Web
Analytics
TECUCI

Scandal între primarul Tecuciului şi proprietarii de apartamente


  Scandal între primarul Tecuciului şi proprietarii de apartamente din centrul oraşului. Tecucenii reclamă distrugerea grădinilor şi tăierile de copaci din vecinătatea blocurilor, despre care spun că s-au făcut fără autorizaţii de la Mediu. Edilul susţine că acţiunea face parte dintr-un proiect de modernizarea a aleilor şi spaţiilor dintre blocuri. Astăzi dimineaţă mai mulţi muncitori tăiau copacii din centrul oraşului Tecuci, spre nemulţumirea a zeci de locatari ai blocurilor din preajmă, care doreau ca spaţiul verde să fie menţinut. „Ne distrug grădinile, parcă sunt vandali. Pe noi de ce nu ne întreabă când fac aşa ceva? La distrus sunt buni, dar să construiască şi ei ceva, nu. Să le fie ruşine.Am înţeles că nu au autorizaţii de la Mediu să facă aşa ceva”, ne-a declarat Ioan Savin (56 de ani). Municipalitatea resping acuzaţiile şi precizează că acţiunea face parte dintr-un plan aprobat de autorităţile locale.  „Avem în derulare un proiect de modernizarea a aleilor dintre blocuri, a cărui valoare se ridică la 27 de miliarde de lei vechi. Cheltuielile sunt suportate integral de la bugetul local. Am discutat cu proprietarii de apartamente şi le-am cerut să îmi dea semnături dacă vor să rămână copacii bătrâni. Nimeni nu a vrut să semneze. Mi-au spus că trebuie să vorbească cu administratorul. Eu nu îmi pot asuma un asemenea risc pentru că am avut un caz recent, când crengile unui copac bătrân s-au rupt şi au lovit o fetiţă, care a stat în comă două zile. În asemenea cazuri răspunde primarul, iar eu nu vreau să îmi asum un asemenea risc”, ne-a declarat Eduard Finkelstain, primarul municipiului Tecuci. Acţiunea de tăiere a copacilor continuă şi la această oră.

Sursa: Adevarul.ro


2 comments

  1. Ce oameni… face-ti panarama ca taie copacii… iar daca v-ar cadea in cap… ati da vina tot pe primarie… ca de ce nu iau taiat…

  2. FOARTE BINE CA TAIE DIN COPACI.SUNT BATRINI CRESCUTI AIUREA SI IMPIEDICA REALIZAREA DE PARCARI SI ALEI PIETONALE.ASA SCAPAM DE STRAZI AGLOMERATE DE MASINI PARCATE PE ALEI AIUREA DE TREBUIE SA TRECEM PRINTRE ELE.MULTUMIM DOMNULE PRIMAR PENTRU ACEST PROIECT DE MODERNIZARE A TECUCIULUI.

Comments are closed.