Web
Analytics
TECUCI

Bilantul cluburilor sportive Aikishin si Vipguard in anul 2012


Luiza Turcu  Cele 2 cluburi sportive de arte martiale existente in orasul nostru , respectiv Clubul de Aikido Aikishin si Clubul  Sportiv Vipguard conduse de catre Luis Turcu au reusit prin multa munca si eforturi considerabile  in anul 2012  sa obtina 43 de medalii prin munca loturilor competitionale. Clubul de Aikido Aikishin  a reusit in mai putin de 6 luni sa castige 13 medalii nationale obtinute de catre copii si 2 medalii de argint castigate de catre antrenor la campionatul national si  european. Clubul de aikido este sub egida Federatiei Romane de Aikido si beneficiaza de sustinerea acesteia.  Clubul Sportiv Vipguard a reusit prin eforturile depuse de copii, juvenili si seniori sa castige in 3 luni – 28 de medalii la competitiile nationale de Brazilian Jiu Jitsu.

Pentru clubul sportiv Vipguard,ultimul trimestru al anului 2012  s-a incheiat cu un seminar de pregatire in Judo, condus de Alexandru Grigoras – multiplu campion al C.S Dinamo ,un seminar de Brazilian Jiu Jitsu condus de catre Tudor Mihaita,singura centura neagra B.J.J din Romania, precum si cu un stagiu de Ju Jitsu Traditional sub indrumarea  lector univ. dr. Galan Doru  -7 dan Ju Jitsu.

Performantele clubului la Brazilian Jiu Jitsu au fost Clubul Vipguard Tecucipublicate pe site-ul ABSOLUTO – (cea mai prestigioasa organizatie din tara la care clubul nostru este afiliat) prin cateva articole in care sunt descrise performantele sportivilor nostri -www.absoluto.ro

Ii asteptam cu drag pe sportivii nostri sa fie campioni alaturi de noi si in anul 2013!

Nu uitati! In perioada 24-28 ianuarie 2013 va avea loc la Lisabona cea mai mare competitie de Brazilian Jiu Jitsu din Europa, in care se vor intalni peste 2500 de sportivi din toata lumea, competitie unde va  fi prezent si clubul nostru  cu 3 sportivi selectionati ,asa ca…. urati-ne succes! (www.ibjjf.com)

Presedintele cluburilor Aikishin si Vipguard ureaza tuturor membrilor cat si familiilor acestora Sarbatori Fericite!


4 comments

  1. Bibi, daca consideri ca cei care practica sportul de contact sunt batausi, inseamna ca esti limitat. Cum iti permiti sa fii ironic in legatura cu un domeniu despre care nu stii nimic?! ai impresia ca nu se deschid cluburi de arte plastice pt ca exista cluburi de arte martiale?!…banuiesc ca ai scris comentariile pt. ca te plictiseai enorm si asta ar putea fi o “scuza” pt. aberatiile scrise…oricum,tot limitat ramai….P.S.sper ca ti ai dat seama ca nu astept raspunsuri la intrebari

  2. Un CLUB DE ARTE PLASTICE nu s-ar putea creea, coordona si scoate in evidenta mai mult decit aceste cluburi de arte… martiale, care nu au nimic de a face cu traditia culturala si spirituala a românilor ? Vom deveni o natiune de … batausi, desigur batausi cu … “arta”.

    1. Am crezut ca aveti ceva personal cu mine…observ ca va place sa creati polemici la toate articolele…Ati pus mana la crearea unui club de arta daca asta propuneti sau sunteti bun numai de gura…pardon tastatura…mai bine ati aprecia performanta acestor sportivi in loc sa comentati aiurea…Da-le Doamne minte ….ca multa le mai trebuie unora…

      1. Nu am nimic cu dumneavoastra personal. Nici nu va cunosc. Referitor la a “pune mina” pentru crearea unui club de arta, las aceasta sansa si in acelasi timp satisfactie, celor mai tineri, celor ativi social, celor care vor sa se afirme si, nu in ultimul rind, celor care au chemare pentru acest lucru. Eu am facut asta la timpul meu. Acum… ma odihnesc, observ, comentez… Sigur vor prinde bine si aceste comentarii sau polemici, cum spuneti dumneavoastra. Nu ar tebui sa supere acest aspect. Daca totul ar fi roz si frumos nu cred ca ar mai dori careva sa faca ceva bun, interesant, educativ si de calitate, fara sa nu fie provocat in vreun fel. Va salut! Bibi-cul.

Comments are closed.