Web
Analytics
TECUCI

Campanie umanitară la Poşta Română


   Aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani, Oficiul Judeţean de Poştă Galaţi a lansat şi anul acesta campania „Dăruieşte o jucărie pentru zâmbetul unui copil”. Campania a avut la bază o colectă de jucării la sediul subunităţilor poştale din cadrul OJP Galaţi. Recipientele de colectare au fost amplasate în spaţii accesibile clienţilor şi semnalizate prin afişe.

[box] [/box]

Mare le-a fost surpinderea organizatorilor ca la sfârşitul acestei campanii umanitare să contate că cei care au înţeles cel mai bine mesajul de a dona o jucărie au fost tocmai persoanele care au avut de suferit la sfârşitul acestei veri – locuitorii din Slobozia Coanchi şi Izvoarele. Au fost alături de Poştă în acest demers şi locuitorii din Tecuci, prin intermediul OP Tecuci 1, care au donat din jucăriile copiilor lor pentru zâmbetul unui alt copil. Pentru bucuria şi chipul luminat al unui copil ce nu are parte de jucării au donat jucării şi clienţii OP Galaţi 1.

De Sf.Nicolae au fost invitaţi reprezentanţii Fundaţiei Cuvântul Întrupat, împreună cu câţiva copii, pentru a le oferi jucăriile colectate şi dulciuri achiziţionate cu sprijinul Sindicatului Poşta Română Galaţi.

Sursa: Monitoruldegalati.ro