Web
Analytics
TECUCI

Alt consilier PDL a parasit partidul


Coman Valentin consilier local Tecuci

Consiliul local Tecuci ia act de incetarea de drept inainte de termen a mandatului de consilier local  Valentin Coman, declarand vacant locul ocupat de acesta. Conform actului hotararea poate fi atacata la Tribunalul Galati, sectia contegios in termen de 10 zile de la comunicare. Practic, consilierul Valentin Coman prin cererea inregistrata in data de 18 martie aduce la cunostinta CL demisia sa din functia de consilier local. Ramane sa se vada in sedinta de joi cu ce membru de partid va fi inlocuit.


8 comments

 1. Este o coincidenta cam ciudata retragerea a doi consilieri din acelasi partid, la intervale atat de scurte. In general, nu se dau dusi, se judeca, se cramponeaza…
  Sa fie o actiune in favoarea acestei Machedon? Am avut si eu neplacerea sa o cunosc. Daca ii casuneaza, daca este incitata, ataca orbeste, ca o camicadze. Imprejurarile politice sunt oare de asa natura incat sa fie nevoie de ea?

 2. Nu stiu daca EDY a inceput curatenia….dar daca ar fi asa a inceput gresit;PAREREA mea este ca mai intii ar trebui sa se distanteze oarecum de influienta perversa a principalului reprezentant BOC 2 (sint pe linga dv paraziti,lachei,lingai si pupincuristi care una spun si altceva gindesc,acesti indivizi va denigreaza si va pun intr-o lumina proasta in fata deputatului si cum acesta se uita si nu vede,asculta si nu aude ia de bune toate dejectiile debitate.)PARIEZ CA IN LOCUL CONSILIERULUI PDL DEMISIONAR,cineva o va propune pe ULTRAMAREA marioara machidon (ei si atunci sa vedeti panarama si dihonie)Dupa ce a reusit,incalcind orice regula abunului simt,sa pulverizeze firava organizatie PDL Cosmesti a pus ochii pe consiliul local TECUCI. DOMNULE PRIMAR feriti-va de linsaturi si gudureli,dauneaza grav functiei si imaginii dumneavoastra.

 3. Braga Burebista ti-am urmarit toate comentariile si am constatat ca intr-adevar ai si tu un sustinator ,asa ca toti sunteti manipulati de putere am avut senzatia ca sunteti impartial dar m-am inselat ,parerea mea personala e ca V-ATI URCAT INTR-O CARUTA RUGINITA TRACTATA DE O GLOABA si daca nu o PAZesti s-ar putea sa-te muste.O zi buna.

 4. Nu se înţelege prea bine dacă domnul Coman a părăsit partidul sau numai şi-a dat demisia din CL, rămînînd în continuare simplu membru PDL.Spun asta deoarece titlul transmite ceva şi articolul altceva.
  Apropo de ,,sancţiuni,, : Dino nu comentează strict pe articol.Burebista a căzut în capcana întinsă de Dino . Păcat !

 5. Vad ca vrei sa fii spiritual Burebista.Nu stiu cum se face ca Admin iti permite sa faci atacuri la persoana.Cred ca in scurt timp pe acest site ai sa scrii de unul singur. Din pacate pt. tine cu votul tau nu poti face mare lucru.
  Pastreaza-l mai bine pt. altcineva, nu de alta, dar sa nu se faca de ras.
  Si apropo de imbolnavire:sa nu fii tu acela care se imbolnaveste, daca nu acum, sigur in 2012.

 6. Draga Dino , nu am optiuni pentru o persoana anume . Oricine ar veni in locul lui Teodoru ar fi de departe cu mult mai bun decat acesta. Dar pentru ca sa te simti tu bine as opta pentru D-na doctor Butunoi sau sau D-na doctor Tudor . Si ca sa iti fac o seara si mai frumoasa iti transmit ca m-ai convins ca la viitoarele alegeri sa-l votez pe Butunoi ca primar , pe mama lui ca director economic la Primarie , pe Grigoras director la piata si pe tine ca inspector regional al Inspectoratului Scolar Galati . Prietenii stiu de ce !!!! Totusi pentru ca imi esti un partener de dialog si nu as vrea sa te pierd , daca cumva te imbolnavesti sa ai grija sa nu te “doctoriceasca” domnul doctor Teodoru . Sa fii iubit/a !!!!!!! Si nu fii incrancenat/a !

 7. Domnule Burebista, nu-i asa ca in locul lui Dragos Teodoru ai vrea sa vina D-na Cristea? Prietenii stiu de ce!

 8. Iata ca Eduard Finkelstain a trecut la curatenia de primavara in propria ograda, dand dovada ca este atent la unele critici ce au mai aparut in unele comentarii pe site-uri sau “in gura tirgului”. Pentru acest lucru merita felicitat, ca are vointa politica sa evolueze si sa se debaraseze de persoane rau famate din anturajul sau, pe cind altii ne explica cata “scoala” au interlopii sai. Asa zisa demisie a dl. Coman este de fapt o incercare de iesire din scena a acestui personaj, intr-un mod cit de cit onorabil, dar actul in sine este conceput si regizat de Edy. Ii dorim succes in continuare in actiunea de curatenie, pentru ca mai are de lucru. Importanta este vointa. Insa pentru Edy urmeaza un examen greu, el numindu-se Teodoru, astfel ne vom putea da seama daca este sincer angajat in actiunea de “schimbare la fata” a sa, sau se mimeaza, aruncindu-se populimii un “sacal stirb”, dar pastrindu-se o “ditamai puturosenia de hiena” permanent hamesita, turbulenta, dar mai ales “turbata”, care mai devreme sau mai tirziu, va ataca si pe stapinul ograzii in care se afla. Cert este ca in curind peste “hiena” vor veni haitasii si apoi vinatorii din “gradina tutelara” si atunci cel mai bine ar fi sa nu fii apartinatorul “hienei”, sa nu fi fost lins sau si mai rau muscat de minuta de “hiena”, sau si mai rau sa te fi infruptat impreuna cu “hiena” din hoiturile insfacate de aceasta hidosenie. Daca ai fost “muscat” va fi necesar sa fii bagat in “carantina” si “vaccinat”, si nu se va putea participa la “competii” in deplinatatea puterilor. Ramine de vazut. Va fi interesant.

Comments are closed.