Web
Analytics
TECUCI

3 luni de mandat. Cum rămâne cu câinii comunitari


caini-comunitari  La 23 septembrie se împlinesc 3 luni de la învestirea în funcţie a primarului Daniel Ţuchel. Una din promisiunile din campanie a fost că va rezolva problema câinilor comunitari în primele 3 luni de mandat. Primarul Municipiului ne-a declarat zilele trecute: “Urmează şedinţa de Consiliu. Vom înfiinţa serviciul de ecarisaj şi vom trece direct la treabă. Problema câinilor este complexă şi trebuie rezolvată pe două componente: problema câinilor din curţile private ale cetăţenilor şi cea a câinilor comunitari. Ambele se leagă. Dacă omul are supraproducţie de câini, căţeaua fată 7 câini spre exemplu, automat pe unul îl păstrează iar pe ceilalţi 6 îi dă pe stradă. Degeaba adunăm câinii de pe stradă dacă nu rezolvăm problema celor din curţile cetăţenilor care trebuie identificaţi, sterilizaţi, lucru ce se va face de către un serviciu de specialitate care trebuie să fie în subordinea Primăriei sau într-o societate comercială din cadrul Primăriei pentru că s-a dovedit că externalizarea serviciului nu dă rezultate (conform primarului în ultimii 4 ani s-ar fi cheltuit 7 miliarde). Aceste două servicii vor merge în paralel: problema câinilor comunitari va fi tratată separat cu o strategie separată, problema câinilor din curţile cetăţenilor separat. Colaborez şi cu domnişoara doctor ce ţine legătura cu americanii care au mai făcut sterilizări la Tecuci. Am ţinut corespondenţă cu ei. Ei vor să suplimenteze numărul cadrelor medicale care să facă operaţiile respective”.


8 comments

 1. DOMNULE PRIMAR,TARE MI-AR PAREA BINE SA VA COMPOSTEZE VREUN CAINE DIN ASTA”COMUNITAR”,CA ALTFEL NU LUATI NICI O MASURA.DAR NU,DVS.MERGETI NUMAI CU MASINA,NU SANTETI EXPUS LA PERICOLE.BRAVO,DOMNULE PRIMAR,IMI PLACE.TOT CE ATI PROMIS,VETI REALIZA IN CEI PATRU ANI DE MANDAT!!!TRAIASCA PRIMARUL DANIEL TZUCHELSTAIN!!!!!

 2. Este una din probleme din nenumaratele promisiuni nerespectate inca.
  Bine spus anterior,”omul politic”, a promis ca se vor rezolva principalele probleme ale cetatenilor.
  Exista o permanenta dualitate: omul politic face o declaratie politica de care nu prea raspunde decat politic ( de cele mai multe ori electoratul uita pana la urmatoarele alegeri), si persoana aleasa in functie.
  Sper, in calitate de contribuabil, ca intarzierile in respectarea promisiunilor sunt datorate dificultatilor de organizare datorita multiplelor probleme si nu de apropiata campanie electorala.
  Alianta aflata la guvernare ne-a invatat cu o multitudine de afise electorale, postate in cele mai diverse locuri.
  Doriti sa folositi acesti caini in scop electoral? Cum le veti posta afisele?
  Exista o asemanare cu un caine: daca nu-i dai de mancare, te musca!

 3. Bun venit la PPDD , zvonurile se pun in practica ,………, zvon , vine Chebac la Galati , Edy isi da demisia pe la Tecuci , urmeaza preluarea organizatiei locale a PPDD Tecuci , candidatura la parlamentare si ce o iesi . Succes , poate acolo o face ceva treaba

 4. Apropos de caini! Nu cred sa mai existe in Romania un Spital atat de invadat de patrupede precum “Anton Cincu”- Tecuci. Este inadmisibil ca in curtea unui spital sa risti sa fii inconjurat subit de peste 20 de caini fara prea multe sanse de a scapa necompostat. Pacat de munca acelui preot care a amenajat o capela si un spatiu verde in curtea interioara a spitalului de toata frumusetea. Prezenta constanta a cainilor in curtea spitalului strica totul, dar mai rau, exista riscuri serioase ca multi oameni veniti in vizita la vreun bolnav sa aiba si ei nevoie de ingrijiri medicale datorita riscului de a fi muscati! Cineva trebuie sa rezolve odata aceasta problema!

  1. pt ham ham ba da mai exista spitale cu caini la usa la tecuci eu am fost internata la contagioase de hepatita si doamnele de acolo chiar asistentele nu ne lasa sa i gonim ca le pazea pe dansele noaptea cand dormeau acolo dorm cainii pe hol si cu usa de afara incuiata ca sa nu pot iesi si mai e un spital la galati de pneumoftiologie adica la tbc sunt zeci de caini acolo te tratezi de o boala si pleci de la spital cu rabie ca asa e sistemul nostru sanitar ca o stana fara caini

 5. 1. Omul ne crede infantili si ne trateaza ca atare.
  2. Inca din prima sau a doua luna de zile, trebuia in mod clar sa se demareze intreaga procedura de care ne vorbeste, stiind ca vine data scadenta pentru aceasta promisiune.
  4. Argumentele aduse acum, au fost spuse si expuse de mult timp, de fostul primar(nimic nou), doar PRAF IN OCHII.
  5. Poate problema câinilor se va rezolva mai devreme sau mai târziu, dar nu in termenul promis.(termenul 3 luni nu a fost conditionat de noi tecuceni).
  CONCLUZIE
  În mod normal si teoretic ar trebui să-l numim mincinos, dar noi, il vom numi in continuare tot…… om politic. In mod clar si sigur, nu toţi politicienii mint în aceeaşi măsură, nu ar avea cum, nu toti sunt de acelasi calibru. Astfel, politicienii de “bună calitate” fac eforturi să promită cât mai puţin din ceea ce sunt conştienţi că nu pot să facă şi uneori, îşi mai si cer scuze public pentru nerealizările lor. In schimb politicienii obişnuiţi nu mint mai mult decât oamenii de rând, ei sunt chiar oglinda celor multi, atata timp cat sunt politicieni de rang mai mic. Dar, atentie, cea mai nocivă categorie de politicieni este cea a şmecherilor, oameni pentru care politica nu înseamnă altceva decât o infinită înşiruire de minciuni care să le satisfacă mândria de a-i fi prostit pe cât mai mulţi, orgoliul de a-şi închipui că inteligenţa lor e direct proporţională cu stupiditatea si credulitatea din jurul lor. Un astfel de şmecher în politică a aparut şi la noi, tecucenii.

  PS.
  Pt. @Eu – esti o cauza pierduta.
  Si ultimile mele sfaturi, poate faci ceva eforturi sa nu te insori, sa ne scutesti de alte progenituri asemeni tie si nu te lasa de etnobotanice(ucid in mod incet si sigur).

 6. Domnule Primar ce se mai intimpla in ” Parcul industrial ” mai soseste investitorul chinez sa faca anvelope sau a fost doar o vrajeala ca si cele electorale ??? vezi aici .anveloparea blocurilor, eradicarea cainilor comunitari ,canalizare 100% ……..asteptam dar sper sa nu faci aceiasi greseala ca finchispaga sa ingrasi porcul de craciun in anul 2016……si mai sper ca toti cei care zic ca a venit un TApean si nea tras TZEAPA sa nu se adevereasca ….sper,speranta moare ultima

Comments are closed.