Web
Analytics
TECUCI

Cale lunga pentru o Casa a casatoriilor si in 2011


casatorie De cativa ani tinerele cupluri isi unesc destinele in incinta Primariei la sala mare, acolo unde au loc sedintele CL, intrunirile, manifestarile pe timp de iarna. Consilierii au sesizat de numarate ori ca sala nu-i prea prietenoasa, totul fiind invechit si neadecvat . Cu un an in urma administratia locala a decis sa mute destinatia Casatoriilor in spatele actualei Politii rutiere unde se pare ca ar exista o incapere spatioasa, nefolosita, dar care ar mai avea nevoie de constructia unui perete. Si s-a promis, si la fel de repede s-au uitat planurile. Intreband despre acest imobil si despre vreun plan nou de realizare a imobilului, am primit urmatorul raspuns: “Pentru realizarea obiectivului de investitii Casa Casatoriilor este necesara intocmirea unei Documentatii de avizare a lucrarilor de interventii pentru cladirea in care isi defasoara activitatea Serviciul Public comunitar de Evidenta a persoanelor Tecuci. Se va avea in vedere extinderea cladirii existente cu un spatiu adecvat oficierii casatoriilor. Lucrarea si valoarea acestora se va stabili prin documentatia mentionata mai sus”. Scurt si la obiect, insa si cu un an in urma va informam ca raspunsul a fost acelasi stimata Primaria Tecuci !


2 comments

  1. Ai dreptate, ATENA, locul e ideal pentru casatorii.
    Poate ca PSD va intelege ca ocupa pe nedrept acea cladire si ca poate gasi o alta locatie, spre fericirea tuturor, pastrand intacta prietenia (n-am spus cardasia) pesedisto-penelisto pedista.

  2. Vă bateţi capul degeaba, domnilor consilieri!
    Vechiul loc al casei căsătoriilor ( actualmente închiriat pe o sumă ce nu depăşeşte 40 Lei pe lună PSD-ului ) este ideal, avînd în vedere că s-au făcut multe modernizări atît în interior cît şi zugrăvit pe exterior, păstrîndu-se arhitectura clădirii.
    Am spus-o şi cu altă ocazie : acea clădire trebuia păstrată numai pentru căsătorii, deoarece permite şi efectuarea fotografiilor de grup pe scările exterioare.
    Dar domnul nostru primar nu vrea să se pună rău cu PSD-ul, căci deh, mai are nevoie de voturile consilierilor PSD, atunci cînd trădează P.V. sau PNL.( uitaţi ce s-a întîmplat în consiliu cînd s-a mărit preţul apei: alături de PDL au votat şi PSD-iştii, iar PV şi PNL-SURPRINZĂTOR- au votat împotrivă)

Comments are closed.