Web
Analytics
TECUCI

Câţi beneficiari ai Legii 416 sunt în Tecuci


Asistati-social_protecuci.roÎn evidenţa Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Tecuci sunt înregistrate un număr de 354 de dosare totalizând 654 de persoane beneficiare ale venitului minim garantat. Pentru sumele acordate ca ajutor social, una dintre persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară are obligaţia de a presta lunar, la solicitarea primarului, acţiuni sau lucrări de interes local (în ultima şedinţă de consiliu s-a aprobat planul de acţiuni pentru 2013), fără a se putea depăşi regimul normal de lucru şi cu respectarea normelor de securitate şi igienă a muncii. La Tecuci din cele 654 de persoane  >>> citeste intreg articolul   sursa: protecuci.ro


4 comments

  1. Nebunie a fost si in campanie, cand i-a spus ca daca va castiga,primul lucru pe care-l va face, va fi rezilierea contractului de concesiune,si iata ca s-a intamplat. Firma lui Pazvante a fost declarata in insolventa, iar Pazvante a dat bir cu fugitii. Nebunie a fost si cand a schimbat organigrama primariei, ilegal fara acceptul functionarilor publici, cum stipuleaza legea,ci prin amenintarea cu demisia si desfacerea contractului de munca si iata ca s-a intamplat, au trecut trei luni si….mai e cate unul care mai are cate un proces, restul…? Nebunie a fost si cand a dat presa afara din sala de sedinte a consiliului local,si… s-a intamplat si aceasta. Toate par nebunii si totusi se intampla. 100 ron, costul unei cartele de intrare, vreo doua sute de milioane aruncati asa pentru arestul functionarilor la serviciu,tot o nebunie .Primarul asta face numai nebunii! Iar noi aplaudam.

  2. Pazvante nu maim vine.Tecucenii trebuiau sa faca zid sa nu plece .Acum e tarziu.Tepeanul a castigat.Se pare ca pe locul parcului se va face un moll

    1. Cred ca glumesti. Sa distruga parcul si sa construiasca ceva peste el ar fi O NEBUNIE!

  3. Azi dimineata l-am vazut pe dl Vasile Pazvante la emisinea “Ora de veghe”, in reluare, pe Nasul TV. I se prezenta colectia de cristale pe care a transferat-o in Bucuresti.
    Atatea minunatii pe care le aveam la Tecuci sa ne delecteze privirea au luat drumul pribegiei din cauza intrigariilor politice! Cred ca ar trebui sa fie adus inapoi, cerandu-i scuze lui Pazvante pentru nedreptatile ce i s-au facut.
    Daca autoritatile nu catadixesc, bine ar fi sa se initieze o actiune civica in acest scop.

Comments are closed.