Web
Analytics
TECUCI

Maşinile Primăriei, rebotezate şi monitorizate.


  Primarul Daniel Ţuchel a explicat pentru protecuci.ro care este noima schimbării numerelor autovehiculelor primăriei. “Este o chestiune simplă de marketing, o acţiune de imagine, menită de a recunoaşte în trafic maşinile care aparţin instituţiilor publice ale municipiului Tecuci. Cetăţenii vor şti exact dacă cineva săvârşeşte un abuz plecând cu maşina de serviciu în altă parte. Absolut toate maşinile inclusiv cele de la Ecotec (actualmente Sc Zone Verzi Tec Srl), şcoli, Piaţă şi celelate instituţii vor putea fi uşor de recunoscut în trafic, vor avea carduri de alimentare cu combustibil personalizate. Le vom putea monitoriza uşor prin GPS şi prin consumulul de combustibil. …citeste intreg articolul  sursa: protecuci.ro


3 comments

  1. Singurul nicutron..ă..ăsta..neuron care mi se mai plimbă prin cap, a rămas şi el blocat la aberaţiile şi prostiile ilogice debitate de unii care se cred „telectualii” Tecuciului. Neuronul meu a ajuns la concluzia fermă că sunteţi ori proşti, ori hoţi şmecheri! Dacă o maşină are GPS, şi este monitorizată, de ce m-ar interesa pe mine ca cetăţean unde se află maşina sau ce face ?!?! Dââââng !!! Că dacă te lauzi că ai pus GPS la maşini şi pe de altă parte ceri cetăţenilor să semnaleze deplasările maşinilor, una din două, ai făcut asta pentru prosteala obişnuită a ţugulanului tecucean plin de fudulie, ori ai vrut să mai cheltuieşti nişte bani publici şi să te faci că munceşti.

  2. Dar cum nu s-a gîndit Edilul nostru să axchiziţioneze alte maşini, noi, căci e tare priceput la a cheltui banul public ?! Aşa ar fi rezolvat, JUSTIFICAT, problema numerelor noi de înmatriculare şi ar fi avut şi marea satisfactie de a scăpa de orice urmă lăsată de precedesorii săi, pe care-i urăşte cu înverşunare, care au folosit acele autoturisme din dotarea primăriei. Ma gindesc ca mai nimerit ar fi fost ca numerele sa aiba alta alaturare de litere, precum ŢUC, sau ŢDG sau ŢTE ca să ştie toată lumea că Tecuciul se identifică cu numele Edilului Şef sau invers.

  3. Imi place ideia dar si mai bine e daca se pune si un nr de Tel unde sa putem da SMS pt a fi anuntate in timp record unde se afla acele masini,Frumoasa initiativa,insa daca s-ar putea face ceva si in dreptul celor de la Romprest vine un individ ORIENTAT de 4-5 ori pe sapt in capatul opus Garajului Romprest sa lase acasa doar el soferul stie Ce,Mai stiu ca Romprest se va desfiinta ,si ca acel soferas,are in interiorul primariei o relatie prin care de fapt sa si angajat ,oare nu se gaseste si un alt sofer pt ai lua locul? Sint curios cum va fi dupa schimbarea structuri de preluare a gunoiului menajer,Tot asa va face pt ca stiu ca Primaria plateste pt serviciile lor.Masinile astea nu pot fi monitorizate cumva?

Comments are closed.