Web
Analytics
TECUCI

Crăciunul – credinţă şi renaştere…


Spectacol-craciun  Joi, 20 decembrie, Şcoala Gimnazială “Iorgu Iordan” a organizat sub titlul “Crăciunul – credinţă şi renaştere” o serbare închinată Naşterii Domnului şi sărbătorilor de iarnă, inaugurând totodată şi sala de festivităţi a şcolii realizată cu sprijinul Primăriei Tecuci (mulţumim pe această cale domnului primar Daniel Ţuchel şi doamnei arhitect Aura Chiţu pentru sprijinul acordat în realizarea acestei săli).   Pe scenă, elevii claselor I-VIII şi-au arătat talentul de a interpreta colinde, montaje cu tradiţii şi obiceiuri dedicate acestor sărbători, încântând auditoriul format din cadre didactice, părinţi şi alţi invitaţi.

În această activitate au fost implicaţi şi elevii de etnie rromă ai şcolii, care sunt angrenaţi în proiectul de reducere a absenteismului şi abandonului şcolar, “Hai la şcoală!”, proiect ce se desfăşoară la nivel naţional în parteneriat cu UNICEF.

Pe scenă au mai evoluat corul “Angelly”, condus de doamna Marcela Călianu, care au încântat prin colindele interpretate şi trupa de dans “Angels Junior”, condusă de doamna Doina Taciu, care a avut o frumoasă reprezentaţie de dans modern.

La final toţi elevii au primit daruri şi s-au bucurat de reuşita acestui spectacol, păstrând încă vie în inima lor lumina caldă a sărbătorilor de iarnă.

Crăciun fericit tuturor şi sărbători pline de lumină. La mulţi ani!

Prof. Stănilă Cristian, Şcoala Gimnazială “Iorgu Iordan” Tecuci


16 comments

 1. Nu prosti, domnule Cristian !
  Si da, prostiti, mintiti, suparati si dezamagiti. In scoala asta PeLeLe-ul, nea Chitica si mirosul de Galbenus sunt binecunoscute. Dar acestea toate poate intereseaza totusi cel mai putin in toata povestea asta.
  Distribuirea si „redistribuirea” fondurilor si mai exact, a banilor, sunt grosul discutiei de fata.
  Cand ati auzit dumneavoastra ca unitatile subordonate primariei propun, sau cer, cum va place mai mult, si in functie de importanta solicitarii se da ordine vietii publice a BANULUI. Daca n-ati auzit, nici acu’ n-o sa fie. De ce-ar fi USL-ul mai bun? Credeti ca asta si-au propus sau asta urmaresc? Sa nu ne imbatam cu articole de cucoana invatata cu miluitul.
  Cam spumos Angelly-tul dumneavoastra de Craciun Calian!
  Ca de furat? s-a furat de la a doua litera din titlu…
  In rest? numai ochi si urechi pe Tuchel si Consiliul Local. Ne mint cu „Revelionul” si au marit de azi, 31 decembrie, taxele si impozitele pe anul 2013

 2. Hoardele usliste au declansat azi iadul in Tecuci.Au interzis filmarile in sala care se desfasura sedinta de consiliu local, apoi l-au dat afara pe consilierul Samir Oanca, care a fost bruscat si mai apoi lovit pe hol de politisti locali,bineinteles la ordinul USL-ului. In aceste conditii consilierul a chemat Jandarmeria sa il apare intrucat viata ai era pusa in pericol de batausi usl.Speram ca parchetul sa se autosesizeze si sa ancheteze modul in care primarul dictator , Tuchel conduce primaria.

 3. Dragi cititori…nu a fost un articol cu tenta politica…a fost unul prin care sa fac cunoscuta activitatea desfasurata la scoala si sa aduc multumiri tuturor celor ce ne-au ajutat…Intotdeauna sunt si nemultumitori/contestatari. E foarte bine..orice critica cu sens constructiv nu poate duce decat la imbunatatiri ulterioare…Orice critica cu sens distructiv nu poate fi luata decat ca pe o rautate din partea cuiva si e bine sa nu existe asa ceva mai ales la momente de genul acesta cum sunt aceste importante sarbatori…si cum spunea un intelept…”Cuvântul rău face si pe cel bun să fie rău…iar cuvântul bun face si pe cel rău să fie bun…”

 4. Domnule profesor,nu vă împiedicaţi prea tare de „comentatori”…nu toţi oamenii dispun de calităţile necesare unor intreprinzători…aşa că,se mulţumesc cu a aprecia ceea ce „fac” alţii…fie lăudându-i,fie criticându-i…vorba aceea,ceva mult mai veche ” de la fiecare după posibilităţi,fiecăruia după…muncă,nu după nevoi”.În altă ordine de idei,nu toţi criticii,să spunem ” de artă”,au fost ,la rândul lor, artişti…părerea mea…zic şi eu…sper că nu v-aţi supărat…

  1. Apropo de nevoi : sunt nevoi si pe la alte scoli . Nu inteleg de ce s-a inceput sau s-a revenit tocmai cu Scoala 11, in rezolvarea nevoilor . Tocmai se stie, de pe panourile publicitare, ca scoala a beneficiat de fonduri europene destul de … consistente, desi, daca ne uitam putin înapoi, în timp, Scoala 11 a fost prima scoala construita, de la temelie, în Tecuci, dupa decembrie 1989. Nu cumva se naste intrebarea: Ce-i mai trebuia acestei scoli, cind celorlalte le trebuie atitea si care nu beneficiaza de asa atentie ? O alta intrebare ar fi : Oare, sa aiba vreo influenta directa cei carora li se multumeste in articol, anume d-l Prima Tuchel, doamna arhitect Chitu, ori o influenta indirecta a conducerii scolii ori si mai indirecta a altor persoane, dar care au directa influenta… spirituala ?

