Web
Analytics
TECUCI

Act incredibil: 72 de morminte vandalizate in cimitirul din Tecuci


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DcbI_DxI8pw[/youtube]

In cimitirul Eternitatea din Tecuci, 72 de morminte au fost vandalizate in doua nopti consecutive. Un act ce nu poate fi inteles. Politia municipiului Tecuci a demarat o ancheta. Presupunem ca este un act ce nu a avut in vedere colectarea de fier, deoarece, se vede clar ca bucati de metal, lanturi , bare metalice nu au fost furate. Conducerea orasului a anuntat masuri se reparare a acestor morminte in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti vre-un fel de informatii legate de acest act de vandalism nu ezitati sa ne comunicati.


6 comments

  1. fratilor…ce trb are campania cu mormintele?!sa fii prea prost sa crezi asa ceva sau sa spui!!!ultima vrajeala…din cate stiu eu ca tanar…campania electorala se face fara jigniri si acuzari!parca vad ca va da la protv in ultima saptamana de campanie=)))…

  2. Dacă stai să te gândeşti, mai că asta ar fi făcută de cineva care vrea poate să discrediteze administraţia locală, care are în subordine poliţia locală însărcinată cu ordinea în oraş. Şi pot merge şi eu acum pe la case pe la babe, să le spun: Votează-mă maică pe mine, că ăştia de acum nici de morţi nu pot avea grijă, cum nu au grijă nici de vii! Dar nu-mi vine să cred că cineva s-ar înjosi atât de mult. Înclin să cred că asta se datorează unor golani, care poate sunt geloşi că atenţia populaţiei este îndreptată spre alegerile locale şi cuprinşi de euforie, doresc în abscons să se vorbească şi despre faptele lor. Culmea este că dacă vor fi prinşi, vor primi câte o amendă. Şi logic că asta se va mai întâmpla. Sper ca după prinderea lor, edilii locali să facă în centrul oraşului nişte panouri, unde să fie puse fotografiile lor, format A4, cu nume şi cu toate datele, despre părinţi despre rude, absolut tot. Pentru că în oraş mai există jena de a fi arătat cu degetul de către ceilalţi. Şi garantez că vor pleca din oraş cu tot cu neamuri. Sper că primarul va ţine cont de această idee.

  3. Dl. Cazacu, care raspunde si de cimitir, inclusiv de paza, alaturi de dl. Popovici, face campanie electorala, face vizite de lucru la Tepu, plimba mapa candidatului pdl, iar salariul si-l ia din banii nostri, ai tecucenilor. Un nesimtit !

Comments are closed.