Web
Analytics
TECUCI

Sesizare pentru primaria Tecuci


Daniel-Ţuchel-in-campania-electorala-la-Tecuci   Nemulţumirile cetătenilor municipiului Tecuci sunt evidente şi se regăsesc în diverse locuri. O vizităa scurtă pe site-ul domnuleprimar.ro si iată că am găsit păreri nu tocmai de laudă la adresa actualului primar USL-ist. Printre cele reclamate putem regăsi întrebări legate de perioada când Daniel Ţuchel în calitate de candidat, făcea o multime de promisiuni şi de asemenea, întrebări care ţin de doleanţele fiecaruia.  >>> citeste intreg articolul   Sursa: zonapress.ro


8 comments

  1. Bunaseara cetateni ai Municipiului Tecuci dv nu ati vazut discursul domnilui “”Primar Daniel Tuchel ” unde spune ca dinsul nu l-a vazut pe fostul primar pe strada unde locuieste Dl Tuchel , pai pe care strada mai neneeeeeeeeeeeee ??? Dv nu aveti timp pt problemele tecucenilor dv aveti timp pt rezolvarea jocurilor politice cum ar fi :schimbare Directorului de la Spitalul Municipal Tecuci , unde da un Dr, jos si pune un Inginer care nu are habar si nici cea mai vaga ideie despre spitale , da jos Directorul de la ECOSAL si pune unul cu 10 CLASE care nustiu cum lea facut si pe acestea , mentioneaza ca in comuna TEPU primar nu este sotia dinsului sau nu stie daca v-a candidat. Mai fratilor deschideti ochii mari astia sunt instare sa ne vinda de vii ,Dl primar vorbeste despre viziunea fostului primar , dar nu are habar nici macar EL ce este aceea o viziune ,oricum era mai bine cu fostul primar , macar aveam strazi curate , nu ca acum pline de zapada si balti , disul vorbeste ca sta de 8 ani si nu a vazut nimic PE O RAZA DE 500 m , pai el nu vede ca pe o raza de 5 m nu a facut nimic ,pe dinsul al roade grija unde sunt cei 60 de miliarde de pe terenul de la kaufland , saracu nu a primit si el macar 90% din banii aia.Dar NOUL PRIMAR CREDE CA NE IA DE PROSTI . Faceti ceva si hai sa-l dam jos pe tapeanul asta

  2. Domne, domne ce om mandru! No cum, aista e primarelul care ne duce cu zaharelul?

  3. Primarul a venit cu “vrajeli'”. Nea Vrajescu e de fata (cel cu mainile la piept. Despre deszapezire sa auzim de bine dar la anul care vine. O seara buna. Va pupa tati.

  4. Stimati locuitori ai Municipiului Tecuci , dv nu ati observat , in coparatie cu anul trecut si cu anul in curs 2013 este o mizerie de nedescris in oras , cind a dat prima zapada lucratorii de la Ecosal primul lucru care l-au facut a fost dezapezirea trotuarului din fata vilei Dl primar Gherhard si spre rusinea si nesimtirea dinsului care nu a bine voit sa dea zapada macar din fata primariei si se merge extrem de greu prin zapada si prin apa , unitiva si faceti ceva de al schimba , dinsul nu face decit jocurile politice , adica schimba directorii de la institutii spital , scoli etc. si isi pune dinsul nustiu ce cunostinte in functii mari de conducere?Pentru ce a trbuit sa schimbe directorii si au adus niste incompetenti care nu au nici o legatura cu institutia respectiva ?Daca o sa stam asa si o sa ne complacem in situatia asta o sa ajungen sa fim slugile unor niste idioti , probabil asta meritam.

  5. O fotografie face cat o mie de cuvinte,chipul domnului din spate cu palarie si cravata rosie este definitoriu pentru starea romanului din zilele noastre.

  6. Cu cata indignare priveste d-l primar,la cetateni….asta era in campanie.Acum nu mai are timp si pentru ei.De 8 luni nu face decat sa se lupte cu functionarii primariei, pe care i-a ametit mutindu-i de colo colo,doar,doar si-o da vreunul din ei demisia,ca sa se poata achita de datorii, angajind pe vreunul care l-a sustinut si ajutat in campanie.Ieri s-a oprit circulatia pe E 581 ca sa-si poata face treaba d-l Galbenus. Cata grija pentru cetateni!In rest iar primaria,in care se cheltuiesc zeci de miliarde pentru renovare…de unde? Saraca baba care se piaptana!

  7. dar raspunsurile de pe domnuleprimar.ro cum va plac de cand s-a schimbat primarul ?

Comments are closed.