-mi stă pe limbă să completez eu cu „ciocoii noştri!…ca-n „Ciocoii vechi şi noi”!) şi ţinuta partidului, capii noului partid…”
  –„…s-au făcut presiuni asupra înfiinţării partidului…”
  –„Colegii mei, oameni hotărâţi, cu coloană vertebrală…”
  –„…populaţia are nevoie de un asemenea partid, să nu se mai lase păcălită cu o găleată, cu o sticlă de ulei…”
  Păi, să vedem ce e nou la acest partid :
  –principiul este vechi şi-l trăim zilnic : „minţit poporul cu televizorul!”;
  –tema, cea a justiţiarului intransigent, haiducul ce ia de la „bogaţii hoţi” şi dă la „săracii cinstiţi”! Aceşti „justiţiari” sunt, de fapt, personaje „goale” pe interior, pustiite de frustrări pe care de obicei adevărata justiţie îi urmăreşte din diverse motive.
  –personajele(conducătorii) :
  1. Samir Oancă (fonetic, onomatopeic îmi aminteşte de acţiunea lui Nică a lui Creangă–smântânirea oalelor!) este un fost paharnic al PNL Tecuci-sâmbriaş cu ziua în campanii electorale veşnic pierdute, frustrat de cât de mult a fost nebăgat în seamă de proprii colegi din PNL.
  2. Valentin Coman(interesant personaj!)urmărit genaral la un moment dat pentru afaceri cu cecuri fără acoperire, dar iertat pentru că a sifonat gaşca, mai apoi refugiat la PDL, expulzat prin vană şi de acolo, dator la bugetul local cu sute de milioane, eşuat în a ajunge şef de piaţă, fugărit de şmecheri şi interlopi într-o altă speţă de înşelăciune, unde(sifonând din nou) el stă „afară” şi alţii „înăuntru”!(vezi cazul Bua).
  3. Remus Matei târât de soţie pe la PC unde a ciugulit ceva contracte cu termopane de la Durbacă, dar ca imagine şi prestanţă zero.
  Ăştia-s CAPII POLITICI, ăştia aduc noutate în viaţa politică, sau cum spun ei „coloană vertebrală!”. Această „adunătură” este o altă permutare folosind o anumită parte din aceleaşi figuri triste ale peisajului politic tecucean.
  Păi, dacă primului lor ciocoi de partid-DD i-ar fi comparate declaraţiile fiscale de venituri cu „dotările” afişate–Rolls-uri, iahturi, elicoptere, imobile şi s-ar aplica legea, cu ce-ar mai rămâne? Prin parbrizul Rolls-ului viaţa arată altfel decât realitatea! Ca orice „şmecher” cu bani, după ce dobândeşte averi, îşi trage maşină, femei, iaht, case, elicopter, echipă de fotbal sau partid. Numai grija „săracilor” nu o are, poate doar a săracilor cu duhul, pentru a le şuti voturile!
  Auziţi la ei : „S-au făcut presiuni!”–singurele presiuni suferite sunt cele obişnuite şi anume cea a gravitaţiei, a lipsei bunului simţ, a propriului bagaj intelectual şi educaţional!
  Mai şi continuă : „Să nu mai păcălim populaţia cu găleata!” Domnule Samir, ai uitat că în campania trecută erai servantul unui candidat de legendă, care cumpărase toate găleţile galbene din zonă, căruia i se compusese şi un cântec şi care, trădat în dragoste de „capră” la sfârşitul campaniei judecând după „principiul sănătos” adus de la Corod ca să câştige la Tecuci–„Eu de banii băgaţi, ce câştig?”– a făcut atac de cord, cu-adevărat?!
  Auziţi la Samir…”candidez la fotoliul de primar!” Domnilor, chiar nu mai există bun simţ? Chiar aşa de proşti consideră el că sunt tecucenii? Dacă ăsta(însoţit de ăştia)ajunge primar, emigrez! Cu ce-am greşit, Doamne, noi comunitatea asta tecuceană de trebuie să-i suportăm pe toţi ăştia? Pe toţi ciocoii-burjoi actuali, pe toţi caporalii cu pretenţii de ofiţeri rataţi, pe toţi ţăranii jupâni la sat, care se visează jupâni la oraş şi acum şi pe saltimbancii frustraţi ce ţin să ne dea lecţii de politică?
  Este prea mult!
  Iartă-ne, Doamne!
  Dar, Doamne, dacă merităm şi acceptăm, aruncă-ne-o în spinare, că poate ne-om trezi!

