Web
Analytics
TECUCI

Blocarea rotilor in practica din aprilie


Blocare roti Incepand cu luna viitoare soferii indisciplinati care refuza sa plateasca biletul de parcare de doi lei (doar in parcarile cu plata) vor avea surpriza sa descopere ca li s-a “cenzurat ” o roata. Pentru a-si dobandi autovehiculul conducatorii auto vor trebui sa scoata 100 lei din buzunar . “In sedinta de miercuri a Consiliului s-a aprobat intrarea in vigoare a actiunii de blocare a rotilor cu incepere din luna aprilie. Avem in discutie achizitionarea a opt blocatoare la 370 lei bucata. Prin aceasta actiune nu se doreste decat constientizarea conducatorilor auto, si dupa o incalcare a neplatii si blocarii, se spera ca ceilalti soferi sa ia aminte si sa nu greseasca. Vom organiza si anunta in ce zone se actioneaza, tocmai pentru ca soferii sa nu intre in abateri, sa nu greseasca, sa devina constienti, stiind ca persoana desemnata va fi in acea ziua in acel sector” a informat directorul Piete Zone Verzi , Marcel Cazacu. Practic, s-a ajuns in acesta situatie datorita faptului ca unii din pietari si soferi refuza categoric a-si plati biletul de parcare, taxatorii fiind pusi in situatia de a nu avea alternative. Ce este bun in acesta situatie? Faptul ca indisciplinatii isi vor gasi masinile acolo unde le-au parcat, si nu vor fi ridicate, chiar daca o roata e blocata. In plus, asa cum afirma si directorul unitatii, ar fi mult mai lesne daca s-ar cumpara abonamente lunare sau semestriale pentru parcari, costul in acest caz ajungand la 0,5 lei si nicidecum la 2 lei/ zi.

NP – tecuci.eu


7 comments

 1. @somebody
  Ai dreptate, e o disperare la acei incasatori. In plus, nu stiam ca inca mai exista si bilete de 1 leu. Odata, cand stiam acest lucru, nu stiau incasatorii si motivau ca nu au decat bilete de 2 lei.
  Primaria, ca sa poata avea pretentii, trebuie sa taxeze diferentiat, sa impuna mai intai angajatilor ei o atitudina disciplinata.
  Altfel, continua sa fie complice la incalcarea regulilor pe care le-a stabilit ea insasi.

 2. cea mai mare aberatie…si prostie..nicaieri in tara nu este biletul de parcare atat de scump ca in tecuci..in focsani…1 leu/h,la fel galati,bacau…nu inteleg pt ce trebuie sa platesc 2 lei pt cateva minute cat cobor din masina sa imi cumpar o paine ..cine incaseaza banii acestia?si de ce sunt atat de disperati angajatii acestia din parcari?

 3. Mai, symplu,
  Cat timp vor fi trogloditi care nu stiu ce e aia o regula, vor fi si functionari publici care abuzeaza sau ignora neregulile.
  Si reciproc. Mai ales reciproc.
  Nu stii cine e de vina, cine a inceput, cine e oul, si cine gaina.
  Tu si cei pe care-i critici sunteti in simbioza, sunteti neamuri, proveniti din acelesi rezervor uman.
  Sunteti doua fetze al aceluiasi monstru hidos, care devoreaza Romania.
  Ce-ar fi sa cobori din pom? Sa rupi cercul asta vicios…

 4. Da este buna masura, insa sa se aplice si pentru “smecheri”, gen politisti, angajati ai primariei si interlopi pentru care nu este aplicabila momentan din cauza ca ei fac parte din alta “rasa”! inclusi pentru Andra, univ tan, si alte firme care au parcare in zona de plata dar nu platesc nici un leu, de ce oare? dl. cazacu & dl. mare primar stiu ceva?

 5. Este, in sfarsit, o masura corecta, care ar trebui si pusa in aplicare constiincios.
  Ce ar trebui sa facem daca vom vedea ca, in continuare este dezordine si ca trotuarele sunt blocate?

 6. Si inca ceva, cand angajati taxatori, faceti-le si un examen psihologic. Poate daca s-ar adresa mai frumos am plati altfel biletul acela. In tot orasul, este o singura doamna, care merita tot respectul pentru ceea ce face, si mai mult ca sigur are si cele mai mari incasari, in comparatie cu papagalii aia de pe Stefan cel Mare, Autogara Gegi, Zona pietei ( partea cu taxiurile ), care “uita” sa puna si biletul in geam, in situatia asta fiind obligati sa platim de 2-3 ori pe zi cate 2 roni.
  Dar probabil asa sunt “educati” de catre mai marii primariei.
  Am fost in multe orase din tara, iar cele mai scumpe parcari sunt in Bucuresti ( 1Leu/h ) si nicidecum 2 ron ptr cateva minute.

 7. Sa-mi gasesc eu roata blocata la masina ca ii tarai prin toate tribunalele posibile.
  Si da, sunt unul din acei care refuza sa plateasca biletul ala de 2ron. Intr-un c… de Tecuci, unde toti banii de la conducatorii auto ar trebui sa ajunga in bugetul statulului si nici decum in buzunarele primarului si celor din consiliul local ( dau si nume ), nu au dreptul de a bloca rotile masinilor.
  Parcari nu sunt, iar daca parchez pe locul altuia, imi gasesc masina zgariata, iar cei de la rutiera dau din umeri.
  Deci, inca odata Marcel Pavel asta al administratiei pietelor o sa si-o ia in freza de la toti soferii orasului si nu numai.

Comments are closed.