Web
Analytics
TECUCI

Aventura cu bicicletele a continuat în zona Barajului Movileni


Bikeri_tecuci.eu  Prima întrunire Bikeri Tecuci, când în jur de 30 de biciclişti au făcut un tur al oraşului, a stârnit reacţii pozitive. Iniţiatorul proiectului Viorel Munteanu şi alţi împătimiţi ai mersului pe bicicletă din Tecuci au organizat miercuri, ora 19, o a doua reuniune, punctul de plecare fiind tot parcarea supermarketului Lidl. Traseul ales de această dată a fost Tecuci – Barajul Movileni – Tecuci. „La cea de-a doua întâlnire au participat puţin mai mulţi biciclişti. De asemenea, am reuşit să ne organizăm mai bine. Traseul parcurs ne-a oferit nu doar posibilitatea de a face mişcare şi a socializa, ci şi prilejul de a admira un superb apus în zona barajului de la Movileni, mai puţin cunoscută mie. Doresc să le mulţumesc tuturor bicicliştilor care ne însoţesc săptămânal, prietenilor de la www.tecuci.eu care ne încurajează şi încearcă să ne sporească notorietatea, precum şi celor care ne urmăresc live sau pe facebook. Săptămâna viitoare pedalăm iarăşi. Traseul îl vom stabili în 2-3 zile”, a spus Viorel. Amatorii pot găsi şi solicita alte detalii aici:  facebook.com/BikeriTecuci.

Bikeri Tecuci spre movileniBikeri din Tecuci spre MovileniBikeri din Tecuci spre Movileni


6 comments

  1. nu se poate organiza in wikind astfel de manifestari? unii dornici nu sunt in localitate in cursul saptamanii…

    1. din pacate nu se poate. Weekend-ul este pentru relaxare( in familie ) sau pt altii zi de munca. In general actiunile de genul se desfasoara in timpul saptamanii.

  2. Urmatorul traseu este : Tecuci – baraj Corod – Tecuci . Miercuri, 18 iulie 2012 ora 19:00. Intalnirea ca de obicei in parcare la Lidl.

Comments are closed.