Web
Analytics
TECUCI

Campania USL “începe” de la intrarea-n Primărie


  Motto: ” Istoria se repetă pe sine, mai întâi ca tragedie, apoi ca farsă.” Karl Marx.    Pentru a doua oară în decurs de doar câteva luni, la intrare în Primăria Municipiului Tecuci, au fost lipite afişe electorale favorabile alianţei conduse la nivel local de primarul Daniel Ţuchel. Cu prilejul referendumului cetăţenii care intrau în această instituţie publică, se izbeau de imaginea preşedintelui însoţită de textul “Demite-l!”. Decizia o fi fost luată în urma unor serioase studii psihologice şi îndelungi reflectări despre felul în care acţionează conştientul, inconştientul sau subconştientul electoratului. Degeaba, n-a folosit la nimic demonstrând doar – dacă mai are nevoie – de câtă sfidare este capabil primarul. Spun primarul, chiar dacă poate altă persoană a fost responsabilă cu ideea aceasta şi punerea ei în practică. Edilul ca un cunoscător a toate în primărie, aşa cum se pretinde, putea rezolva situaţia în secunda doi. Afişele au stat acolo însă mult şi bine. De câteva zile la intrarea în Primărie suntem întâmpinaţi de candidatul la Senat al USL, Daniel Butunoi, nu în carne şi oase, ci în format tipărit. “De partea ta” este sloganul. Dacă sunteţi cu adevărat de partea noastră îndepărtaţi afişele şi folosiţi locurile special amenajate. Este ilar ca reprezentanţii Poliţiei Locale însărcinaţi cu paza în Primărie să stea nas în nas cu aceste afişe amplasate ilegal.  Curat murdar, Coane Fanica…


12 comments

 1. Astazi, 15.11.2012, in jurul orelor 17, pe geamurile Primariei Tecuci erau mai multe afise ale USL.
  Reactie ce aminteste de infantilitatea mentorului Victor Ponta si dispretul lui Crin Antonescu.
  Reactia este una de disperare, intrand in penibil.

  Desi a fost inregistrata o reclamatie la Biroul Electoral Judetean Galati, depusa de PDL, rezultatul este contrar asteptarilor, contrar starii de normalitate.

  Dispret maxim fata de cetateni: USL refuza sa respecte Legea, ba mai mult, o sfideaza, cei platiti din banii contribuabililor refuza sa o aplice!
  Ne transformam intr-o tara in care faradelegea primeaza?
  E nu vreau o astfel de Romanie!
  Mai e cineva aici?

  1. @Daniel Buchir
   E in regula sa va exprimati liber opiniile si pe acest website.
   Dar constat ca incet, incet ati inceput sa faceti campanie electorala (a se citi sloganul…).
   Noi va spunem, inainte de a ne intreba, ca nu dorim sa fim “flasneta” nici-unui partid.
   Puteti sa utilizati propriul site si/sau alte mijloace pentru publicitate electorala.
   Sau, folositi spatiul publicitar pus la dispozitie, platind tariful aferent.

 2. Iuliu Maniu sublinia importanţa moralităţii în politică: “…avem întâi nevoie de oameni de caracter şi oneşti şi numai pe urmă de oameni pricepuţi în conducerea treburilor publice; între un hoţ fără caracter, dar priceput şi între un om cinstit, dar mai puţin priceput, eu am preferat toată viaţa pe acesta din urmă. Astfel de oameni sunt mai de nădejde decât secăturile obraznice cărora nu le sticlesc ochii decât după afaceri…” Cât de actuale rămân şi astăzi aceste cuvinte, când, pentru a câta oară, traversăm, după cum spunea poetul Octavian Goga, „o epidemie înfricoşătoare de meningită morală”…

  1. Bine de tot spus, direct la tinta:
   “secăturile obraznice cărora nu le sticlesc ochii decât după afaceri…”
   Si cand imi amintesc cum unii dintre ziaristii locali, mai ales beneficiari decat ziditori ai presei scrise tecucene postrevolutionare (acum, pe drept defuncata) sustineau sus si tare ca in fruntea orasului trebuie promovati oameni de afaceri. De fapt, oameni care ll plateau.
   Acum, dupa doua decenii, vedem rezultatele.

   1. …. “care-i plateau” şi cărora le acceptau “rînjetele” ca la piata (vezi ride ca …. în piata ), inainte si după “declaratiile” de presa.

    Apropos de afise si benere : unde sunt mega mesh-urie cu actualul (candidatul de acum 5 luni) primar cînd se “intindea” pe 10 m.p. în postura si costumatie de constructor-ziditor, cind de fapt e un demolator a tot ce s-a putut face sau infiripa a face, doar motivat de faptul ca: “nimic nu e bun, eu fac totul, de la temelie, perfect”?! Altfel spus, “EU SUNT TOTUL” ! Ar semana cumva cu simptomatologia numită “Beverik”-ism ??!

