Web
Analytics
TECUCI

Justiţia mafiotă de clan de cumetrie loveşte în denunţătorul Roşeţ


Nimic nu mai miră când este de demonstrat cât de supusă ordinelor mafiote de stat este Justiţia în România. Demonstraţia model o avem în cazul Roşeţ contra pazvanţii din afacerea cu traficul permiselor auto false. E un caz de impact naţional, deoarece regăsim aici toată liota de procurori şi judecători de comandă care dau tonul „Epocii Băsescu”.

Cap de trib corupt este vedeta Lucian Papici, de la DNA Băsescu, care a decis că denunţătorul corupţiei este neserios şi că nu a adus mai multe probe în demonstrarea corupţiei de la Oficiul de permise auto de la Tecuci. Asta presupune că în prima fază, denunţătorul Roşeţ a avut noroc. Noroc, da, pentru că atât de grosieră fiind, dispoziţia lui Papici a fost demascată de Curtea de Apel Galaţi. Ce este d-le cu atâtea NUP-uri date intr-o cauză cu poliţisti şi ofiţeri din SIPI-DGIPI Galaţi? Judecătorul a admis plângerea lui Roşeţ, aratând lipsa de profesionalism a anchetatorilor. Azi, ca să nu iasă din rând, să scriem ceva şi despre lipsa de onestitate şi despre servilismul celor de la Inspecţia Muncii. Şi despre ororile clocite de ITM Ionel Petrea.

Din acuzator, să te facem acuzat!

Denunţătorul Roşeţ din cazul demascării corupţilor mafiei permiselor auto luate pe şpăgi (pentru lumea bună la parazitat din Galaţi şi Tecuci) este hărţuit de organele statului mafiot. Pentru şantaj. Din acuzator, iată-l pe omul de bună credinţă acuzat de Sistem. E sistemul lui madam judecător Chiriţă, şi abţinută, şi isterizată. Când să-l judece pe Roşeţ a treia oară, hopa!, s-a abţinut şi cere copie a PV de săvârşire a infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. Care sunt afirmaţiile sfidătoare? Păi, n-a spus Roşeţ: „Vă rog, sunteţi judecătoarea celor trei dosare ale mele, în care n-aţi văzut faptele grave săvârşite de procurori!”Jignire gravă, ce mai! Deci, DNA joacă strâmb, Poliţia priveşte cruciş, Roşeţ e musai să devină inamicul public al organelor corupte, deci trebuie exterminat, mama lui de tâmpit care se pun cu Sistemul! Plângerea de şantaj este formulată de o doamnă Goia (phii, ce seamănă numele cu cel al fostul şef al Poliţiei Tecuci şi actualul socru al şefului Poliţiei Galaţi, Lefter!). O fi sau n-o fi nepoată de poliţist, patroana Goia are firmă de transport în Anglia, care lucrează cu salarii de 1500-1750 euro… citeste intreg articolul

Sursa: impact-est.ro