Web
Analytics
TECUCI

Luna viitoare, concurs pentru postul de manager


Cladirea Spitalului Anton cincu din Tecuci Spitalul Anton Cincu din Tecuci, singura unitate medicală din judeţ al cărei manager e încă interimar şi nu instalat pe baza unui concurs, va intra în rândul lumii luna viitoare. Potrivit declaraţiilor dr. Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, ieri a avut loc un consiliu de administraţie la spitalul tecucean, în urma cărua s-a decis să se publice anunţul pentru scoaterea la concurs a postului de manager iar la 30 de zile după ce acest anunţ va apărea în „Viaţa Medicală” se va organiza concursul.  Sursa: monitorulgalati.ro


7 comments

 1. Stimate domnule primar, asteptam cu interes sa vedem daca o sa aveti inconstienta si taria sa il aduceti pe scaunul de manager la spital, tot pe escrocul Teodoru.
  Sa vedem cum o sa musamalizati faptul ca impotriva lui Teodoru s-a inceput urmarirea penala, cum o sa ascundeti sub pres dosarul de la DNA, care nu-i permite nici macar sa participe la concursul pentru post.
  Aveti toata increderea ca suntem cu ochii pe dv. Multi. Foarte multi.

 2. Ieri, 07 apr.,tecucenii au avut deosebita ,,plăcere,, şi ,,onoare,, să-l asculte pe undele radio Tecuci pe interimarul interimatului dl. D.Teodoru. După ce a răspuns cu ,,amabilitate,, şi ,,profesionalism,, la toate întrebările moderatorului, o ascultătoare indignată a ridicat o problemă f.f. spinoasă şi din păcate foarte des întîlnită: Este normal ca un medic din spital să te cheme pentru tratamente şi investigaţii la cabinetul personal, particular, deci unde se plăteşte?
  Dl. dr. Teodoru a răspuns că,, nu numai că este normal dar este şi legal,,. Acum am înţeles de ce , cică umblă o vorbă prin tîrg, a mers la consultaţii şi intervenţii urgente la cab. part. al d-nei doctor C. Secară la , reţineţi, ginecologie (!?!?)…..pentru că este legal. Dînsul nu prea ştie cum şi la ce se folosesc spray-urile.
  Păi, dacă este legal ar trebui ca dl. primar să-l ,,trateze.,, corespunzător şi să-i dea diagnosticul ,,INTERZIS PENTRU POSTUL DE MANAGER AL SPITALULUI TECUCI,,. Asta după modelul consilierului Coman, căci acum s-a înţeles ce ,,post,, a obţinut dînsul în capitală(!!??)
  Am auzit că mai-marii din PDL au dispus ca toţi cei cu ,,zorzonele,, să nu fie susţinuţi în posturi de conducere.

 3. Doru Dascalu:
  Te-as vota, daca promiti ca ii bati pe toti cei care-si bat joc de noi. Sunt foarte multi si bataia ar fi cea mai nimerita pedeapsa. Ca de rusine, astia nu stiu.

 4. ce prosteală capitalistă pe faţă.Auzi vere, concurs de manager de spital!!!Şi se face peste o lună.Aş fi curios să-l cunosc personal pe idiotul care a stabilit, el de la măsa din curte, data concursului!Am avut ocazia să vizitez spitalul.Eu personal dacă eram primar, îl băteam pe director.Deocamdată am văzut că spitalul din Tecuci este doar o clădire,sau mai multe mă rog, unde merg la servici nişte oameni cu studii medicale şi de unde iau şi ei un salariu.Nici într-un caz nu este un centru de îngrijire sau de tratare a cetăţenilor bolnavi.Nu există nici un interes pentru bolnav.Şi când ieşi din pavilionul central, dintre indicatoarele care arată direcţia spre diferite pavilioane, scrisul cel mai mare şi în evidenţă, îl are indicatorul cu MORGA. Iar Maternitate, scrie micuţ.Când ştiinţa medicală, inclusiv Biblia, spune că remediul la orice boală este legat de starea de spirit, tu internat fiind la spital, când ieşi din pavilion să iei o gură de aer, în faţa ta scrie mare MORGA !! Dar cum România este plină de şmecheri şi tupeişti, acest popor format în mare majoritate de oameni blânzi, mulţi, da proşti, sistemul medical din provincie va suferi în continuare.Să nu vă mire că în cel mai scurt timp, babele vindecătoare, cu leacuri băbeşti, vor fi din ce în ce mai multe.

 5. Suntem curiosi cum va proceda actualul director interimar, Dragos Teodoru, ca sa participe la concursul de manager, pentru ca este un lucru cunoscut in oras ca s-a inceput urmarirea penala impotriva lui, pentru fapte de coruptie. Si nu de azi de ieri. Practic, trimiterea lui in judecata este o chestiune de timp.
  De fapt nu are decat 2 solutii:
  1. Are bunul simt sa se retraga, adica sa nu-si depuna dosarul de inscriere la concurs, ceea ce ne indoim, pentru ca Teodoru nu are bun simt nici cand e beat;
  2. Da o declaratie cum ca nu are dosar penal si ca nu s-a inceput urmarirea penala impotriva lui, ceea ce ar fi un fals in declaratii si uz de fals;

  De fapt, motivul pentru care s-a amanat luni de zile organizarea concursului pentru postul de manager la spital, este ca Dragos Teodoru era cercetat penal si stia ca in conditiile astea nu poate participa la concurs; timp de luni de zile a sperat sa obtina „scoaterea de sub urmarire penala” , ceea ce nu s-a intamplat. Dimpotriva, asa cum am mai aratat, vajnicul manager asteapta sa fie trimis in judecata de la o zi la alta.
  Putem spune ca Dragos Teodoru are acum o frumoasa dilema; fie renunta la postul de director la spital si la scaunul de care i s-a lipit posteriorul fie risca inca un dosar penal mic si dragalas, pentru fals in declaratii.

 6. concursul este ca si castigat de managerul teodoru doar pentru el a fost aranjata treaba ca asa sa laudat in oras

 7. In sfarsit !!!
  Poate se schimba directorul si clica sa.
  Dar oare o sa vina alt director cu alta clica ?

Comments are closed.