Web
Analytics
TECUCI

Circ la sedinta BPL a PDL Tecuci


Florin Vasiliu  O sedintă a BPL PDL Tecuci a fost convocată de urgentă în seara zilei de 13 februarie de Liviu Butunoi si de către presedintele interimar Florin Vasiliu (căruia i-a expirat de fapt mandatul de interimar o dată cu finalizarea alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012).
La sedintă au mai participat Vasile Diaconu, Marcel Cazacu, Paul Modiga (presedinte Organizatie Tineret) , Geta Turcu (presedinte Organizatia de Femei), Ani Dumbravă, Tudor Spiridon, Soare Dumitru, Enache Neculai, Elena Paraschiv, Livia Pătrascu, fostul senator Petrea Constantin etc.  În primă fază sedinta s-a derulat în termeni obisnuiti, cu propuneri de finantare, sponsorizări. Din pozitia de interimar, Vasiliu le-a sugerat lui Cazacu, Modiga si Diaconu să găsească sponsori pentru o eventuală manifestare stradală cu prilejul Zilei de 1 Martie. Atitudinea de lider a lui Vasiliu ….         >>>citeste intreg articolul    sursa: zonapress.ro


8 comments

 1. Stiti voi vorba lu Base din 2008:

  ” UN FLEAC, I-AM SCUFUNDAT ”

  PS. mai exista PD-L ? am auzit ca s-au desfiintat….

 2. Daca tot vorbiti toti, fara sa stiti care este situatia exacta,aflati acum.Acesti doi Vasiliu si Butunoi ,s-au trezit dupa dusul din iunie singurii membri din biroul permanent local,care sa mascheze, ca dupa fuga rusinoasa a lui Finkelstain,partidul mai exista la Tecuci.S-au trezit singuri si la referendum,si la parlamentare.A plecat mai intai Florea,apoi Basalic,Teodoru,Cazacu,Munteanu,Costache ,Barbalata,Tudor Spiridon,Dumbrava Ani,Diaconu,Modiga -presedintele de la tineret,Micu Doru,Groza Laurentiu.Ultimii doi si cu Costache au virat dinainte de alegerile din iunie cu tot cu oamenii lor din cartiere. Vasiliu si Butunoi au readunat oamenii din cartiere,si au facut fata si referendumului si parlamentarelor .Au mai scos un deputat.Dar ceilalti ce au facut pentru partid de-si permit acum sa-l denigreze?De ce nu s-au inlocuit Finkelstain si Basalic? Pentru ca urmatorii pe lista sunt Dumbrava si Tudor,care au facut pasul inapoi , iar dupa ei vine Balanica.Asa ca decat sa cedezi inca un consilier PSD-ului, mai bine,ramai asa cu doi,buni, rai, cum or fi ei .Si apoi sunt singurii care au facut opozitie pana acum,in sedintele de consiliu,la radio.E clar ca cineva cu ajutorul acestora vrea sa distruga partidul de tot.asa ca pd-listi treziti-va,adunati-va,faceti alte alegeri democratic,dar nu luptati asa ca hirciogii.Daca asta a fost PDL_ul,atunci isi merita soarta.De fapt presedintele da emblema unui partid ,iar Finkelstain a demonstrat acest lucru.A stiut sa-si indeparteze toti oamenii care la ajutat in cele doua mandate,iar in ultimul timp chiar si pe Butunoi si pe Vasiliu care ca proostii nu vad ca febra portocalie a apus .Treziti-va domnilor !

  1. sigur nu ti-ai gresit titulatura? Pentru ca tot ce sustii aeste mai mult decat fals iar in unele locuri chiar frizeaza absurdul. Ca unul care cam are habar ce se intampla cu PDL-ul Tecuci nu pot spune ca cele postate de dumneata nu reprezinta decat ,, visul unui PNL-IST, iarna”. Si o vorba din batrani : NU MOR CAII CAND VOR CANII !

