Web
Analytics
TECUCI

Război pe viață și pe moarte la Asociația de proprietari nr.9 B


Asociatia-nr9B_Tecuci  În după amiaza zilei de 20 martie 2013, cu începere de la orele 17:00 la Club G în Zona Industrială din Tecuci a avut loc adunarea generală a asociației de proprietari nr.9B. La Adunarea generală au participat locatari din cadrul condominiului, alături de președintele asociației Gabriela Crăciun, administratorul Monica Manole și membrii comitetului. Din partea Primăriei ca reprezentant a participat Nicolae Hodorogea. Au fost prezenți și consilierii locali Hulea Mitică, Daniela Maroș și Petru Papuc, ultimii doi participând în calitate de locatari în cadrul asociației de proprietari. La ședință s-au infiltrat și persoane care nu locuiesc în zona aminitită, dar care au susținut că sunt delegați din partea PSD. Adunarea generală a fost deschisă de președintele Gabriela Crăciun. Pe ordinea de zi, conform convocatorului anunțat și afișat la scările de bloc, s-au aflat …citeste intreg articolul  sursa: zonapress.ro


2 comments

  1. Ar fi trebuit să acceptaţi, să se întrunească Adunarea Generală la sediul Primăriei. Doar aşa aţi fi avut marea şansă să-i luaţi, pe toţi cei ce vă forţează să faceţi lucruri nelegale şi nedorite, de urechi sau de… „pălării”.

  2. Acelasi scenariu si la Asociatia de proprietari nr. 4a Tecuci, unde comisarii politici ai usleului si agitatorii instruiti din timp de Hulea Angelo, in frunte cu Lupascu Mircea si Braniste George au lansat cele mai mizerabile atacuri la adresa administratorului, pe care l-au scos din minti si acesta a parasit sala ne putand sa mai suporte mizeriile acestor ipochimeni.

Comments are closed.