Web
Analytics
TECUCI

23 iunie – şedinţa de constituire a noului Consiliu local Tecuci


Juramant
atitudini.wordpress.com

La data de 23 iunie, ora 13, va avea loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local, în cadrul căreia primarul va depune jurământul. Potrivit anexei HCL nr. 2  lista de consilieri – care poate suferi modificări – arată astfel:
1. Cambanache Liliana PSD
2. Papuc Petru PNL
3. Radovei Dănuţ Petrică PSD
4. Ciocănel Adriana PNL
5. Nacu Maricel PSD
6. Andriuţă Ghiţă PNL
7. Bulhac Constantin PSD
8. Ciubucciu Emil PNL
9. Hulea Mitică PSD
10. Hulea Angelu PNL
11. Chivu Neculai PSD
12. Finkelştain Eduard PDL
13. Basalic Cristinel Mihăiţă PDL
14. Petraşcu Livia PDL
15. Vasiliu Florin PDL
16. Istrate Dan UNPR
17. Oancă Samir PP-DD
18. Matei Remus PP-DD
19. Dănăilă Vasile Pazvante PV


11 comments

 1. Domnule F.Eduard,domnule Cazacu,fruntea sus-sunteti tineri,peste 4 ani sigur populatia Tecuciului va va vota din nou.
  Peste putin timp,cei care nu v-au votat,vor regreta….
  Am urmarit cu atentie din Italia campania electorala de la Tecuci.
  Sa promiti este usor,dar vom vedea……

 2. A imi veni o ideie Pt Dl Admin cind se va definitiva lista cu Consilieri Locali nu vreti sa puneti Dv cite o poza si cite o mica descriere despre fiecare. Cred ca e democratic,Nu ma inteseseaza ce a furat ,sau alte magari,citeva cuvinte despre fiecare,sa ii cunoastem si noi, Multumesc si asteptam !

  1. Ne-am gandit si noi la aceasta. Dar, DV ati intarit-o. Strangem informatiile in cateva zile si le postam.

 3. Cum Doru Micu nu mai e consilier PDL?? vai ce pierdere cu plecarea lui din consiliu local ,poate acum are timp si pentru asociatie sa faca treaba nu sa ceara bani pentru lucrari neefectuate ……..

 4. Inafara fostilor primar, viceprimar si a d-lui profesor Chivu, nu vad nicio figura remarcabila pe lista, oameni care sa fi dovedit prin profesia lor ca au orizont, ca au un nivel mai inalt de interactiune cu realitatea orasului. Poate ca nu-i cunosc eu prea bine, poate or mai fi unul-doi mai evoluati, dar pare un consiliu local satesc.
  Lista aceasta ca si concurenta slaba la fotoliul de primar, arata cat de marunte le sunt idealurile si cate de inguste sunt interesele partidelor din Tecuci.

  Si asa, le urez consilierilor si primarului succes!

 5. In mare e ok dar totusi sint vre-o 3 pe acolo care ….. bine ar fi fost sa refuze mersul cu trenul la clasa a 2a.Ce nu scrie in articolul de mai sus ? Cine e viceprimar? dar asteptam vesti.

 6. 6 de la PSD, 5 de la PNL, 5 de la PDL, 2 de la PP DD si 1 de la PV.
  Vă sugerez, celor foarte înfierbântaţi de aşa – zisa victorie covârşitoare a USL, un „exerciţiu” simplu, de simulare a ruperii alianţei USL, dintre stânga şi dreapta… o alianţă, împotriva firii, de conjunctură… şi constituirea unor alianţe locale,aşa pentru continuarea administrării Tecuciului…şi veţi vedea că, în situaţia coagulării normale ,a stângii cu stânga şi a dreptei cu dreapta…cum ar fi normal…dreapta ar avea o oarecare continuitate…O fi bine,o fi rău…Aşa cum ,nimic nu mai este normal la noi,probabil că…nici alianţele „normale”,n-or mai fi normale…dar nici alianţa USL istă nu miroase a bine…zic eu,aşa,părerea mea…puteţi vedea cum PDL ul se poate strecura, din nou…”la butoane”…şmecheriile lor,cu schimbarea denumirii din PDL în diferite alianţe,schimbarea culorii…ş.a….se vor dovedi,ulterior bune pentru EI…dar nu prea cred că ar fi bine pentru NOI,mujicii cei prostiţi…Apropo,fostul domn primar,şi-o da şi el demisia din Consiliul Local…aşa,de „onoare”… N-aş prea-ş crede…

  1. Dacă-mi permiteți, stimate părerolog!
   Sunt cinci de la PNL, dar nu uitați că primaru-i tot de-al lor, el e dirijorul și dă tonul. Adevărat este că primarul nu votează în CL, dar experiențele trecute ne întăresc convingerea că primaru-i ”tartorul” el face și desface alianțe (nu la modul oficial, doar cât să treacă anumite hotărâri prin CL). Poate actualul primar va fi excepția de la regulă, mai știi!?
   S-a strecurat o greșeală, consilierul Istrate nu este de la PDL, ci de la UNPR, care au format o alianță pur și strict electorală, deci după 11 iunie, fiecare-i cu a lui. Dac-ar fi să urmăm logica dvs. și se va destrăma USL (o probabilitate acum, ce va deveni certitudine mai spre toamnă) consiliul nostru local va arăta cam așa: 6 de la PSD plus unu de la UNPR într-o barcă și 5 de la PNL plus 4 de la PDL (probabil) în cealaltă barcă. Diferența o vor face cei de la PP-DD, depinde încotro o apucă, căci de singurul verde partid… intuim ușor că va merge în barca unde-i primarul. Dau și eu cu presupusul, nu-i cu supărare!
   Domn fost primar am înțeles că-și cumpără o combină și se duce la tata-socru la Ghidigeni să lucreze pământul, acum dac-o vrea să rămână și consilier local… este numai opțiunea dumnealui, deși eu am pus un rămășag într-un alt comentariu de azi. Demisie… Ce-i aia? Onoare… cu ce se mănâncă? Să fim serioși!
   Ca vice primar, algoritmul USL ne spune că ar trebui să fie de la PSD, deci s-ar vehicula două nume : d-na Cambanache, ori d-nul Radovei, dacă urmărim strict lista, dar depinde ce hotărăsc cei de la PSD. Dacă domnul primar se încăpățânează și-l pune pe Papuc vice, USL-ul se va rupe mult mai devreme decât preconizează unii de pe la centru, dar trebuie să-și consolideze majoritatea. Tot cu presupusul am dat, nu cu parul! Nu săriți, că vorba n-a omorât încă pe nimeni, până acum!

   1. Respect! Nu sar şi nici cu paru nu dau…mai ales în direcţia dumneavoastră…fiindcă,aveţi şi dumneavoastră dreptate…rămân la părerea mea,cum că,PDL ul a făcut ce a făcut şi,cred că va „cădea” din nou bine…probabil din iarnă în colo…cât de oportunişti sunt PP DD iştii…este destul de cunoscut…oricum, om trăi şi om vedea…să dea Domnu’ să fie bine şi pentru noi,mujicii cetăţeni…sper şi eu aşa ,ca netotu’…

  2. Care e treaba cu Onoarea ? eu ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. nu sint injuraturi dar ma aptin ,si Dl Parerolog spui matale tot acolo la sfirsit ,oare o mai sti careva sa citeasca ?

Comments are closed.