 3. Dragi cititori si lucizi comentatori, ce vedeti la intrarea (usa) in primarie nu e singurul lucru care se intimpla. Ce e mai grav e ce se intimpla in interiorul primariei. De exmplu, stiati ca pe banii dumneavoastra, ai tai, ai mei, se dau telefoane la cetateni (contribuabili) care sunt intrebati de cum si cit sunt ei de multumiti de seriviile oferite de primarie si de catre personalul angajat al institutiei? Stimabililor, nu v-ati intrebat niciodata de ce vi se cer numerele de telefon pe orice hirtie pe care o depuneti la primarie? Cred ca si pe hirtia igienica ar fi in stare sa va noteze numerele de telefon si adresele, numai sa stie de unde sa va “ia”, stimabililor. Spun asta pentru ca tocmai mi s-a intimplat si mie sa fiu “contactat” de o anumita doamna/domnisoara … de pe un numar de vodafone ce are urmatoarele cifre 0725802… Cifrele ce lipsesc, le puteti completa si dumneavoastra dupa ce veti fi contactati (sau poate chiar ati fost contactati). Iar daca verificati, acest numar e printre cele cinci sute si ceva de mobile – SIM-uri – recent achizitionate de primaria Tecuci, pe banii nostri, pentru toţi şi toate… . “Toate” va sunt oferite începînd chiar de la intrarea in primarie.
  Stimabililor…,sa fiti destepti ! Va saluta, BIBI-cul.

 4. Eu nu mai zic nimic. Mi s-a facut lehamite. Dai o decizie a primarului cu locurile de afisaj, pe care o incalci primul. In 6 luni de mandat, in afara de a tine arestati 8 ore de program salariatii primariei,de a darama holul de la parter a primariei si de a abramburi toate compartimentele cu asa zisa eficientizare …nimic. Stop proiecte,cearta cu romlux,cearta cu 30 la suta din salariati,deturnari de fonduri si programe. Asta da administratie.Bravo celor care l-au votat.

 5. Foarte incorect! Este un abuz si este jignitor pentru tecuceni. Primaria apartine tuturor, indiferent de optiunile politice, indiferent de faptul ca vrei, sau nu vrei sa votezi.
  Atentie, tecuceni! Cine este necinstit si calca in picioare o lege, este predispus la orice alta incalcare, la orice furtisag.
  Atentie la cum vor cheltui banul public, la licitatii, la terenurile si cladirile pe care inca le mai are orasul, atentie la buzunare!
  Ma hotarasem sa nu merg la vot, dar dispretul acesta pentru norme m-a revoltat. Ma voi duce ca sa votez impotriva acestor indivizi care ne trateaza ca pe niste imbecili, care isi imagineaza ca Tecuci este un sat amarat, cu oameni inapoiati, care inghit orice.
  Ce tupeu!

 6. numai primarul poate fi responsabil de tot ce se-ntampla in primarie. mi-e greu sa cred ca s-ar face ceva in primarie de care sa nu stie primarul (stiindu-i stilul autoritar …).
  la referendum la fel a facut. crede ca-i mosia lu’ tac-su.
  eu cred ca autorul chiar, este insusi primarul.
  imi pare rau ca am votat cu el, nu voi mai face prostia asta a 2-a oara.
  IN 5 LUNI A FACUT RAU CAT NU A FACUT FINKELSTAIN IN 2 MANDATE.
  NU POT SA-MI DAU SEAMA DE UNDE ATATA URA SI DORINTA DE RAZBUNARE DIN PARTEA DANSULUI.

  SA-I FIE RUSINE.

 7. Dar, -cica- USL -ul la numit director al spitatului Anton Cincu pe Negru Teodor de profesie inginer (care nu a profesat vreodata ca inginer) fost profesor de tehnologia utilajelor la Grup Scolar Industrial. Asta da realizare;l-au demis pe dr. chirurg Teodor Dragos din functia de director al spitalului si au numit un inginer mecanic. Probabil ca acesta din urma se pricepe bine sa achizitioneze aparatura medicala si cele necesarea functionarii spitalului, substante de labortaor etc.

 8. Urmariti, prindeti, arestati, lipitorii de afise ilegale, pa gardurile caselor si usile blocurilor. Acesti indivizi certati cu legea sunt in special de la USL. La fel de tupeisti si ”ilegalisti” ca si primarul lor tepean, adica gros de obraz.

Comments are closed.