Web
Analytics
TECUCI

Absurd de Tecuci! Cat e de complicat sa asfaltezi pe banii tai


   Pentru ca Primaria nu a luat in seama strada Alecu Russo in vederea unor reparatii asfaltice iar tecucenii nu pot astepta o vesnicie ca in nemarginita ei mila municipalitatea sa-si aduca aminte si de soarta lor, directorul Sc ABC Srl, Emil Dicu, a facut toate demersurile ca o firma platita din banii sai (contract încheiat) sa decoperteze si sa toarne asfalt pentru acoperirea gropilor din preajma sediului societatii dar si a celor aferente. La data de 28 mai catre Primarie a fost inaintata o cerere pentru eliberarea unei autorizatii scrise. Circuitul hartiilor în Primaria Tecuci functioneaza in doua viteze incet si foarte incet dupa cum am aflat din experienta personala. Sambata, 8 iunie, muncitorii s-au apucat de treaba dar au trebuit sa sisteze lucrarile la interventia a sase politisti locali si a unui reprezentant al Primariei din cauza ca inca nu exista la ora actuala o autorizatie scrisa, eliberata de municipalitate.

“Mi-au spus la depunerea cererii ca o sa ne trimita acordul scris prin posta. E o chestie de birocratie, din cate am inteles n-a semnat domnul primar. In 15 minute urma sa se toarne asfalt proaspat dar au sistat lucrarile. Eu am ramas cu groapa si firma cu asfaltul intarit. Vom vedea luni ce vom face”, a declarat Emil Dicu.


7 comments

 1. Ptr Dorel.Daca te framanta asa tare parcarea de la Raiffeisen,afla ca este proprietate privata a bancii si nu domeniu public..In traducere,e ca si cum iti torni asfalt in curtea ta de acasa.

 2. si domnul administrator cumva trebuia sa incheiati vreun contract ceva cu primaria?cam asa se zvoneste,ca veti lucra tot la cladirea primariei dar pe interior. Jucati bulandra cum se spune in popor?

  1. Da, avem doua lucrari de instalatii in valoare de 16.000 euro x2 = 32.000 euro. Am obtinut contractele perfect legal prin incredintare directa urmare a unei oferte forte avantajoasa pentru ambele parti. Acestea ne-au fost incredintate datorita faptului ca toti angajatii nostri sunt membri USL si prieteni cu actualul primar. Acum negociem un alt contract, dar ne trebuie o hotarare de consiliu local ca sa fentam “concurenta”. Acum ne cumparam autoturisme noi in firma si marim salariile angajatilor la nivelul celor ale sefilor de societati infiintate de Primarie. E foarte bine pentru noi. Dumneavoastra cum va descurcati?

  2. Dragi tovarasi de la primarie, marcajele pe strazi cand le executati ca nu mai stim unde sunt benzile de sens si nici trecerile de pietoni, o sa ne ciocnim ca la balci (cel din parcul central)….

 3. dar in parcarea de la raiffezen a existat autorizatie ca a se toarne asflat din banii primariei?

 4. Un nou exemplu de aroganta si dispret fata de cetatenii tecuceni, care nu sunt lasati sa isi creeze conditii normale, chiar pe banii lor!
  Dispretul este vizibil. “Daca nu putem face noi, de ce sa faca altii?” Bineinteles ca in conceptia municipalitatii acsta este perceput drept un atac la imagine si tratat ca atare!
  Ma intreb daca in acest moment exista o guvernare in interesul CETATEANULUI, sau impotriva lui?

Comments are closed.