Web
Analytics
TECUCI

Show jenant: Adunarea Asociaţiei 3A mai tare ca Vacanţa Mare


Administratorul Constantin Florescu   Hărmălaie, bruscări, comportament necivilizat prin acestea s-a caracterizat adunarea generală a asociaţiei de proprietari 3A din Tecuci. De mult n-am mai râs cu atâta poftă, cam de când era grupul Vacanţa Mare în vogă şi făcea emisiuni reuşite la ProTv. Ce avea să urmeze mi-a fost prevestit încă de la intrarea în Primărie. Administratorul Constantin Florescu …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


3 comments

  1. Cu strazile asfaltate sunt 100/100 deacord cu tine mai ales ANA IPATESCU (BALCESCU) E Jale JALE MARE drumul ala …..Nimeni nu face nimic pentru BALCESCU. ….. Macar Carmen Axenie sa fi facut ceva cand a avut ocazia. Sper sa faca cineva ceva si pana la urma dar cu MAFIOTII USL-lui care sunt mai flamanzi decat fosta ceata nu prea vad eu lucrurile in roz …….

  2. Doamne! Ce a ajuns orasul asta? Anul trecut in martie era asa o liniste in oras, acum doi ani la fel, adversari politici ca ad exemplu Vasiliu si Papuc vorbeau educat si prieteneste, Tuchel era educat si ascultator, iar la asociatiile de locatari era liniste. Mai frate cand s-au apropriat alegerile au inceput mai intai patroni sa isi oblige angajati sa intre in partide sa lipeasca afise pentru ala si celalt, sa se ameninte directori de scoli intre ei sau sefi altor institutii „Lasa ca venim noi si vedeti ce patiti voi?” , „Daca ajung primar te arunc din Tecuci!” s.a.m.d. Bai frate l-am criticat pe Finkelstein si pe PDL, dar acum vad ca atunci era mai multa pace, parca totul era altfel. De cand a venit Tuchel si atentie! mai ale Grosu (marele manipulator, amenintator, violent si mafiot) plus Hulea si Papuc totul a luat-o razna, acesti insetati de banul public au innebunit de cand conduc Tecuciul. Ameninta angajati primariei si functionari publici in subordinea lor, arunca jigniri in stanga si in dreapta, scuipa pe orice fel de valoare si trec peste cadavre. Pana si in Biserici preoti sunt impartiti intre USL-isti si PDL-isti „lu ala nu ii dam drumul la gaz ca e pedelist” am auzit cu urechile mele aceste cuvinte din gura lui Grosu. Dar intrebarea mea se ridica instantaneu: Cine se cred acesti domni????? Cred ca vor trai la nesfarsit sau acele functii le raman pentru vesnicie????
    Dar un lucru este sigur, ca cetateni in general opinia publica tecuceana este urmatoarea: Ca Tuchel de cand a venit a intors orasul cu fundul in sus! Aici nu este Tepu sa controleze pe toti, aici este un oras democratic unde fiecare are dreptul la parere! Aceste fraze le-am auzit pe gura multor tecuceni. Daca Tuchel nu asfalteaza in primavara, daca nu izoleaza termic blocurile, daca nu face tot ce a promis, tecuceni o sa dea cu el de pamant. Si atentie aceasta mica comunitate de cetateni ce tipa impotriva lui se poate transforma intr-o majoritate si atunci vedem care pe care.

  3. Un om, un singur om si ala venetic, a reusit sa strice linistea tecucenilor.Nu are rost sa ai mai dau numele, il stiti si dumeanvoastra.De noua luni de zile, in proprietari de apartamente la bloc , din orasul nostru,a intrat dihonia.Au ajuns sa isi arunce cuvinte grele, amenintati, imbranceli, batai, sa nu isi mai vorbeasca, sa nu se mai priveasca in ochi.Desi pana mai ieri erau prieteni, cei mai multi vecini de o viata, azi au ajuns sa se urasca de moarte.Cum s-a ajuns aici? Din cauza politici.Da, din cauza politici unui om si a gastii lui (lumea le zice comisari si agitatori politici)care pun mai presus de orice interesul lor material. Astfel populatia este folosita ca piesele unui joc de sah, dar a unui joc care nu este al ei.Aseara putin dupa ora 18, grupuri, grupuri, cetateni care se indreptau spre casa de la aceasta adunare, ma opreau sa ami povesteasca cum a fost la adunare. Indiferent din ce tabara faceau parte, toti imi spuneau ca sunt scârbiti de ceea ce sa intamplat.Unii imi spuneau ca au fost pentru prima data la o adunare generala a asociatiei, dar ca nici nu o sa mai vina, pentru-ca nu vor sa fie folositi ca masa de manevra.Unii dintre cei care iesisera de la sedinta au inceput sa ami reproseze;,,esti baiat bun, de ce umbli cu ala, ca e un ticalos, s.a.m.d.”Da oameni buni, in orasul nostru sa ajuns sa fii blamat si pentru faptul ca ai un prieten care este din alta tabara politica.Cum de am ajuns sa ne canibalizam, sa nu mai rationam, sa ne lasam condusi de sentimente animalice, sa ne uram. Sincer nu stiu. Dar o parte a raspunsului se afla la primarul Tuchel.

Comments are closed.