Web
Analytics
TECUCI

Actualizarea listelor electorale


Viorel Anghelina  Şeful Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Tecuci (SPCLEP), Viorel Anghelina a oferit câteva detalii despre ce înseamnă curăţarea listelor electorale. ”La noi curăţarea listelor electorale se referă la acei decedaţi care trebuie operaţi în baza de date, persoanele rămase fără drept de a vot în urma unor sentinţe judecătoreşti, persoanele care au domiciliul în străinătate, cărora le-a fost retras buletinul  – nu pot vota pentru alegerile locale ci doar pentru cele generale, cetăţenii români care şi-au pierdut cetăţenia… Noi avem un plan, am luat toate persoanele care au peste 80 de ani şi am făcut adrese la locurile de naştere – poate că nu e foarte relevant – dar în funcţie de răspunsuri vom opera în baza de date”. Întrebat câţi locuitori are municipiul conform situaţiei după domiciliu existentă la SPCLEP, Viorel Anghelina a precizat că sunt 46619 de persoane care au domiciliul în Tecuci. Acest număr pare mai aproape de realitate decât cel obţinut la recensământ, aproximativ 31000, în condiţiile în care potrivit listelor electorale există în jur de 38000 de cetăţeni cu drept de vot. În viziunea noastră pentru a afla numărul exact de locuitori al oraşului s-ar putea pleca de la verificarea situaţiei după domiciliu.

Despre actele electronice

Un alt punct al discuţiei a vizat actele electronice. ”Buletinele emise nu sunt electronice ci doar paşapoartele. Acestea au un cip în care sunt stocate datele personale şi amprenta digitală. Cine nu vrea paşaport electronic îşi poate scoate paşaport temporar cu valabilitate de 1 an. Diferenţa de preţ între cele 2 este mică”, a informat Viorel Anghelina.


12 comments

 1. @sictir
  reincesamintul recent enumerat de tine s-a desfasurat in noiembrie 2011

 2. @doru:
  Intre optiunea politica pe care se vede clar ca o ai si exprimarea obscena exista o legatura, sau e o simpla coincidenta?

  1. @in trecere
   Optiunea mea politica nu e cea pe care o crezi tu ,eu a-s vrea o clasa politica fara ,crin, plagiator, base,bombonel,udrea,videanu,&co toti cei care au fost la ciolan in ultimi 20 de ani as prefera sa plece ori in puscarie ori sa moara sa scapam de ei toti sunt la fel pnl+psd+pdl+unpr+udmr= mafie , cred asta spune totul ” in trecere ” tu nu crezi la fel ???

   1. Chiar daca altora nu le-o fi placand modul de exprimare… mie imi place cum gandesti… parerea mea… iar cu exprimari si comportamente de domnisoare de “pansion” nu vom reusi sa schimbam nimic in tarisoara asta… Huliganilor politici, care ne-au huliganizat si vandalizat tara, nu poti sa le raspunzi cu un vocabulat foarte ales… Macar atat ne-a mai ramas, vorbele acide… ca in rest… totul este al lor… inclusiv LEGEA !

    1. Parere tipica unei sulfe comunistoide. Te folosesti de vorbe mari si ipocrite, ca sa obtii adepti la teoriile tale meschine.

  2. @in trecere
   obscenitatea cuvintelor mele provine din mafia CCR mafia Parchetului care ancheteaza modelele lui mazare pentru simplu fapt ca au fost la vot. Intrebare retorica : ai fost la vot ??? votul fiind un exercitiu democratic,pe care nici chiorul de base nu mi-l poate lua . Ce se intimpla acum ne chiama la parchet sa dam cu subsemnatul ca de ce am fost la vot ???…. Din cauza obedientei pdl-ISTE nu vezi realitatea

 3. Ceea ce face acest Anghelina este ilegal, si asa cum dl. Victor Paul Dobre este anchetat, asa si acest Anghelina va ajunge pe mana parchetului.El trebuia sa actualizeze listele cu 5 zile dupa anuntarea datei referendumului,nu dupa desfasurarea lui.

 4. “Recensamantul” asta e praf in ochii celor care ii mai tin deschisi. Nu va fi decat o campanie de intimidare, de influentare a celor care ezita si inca nu au aflat ca noii stapani sunt cu ochii pe ei. Un pretext pentru a-si pregeti din timp campania pentru alegerile viitoare, pe bani publici.
  Curtea Constitutionala nu are cum sa tina cont de rezultatele lui. La randul ei, Curtea este influentata, intimidata, redusa pana la urma la acelasi nivel cu cei carora le este destinata campania prin acest minirecensamant.

  Se spune ca scopul scuza mijloacele. Aici, scopul este unul vinovat, dar mijloacele sunt mult mai murdare decat scopul. Sunt pur si simplu mizerabile!

  1. MADE IN ROMANIA.de 3 ori pe zi circ si toata noaptea ca sa uitam de scumpiri si de viata de C A C A T pe care o avem.DEZBINAI SI-I VEI DOMINA.cred ca a zis napoleon daca gresesc scuze.o seara buna .va pupa tati.

  2. revoltatul cine face presiune pe curtea constitutionala ??? cine …cenzurat- text cu continut ofensator

 5. Matematică Romana !!!
  Viorel Anghelina a precizat că sunt 46.619 de persoane care au domiciliul în Tecuci.
  Obţinut la recensământ noiembrie 2011 sunt 29.560 !
  Potrivit listelor electorale există în jur de 38.000 de cetăţeni cu drept de vot = 8.440 vot fantomă fraudă !
  Acest Domnule Viorel Anghelina (SPCLEP) au o diplomă (?), au un salariu astronom !
  Tuchel trezi !!!

Comments are closed.