Web
Analytics
TECUCI

Actiunea lor, mirarea noastra: bannere USL la sediul Verzilor din Tecuci


Teatrul de Vara_Tecuci.eu  Ştiind disensiunile dintre preşedintele Partidului Verde Filiala Tecuci, consilierul local Vasile Dănăilă Pazvante şi preşedintele USL Tecuci, primarul Daniel Ţuchel, bannerele USL de la sediul Verzilor creează stupoare. Explicaţia este totuşi simplă, la nivel naţional Partidul Verde (PV) şi Mişcarea Verzilor-Democraţi Agrarieni (MVDA) au semnat un protocol de susţinere cu USL, iar organizaţiile judeţene au solicitat respectarea acestuia şi la nivel local. Secretarul general al organizaţiei naţionale a PV, Silviu Dumitru, a declarat – citat de partidulverde.ro – că în interiorul formaţiunii sale au avut loc mai multe runde de discuţii cu reprezentanţii din teritoriu şi cu Biroul Permanent Naţional al partidului şi s-a ajuns la concluzia că cea mai bună variantă de abordare a alegerilor este ca aliaţi ai Uniunii Social Liberale. În urma acestui protocol a fost stabilit ca cei de la USL să ofere două locuri în colegii eligibile pentru preşedinţii PV şi MVDA (Ovidiu Iane – Colegiul 7 Suceava/Camera Deputaţilor şi Remus Cernea – Colegiul 9 Constanţa/Camera Deputaţilor). Conform aceleiaşi surse secretarul general a declarat: “Verzii vor intra în Parlament şi avem speranţe că şi în următorul Guvern şi vom avea, în sfârşit, un partid care se va ocupa de această latură neglijată de spectrul politic, dar şi de cel social – cel al implementării programelor de protecţie a mediului, al reformelor energetice şi a unei agriculturi sănătoase şi profitabile.”

De la sediul PV Tecuci am primit informaţia că verzilor tecuceni nu le-a căzut prea bine protocolul PV-USL încheiat la nivel naţional.


5 comments

  1. Romanii trebuie sa intelega. In Romania de astazi nu se face politica. Ceea ce se intampla sub aparenta votului democratic este un sistem bine pus la punct de crima organizata (o mana de oameni care doreste sa asceada la putere ca prin intermediul statului sa isi insusesca banii cetatenilor) Daca doriti ceea ce se intampla este un furt grosolan dar prin folosirea institutiilor de stat. Astfel, va prezentati la vot ca sa fiti furati. Va alegeti infractorii care va sunt mai preferati sa va fure, ca na cetatenii au obligatia contitutionala sa isi achite taxele si impozitele. Pana cand lumea nu va iesi in strada din nou cu furci si topoare, acesta infractionalitate organizata prin intermediul statutlui nu va fi starpita.

    1. Bine spus LORINEL ! Eu unul mai am înca prin gradina o furca si printr-o magazie un topor. Cine mai are ? Punem de-o adunare ?! … e doar o floare…!

  2. “La nivel naţional Partidul Verde (PV) şi Mişcarea Verzilor-Democraţi Agrarieni (MVDA) au semnat un protocol de susţinere cu USL, iar organizaţiile judeţene au solicitat respectarea acestuia şi la nivel local”. PV Tecuci s-a supus directivelor forurilor superioare nu a iniţiat de capul lui vreo alianţă. Pe cale oficială am fost informat că acest protocol nu le-a căzut tocmai bine Vezilor tecuceni. Dacă lucrurile stau altfel vom afla fără doar şi poate după 9 decembrie.

  3. Felicitari d-lui Pazvante! A reusit sa joace alba-neagra si cu USL-ul.
    E cel mai tare politician. Merita sa fie primar.

  4. Bla bla blaurile verzilor confirmă,încă odată,ceea ce afirmam eu mai de mult…chestia că,toate partidele,mai vechi sau mai noi,sunt “o apă şi-un pământ”…adicătelea,amuşinează mirosul fetid al ciolanului politic…şi nu se dau în lături( cu accent pe silaba care trebuie…)de la ospăţul şacalilor necrofagi…Ţara moare şi necrofagii cu pretenţii de politicieni,îşi împart ciozvârtele,care încep să putrezească…cu toate că restul hoitului încă mai mişcă…sărmană ţară,bieţii de noi…locuitorii ei…După ce că se dădeau răniţi de uselişti…în alegerile locale,acum,verzii noştri de Tecuci se fac fraţi cu cei pe care îi clasificau ca fiind diavoli…asta ca “să treacă puntea” şi să implementeze în viitorul program de guvernare…ce ,Doamne iartă-mă poate implementa un partid de două parale ????! Moda alianţelor,de dragul ciolanelor,în care excelează în aceste alegeri atât PSD ul,PNL ul cât şi PDL ul,este menită numai şi numai pentru a “îmbrăca” adevăratele intenţii ale partidelor cu pricina în hainele minciunii disimulate pentru ochii bolnavi deja,ai electoratului…În România mileniului III,nu există un partid care să exprime,cu adevărat,adevăratele nevoi ale celor cărora le cer şi le impun să le dea voturile ! România trăieşte într-o stare de minciună politică neruşinată ! Totuşi,se pare că,gradul de suportabilitate al românilor ,este departe de a fi atins… părerea mea…Spaniolii,grecii,portughezi şi nu numai ei…cred că sunt locuitorii altei planete…

Comments are closed.