Web
Analytics
TECUCI

ANUNŢ – dezbatere publică, TAXA DE HABITAT


Taxa de habitat In conformitate cu prevederile art. 6, alin 1, din Legea nr. 52 din 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Primaria municipiului Tecuci, supune dezbaterii publice MODIFICARILE REGULAMENTULUI PRIVIND TAXA DE HABITAT CU DESTINATIA DE SALUBRIZARE INCEPAND CU DATA DE 01.mai.2011. Materialele pot fi studiate la sediul Municipiului Tecuci, la Serviciul de Monitorizare Servicii Publice, cam 33, si la Compartimentul Relatii Publice, din cadrul Primariei, cat si la adresa de www primariatecuci.ro. Dezbaterea va avea loc in data de 21 aprilie 2011, ora 10, la Sala Mare a primariei Tecuci.  Recomandarile scrise ale cetatenilor cu privire la materialul supus dezbaterii publice pot fi depuse la Compartimentul Relatii Publice, din cadrul Primariei Tecuci, transmise prin fax la nr. 0236-816054, sau in format electronic la adresa de e-mail: primtecuci@yahao.com pana la data de 21.apr.2011, ora 8.  Website-ul nostru poate trimite comentariile DV lergate de acest subiect in atentia primariei.


One comment

  1. Dacă într-un comentariu la un alt articol felicitam din toată inima un elev pentru rezultate deosebite la olimpiadele judeţene , aici nu-mi pot exprima decît marea dezamăgire faţă de întreaga administraţie publică locală.
    BRAVOS , DOMNILOR CONSILIERI LOCALI !!!!
    BRAVOS , DOMNULE PRIMAR !!!!
    Aţi pus carul înaintea boilor : după ce aţi calculat taxa de habitat pentru toată suflarea tecuceană, acum o supuneţi dezbaterilor. Apropos…aţi ratat cîinii ! Gunoiul produs de ei cine-l colectează ?
    De fapt, de ce mă mir ? Dacă o doamnă consilier PDL a obligat-o pe doamna director a Sălii de Expoziţii să fie de acord cu emanaţiile artistice ale unor licenţiaţi în Olanda….( a se vedea articolul despre acoperirea cu o pînză a statuii Ghe. Petraşcu ) Cu asemenea probleme vă ocupaţi , domnilor consilieri, în şedinţe ? Sau nici nu a fost prinsă pe ordinea de zi ?

Comments are closed.