Web
Analytics
TECUCI

12 iunie, concurs ocupare post manager Spital Tecuci


Viata medicala 1Finalmente e concurs, cei drept misterios, neanuntat asa cum s-ar fi cuvenit, dar dupa socotelile noastre ar cadea in data de 12 iunie. Dupa lungi asteptari a fost postat in publicatia „Viata medicala” anuntul pentru concursul de ocuparea functiei de manager la Spitalul municipal „Anton Cincu”. Asa cum ar fi fost normal, daca Consiliul de Administratie al spitalului a trimis anuntul catre un ziar pe care prea putini tecuceni ar fi auzit de el, trebuiau sa trambiteze faptul si pe site-ul Spitalului municipal, la avizierul institutiei, etc. Trebuia sa se intruneasca Consiliul Administrativ, sa elaboreze biblografia si temele cadru pentru proiectul de management, apoi afisate. S-a decis ca concursul sa se desfasoare la sediul Spitalului in termen de 30 de zile de la data publicarii anuntului in Viata medicala. Cine a decis? Probabil acel Consiliu Administrativ care a devenit atat de enigmatic in ultima perioada de timp. Dupa ce sunt enumerate conditiile participarii candidatilor la concurs, se subliniaza ca: „Taxa de concurs este de 250 lei. Bibliografia si temele cadru pentu proiectul de management sunt afisate pe site-ul Spitalului Municipal Tecuci si la sediul acestuia. Informatii suplimentare se pot obtine la tel 0236-811608 sau 0236-812440, int. 50, dna. Mioara Tocu”. Cautand astazi acest anunt pe site-ul institutiei,  pe avizierele spitalului, bineanteles ca nu era nimic postat NICIUNDE. De ce nu se face treaba asa cum se cuvine, cine se face vinovat de acest fapt, de ce atata taraganare si ascunzisuri, decideti voi cititorii .

Viata medicala


3 comments

 1. Exista cu siguranta o neintelegere si anume cine isi alege managerul.
  Sunt mai multe variante:
  1. teodoeu se alege pe sine sau pe cineva ca sa fie tot el
  2. consiliul de administratie alege pe cineva
  3. sau poate serviciul RUNOS elege pe cineva
  4. sau poate consiliul Local
  .
  .
  .sau cine stie pe cine.
  Propunem sa ne dam cu parerea ca oricum ceea ce se intampla este in afara legii si a imaginatiei.
  Poate cineva a inteles jocul si il explica si celor mai putin priceputi.

 2. Să începem cu începutul :
  1)…manager persoană FIZICĂ.
  Interdicţia de a nu permite participarea la concurs şi a persoanelor juridice este abuzivă, fiind contrară legii nr. 95/2006.
  2) Data concursului nu a fost stabilită în mod legal, în cadrul C.A. al spitalului, aşa cum s-a discutat în ultima şedinţă.
  3) Informaţii despre concurs nu se iau de la d-na R.U.N.O.S., ci de la comisia de examinare stabilită prin dispoziţia primarului, comisie formată din cinci membrii : 3 membrii din C.A. şi 2 membrii numiţi de primar de la compartimentul de resurse umane din Primărie, din care unul este preşedinte şi celălalt secretar.
  P.S. acela este interiorul farmaciei din extravilanul spitalului?

 3. inca o golanie marca Teodoru&Sima&Barbalata. Si-au pregatit viitorul manager pe care sa-l serveasca gata consiliului de administratie ori poate participa toti cei trei ca sa poata realiza conditiile cerute. De unde ideea cu Viata medicala. Un prim aspect de constatatȘ ziarul nu este unul de larga circulatie si de interes publicș el se adreseaza doar unei categorii de persoane si anume medicii.

Comments are closed.