   1. Stimate domn…noi am solicitat sprijin pentru ceea ce am dorit sa realizam si l-am primit…poate celelate scoli nu si-au manifestat dorinta de a face ceva pentru unitatea scolara…

    1. E o explicatie, dar nu e si realitatea. Si asta o stiti foarte bine si dumneavoastra, domnule C.S. Nu mai persistati in justificari si explicatii, caci Tecuciul nu este populat cu oameni prosti. Poate doar prostiti… unii, dar nu toti.

     1. Domnule n-are rost sa ma contrazic ca nu ajungem la niciun consens…daca dumneavoastra cunoasteti mai bine realitatea decat mine care am fost zilnic prezent in scoala aia va respect opinia. Asa cum spuneati si dumneavoastra Tecuciul nu e populat cu oameni prosti..nici macar prostiti…sunt oameni destepti care stiu sa discearna si sa rumege o informatie astfel incat sa considere un articol ca fiind etic din punct de vedere jurnalistic sau ceva ireal…Numai bine si un An Nou plin de realizari si comentarii…

  2. in primul rand articolul este o minciuna sfruntata. probabil este o „comanda politica”, fiinda adevarul este cu totul altul. e adevarat ca sala a fost aranjata de sarbatoare. activitatea a inceput la ora 10.00. dar copii de la clasele 1-8 nu au sustinut spectacole de mos craciun(desi se pregatisera) din cauza extrem de proastei organizari. au cantat copii de la angelli cateva colinde ( 5 la numar) dupa care a aparut un mos craciun ca vai de el, a pornit o imbulzeala de nedescris, directoarea ciufulita a urcat pe scena si urla la microfon sa urce cadrele didactice/dirigintii sa preia sacii negri din platic in care erau ingramadite pungile cu darurile cumparate de parinti! rusine autorului articolului!

   1. Stimata doamna…cu tot respectul…dar probabil nu ati fost de la inceput pana la sfarsit…activitatea pentru cei de clasele 1-4 a fost de la ora 10…si a fost ceva mai succinta…iar activitatea pentru clasele 5-8 la ora 14:00 si a fost un adevarat spectacol…iar la sala aia pt realizarea scenei si a decoratiunilor s-a muncit mai bine de o saptamana…Informativa inainte sa comentati…Mie nu are de ce sa imi fie rusine ca am relatat exact ce s-a intamplat…probabil dumneavoastra ati vazut alt film…

 5. Multumim domnului primar pentru …, pentru ceeee ?!
  Aaaa, pentru ca exista, pentru ca am uitat cum arata, pentru (ne)respectul fata de cetatean, pentru…, pentru…, pentru…
  Rusine !!!

  1. …si alte multumiri pentru scena facuta de doua ori caci, deh… ! prima a avut mai multe moase, exact ca si nou nascutul care, din pricina moaselor prea multe, ramine cu buricul netaiat.

  2. Vai ! Dar unde-i scena ??? Se vede doar o scara … si elevi pe scaune, nu pe scena…

   1. I-am trimis domnului Admin poze si cu scena si cortina….dansul a ales sa o publice pe asta..lasa-ti un email si va trimit poze si cu scena+cortina sau veniti la scoala 11 in vizita sa o vedeti..

    1. Poate e mai bine sa postati pe acest site acele „poze” de care faceti dumneavoastra vorbire. Asa le-ar vedea si alte persoane si nu un numar limitat de persoane (eventual doar o persoana, dat fiind preferinta dumneavoastra de a va indica doar o adresa de e-mail sau de a va vizita scoala, in persoana). Oricum, ma plimb destul de mult prin oras si e posibil sa onorez invitatia dumneavoastra de a va vizita scoala. Nu e o ideea rea. Cu siguranta voi avea multe de comentat.

     1. Eu am trimis pozele catre site…nu este alegerea mea daca vor fi postate…domnul Admin probabil ca alege pozele pe care le publica si in functie de spatiul disponibil pe site…Va astept cu mare placere pe la scoala…E bine totusi sa apreciem cand se face ceva si sa taxam cand nu se face…Tara e plina de comentatori…Tecuciul la fel…daca am pune toti umarul la munca in loc sa comentam ce fac unii sau altii, altfel ar arata orasul…Dar daca aveti ceva de comentat, accept cu placere orice comentariu constructiv… Numai bine.

Comments are closed.