  1. Sunt un Pnl ist , care l-a cunoscut pe domnaul Samir Oanca in cadrul organizatiei Tecuci . El a venit printr-o fuziune de organizatii , ca apoi sa-si dea demisia pentru ca tinea mai mult la demnitate , si nu a vrut sa fie implicat in jocul paharelor peneliste . A demisionat din varful staffului penelist tecucean si consider ca locul meu si a altor colegi e langa dinsul . Sa strangem randurile .

  2. STIMATA DOAMNA ATENA ( SAU ACEL LAS CARE TE ASCUNZI SUB ACEST PSEUDONIM )
   DEOARECE TE CREZI ATAT DE ATOTSTIITOARE , TE ROG SA SPUI TUTUROR , CE CONTRACTE AM CIUGULIT DE LA DURBACA SI MAI MULT DE ATIT SA SPUI CE S A INTIMPLAT CU ORGANIZATIA PC TECUCI DUPA PLECAREA MEA , CA SA STIE TOTI CE A INSEMNAT PRESTATIE ZERO .
   ORICUM AI DESTULE LAGUNE IN CEEA CE MA PRIVESTE SI TE ROG SA DEZMINTI TOT CEEA CE NU ESTI IN STARE SA DEMONSTREZI .
   MULTUMESC

   1. Eu nu va cunosc nici pe dumneata, nici pe cel care se ascunde sub pseudonimul „Atena”.
    Totusi, in timp ce Atena comenteaza mult pe acest site si, chiar daca uneori o fi gresind, dovedeste o foarte mare preocupare pentru evenimentele si oamenii orasului, pentru corectitudine si legalitate, DUMNEATA CE-AI FACUT?
    Esti in conducerea unui partid politic si vrei sa accezi la un loc in conducerea orasului. De ce nu spui ce ai facut ca sa meriti acest lucru?
    Se ce nu negi CLAR si nu explici ce e cu acele contracte si recurgi doar la gaselnita de a-l pune pe Atena sa demonstreze?
    Dumneata esti in conducerea locala a unui partid, Atena e doar un cetatean. Ea are dreptul sa se indoiasca, dar dumneata ai OBLIGATIA sa dai explicatii complete. Asa stau lucrurile. Schimbati-va ideea ca politica este o scurtatura spre ciolan.

    1. STIMATE DOMN , AI DREPTATE SINT IN CONDUCEREA UNUI PARTID , ORGANIZATIE LOCALA , ASTA NU INSEAMNA CA MI DORESC VREO FUNCTIE IN STRUCTURILE ADMINISTRATIVE ALE ORASULUI TECUCI , SINT DESTUI TECUCENI CE SI DORESC ACEST LUCRU SI POATE CA MERITA MAI MULT DECAT MINE .
     PROBABIL ACEL(A) ATENA , CARE STIE SA RASTALMACEASCA ORICE CUVINT SI ORICE INFORMATIE NEVERIFICATA , CARE JIGNESTE OAMENI PE CARE NU I CUNOASTE , SUB SCUZA CA E DOAR UN SIMPLU CETATEAN CE DORESTE EXPLICATII , DACA ARE ATATEA SURSE ,PUTEA SA AFLE CE FEL DE POLITICA DORESC SA FAC SI MAI MULT DE ATAT , CE AM DORIT SA SCHIMB IN POLITICA SI CUM .
     CRED CA ESTE ULTIMUL COMENTARIU PE CARE L FAC , DEOARECE OAMENII SE IMPART IN 2 CATEGORII , UNII VORBESC SI ALTII FAC CEEA CE TREBUIE FACUT .

 10. bine asa ma 2012 vot 100% ok . Partidului Poporului – Dan Diaconescu bravo ma bucur !

 11. Aloooo Domnilor nu va infierbintati ca e satula lumea,de ce nu jurati sa dati scris ,sa fim impuscati de nu vom face.Iar pe cei de fura la fel Executati,ca ce mai fura unia MAMAAAAAAA,si sint undeva ,pe acolo ,cu ceva rang,nu vorbesc de nici o persoana din Primaria Tecuci,sint altii care sug asemeni trintorilor mierea.Cica puteam sa ies la pensie ,dar mai mare mina de luat am,in rang.Ehe Domnilor de la PP stati incet ,ca doare.M opresc ca consum curentul degeaba

 12. Oare ii vor numi ei, cu nume si prenume, pe ciocoii locali? Daca vor arata cum s-au imbogatit acesti ciocoi din avutul public sau pe alte cai necinstite, ii voi crede si ii voi admira.
  Daca, insa, vor vorbi la modul general, lozincard, sau vor da exemplele arhicunoscute si citate de toti ziaristii, precum Nastase sau Patriciu, totul va fi o mare demagogie, menita sa obtina cateva procente suficiente pentru a-i face parlamentari pe cativa lideri centrali.

Comments are closed.