 3. Lăsând la o parte can-can-ul și subiectivitatea autoarei materialului prezentat ( apropo stimată doamnă, perseverența scrierii greșite –adică cu cratimă– a verbului ”a da” la conjunctiv prezent persoana III singular și plural, nu vă face cinste ca om al presei și a devenit un ”blazon” după care sunteți ușor detectabilă atât ca autoare de articole, cât și de comentatoare sub diferite nike-uri…o să ajungem să vă botezăm ”SăDe-a Zaharia”!) rămân problemele serioase și cu adevărat grave din acest partid. Domnul președinte interimar Vasiliu, deși duce în spate ranița plină cu două mandate consecutive de consilier local, nu știe că are obligația de a se prezenta la secretarul Consiliului Local cu adrese de confirmare a următorilor doi supleanți aflați pe lista de consilieri locali, care să completeze astfel numărul legal de 19 consilieri locali din CL. Simultan cu constatarea vacantării unui post de consilier, se supune aprobării CL și următorul supleant aflat pe lista de consilieri, astfel încât CL să funcționeze legal…există precedentul Matei Remus–Militici Ghiorghi,domnule Vasiliu…se vede treaba că îndelung blamatul Samir în calitatea sa de președinte de partid a știut să-și facă bine temele.
  Tot din lipsa de reacție a domnului Vasiliu, comisiile 1 și 2 au rămas fără doi membrii. Comisia 1,cea care se ocupă printre altele și cu bugetul,finanțele,administrarea domeniului public și privat,prin demisia domnului Finkelștain și suspendarea temporară a domnului Samir a rămas cu trei membrii,din care chiar președintele comisiei se află în conflict de interese–așa consider eu–deoarece nu poți fi atât în executiv(viceprimar)cât și în legislativ(consilier local). Dacă tot vorbim de comisia unu…pe când aprobarea bugetului local,domnilor consilieri?
  Din comisia 2, adică cea cu organizarea și dezvoltarea urbanistică, realizarea lucrărilor publice,etc…făcea parte și domnul Basalic,care dându-și demisia a lăsat un loc vacant,viciind astfel echilibrul comisiei. Spun asta deoarece se știe că fiecare din cele cinci comisii are un număr impar de membrii(3 sau 5)și prin plecarea a câte unui membru se intră în sfera ilegalității,zic eu…poate greșesc,să mă ”îndrepte” cine știe mai bine.
  Concluzionând, acestea erau problemele cu adevărat importante care trebuiau discutate în ședința biroului permanent al partidului în cauză, partid care are la ora actuală numai doi consilieri în CL Tecuci. Și apare o întrebare sâcâitoare : cine face opoziție în consiliul local Tecuci? Din 4 pedeliști au rămas doi; din 2 pepedediști nu mai este nici unul–unul a fost exclus temporar și celălalt s-a solidarizat în cuget și simțiri–,iar singurul verde(partidul,adică)se zvonește prin târg că și-ar fi dat demisia. Tragem linie și socotim : din 19 consilieri 7 ar fi trebuit să constituie opoziția, 12 fiind în ”barca puterii” useliste ; din 7(adică 4pdl+2ppdd+1pv)au mai rămas 2 pedeliști plus incertitudinea din PV…și ne mai mirăm că proiectele de hotărâri trec ca laleaua prin brânză!
  Nu pot încheia fără să vă amintesc,domnule Vasiliu că sunteți membru în comisia 5 (ce ironie!).. adică pe scurt comisia juridică, nu trebuie date prea multe explicații, conformați-vă și aplicați regulamentul de constituire și funcționare a CL pe care l-ați aprobat în septembrie 2008.

  1. Următorii 2 supleanti aflati pe lista de consilieri sunt din acelasi partid cu dl. Laurentiu Chirvasuta, adica au trecut in barca puterii.Cum dupa ei sunt persoane care fac parte din grupul ,,turbulentilor”,nimeni din actuala conducere a filialei locale PDL ,nu are interes sa inainteze nominalizarile catre CL. Toata lumea asteapta interventia filialei judetene.

   1. gresit!
    cei doi fac parte, in continuare, din PDL dar nu isi pot ocupa locurile in CL pentru ca onor primarul nu tine sedinte ORDINARE asa cum prevede legea. In rest, razboiul dintre Butunoiu si ziarista-membra-de-partid nu ar trebui sa intereseze pe nimeni atat timp cat acolo nu este vorba decat de bani si de alimentarea conflictului de catre un domn- avocat- fara- procese care are impresia ca poate conduce un partid cum e PDL-ul. Alfel tipul ( de la Tipatescu ) baiat subtire insa, cum spuneam, plin de impresii.

 4. Unii din PDL isi fac jocurile prin intermediul respectivei membre, asa-zis ziarista, supuse excluderii din partid.Nu este un secret ca aceasta a lansat atacuri mizerabile la adresa fostului director al ROMPREST, referitor la viata personala a domniei sale,(acesta este motivul pt. care s-a cerut excluderea respectivei din partid), dar si a altor personalitati din Tecuci.E o rusine pentru acesti indivizi, care vor sa puna labele pe conducerea filialei locale a PDL ,in acest mod josnic.Eu propun conduceri judetene a partidului excluderea acestor trepadusi si eventual desfiintarea filialei locale, pentru inlaturarea buboiului.

Comments are closed.