Web
Analytics
TECUCI

Află cine sunt gălăţenii care cotizează din greu la partide


bani-la-partid  Anul 2012 a fost unul profitabil din punct de vedere financiar pentru partide. Alegerile locale, referendumul pentru demiterea preşedintelui şi scrutinul parlamentar au umplut vistieriile politice…
PDL, fără număr – Democrat-liberalii şi-au spart puşculiţa
De orice se poate plânge PDL, dar de lipsa banilor, nu! Democrat-liberalii au tras cu bani în partid. Campion la donaţii este Constantin Dumitriu, care, sperând la un mandat de deputat, a investit în partid nu mai puţin de 109.450 de lei, „defalcaţi” în 14 rate. Următorul în top este deputatul Mircea Toader, cu aproape jumătate din cât a donat mai tânărul său coleg – 40.750 de lei, urmat de liderul partidului, Doruleţ Resmeriţă25.700 de lei. Ion Ştefan a dat 20.000 de lei, dar a meritat – e consilier judeţean. Carmen Axenie n-a mai intrat în Parlament, dar nici n-a risipit bugetul familiei, ofranda ei fiind de 7.650 de lei, mai puţin decât Aurel Zamfir – 9.000 de lei. Dat afară din PDL, Cătălin Cristache ar avea motive să regrete donaţia de 10.000 de lei.
PNL – Liberalii, chivernisiţi la pungă
Ca de fiecare dată, liberalii gălăţeni s-au dovedit chivernisiţi la pungă. Pe lista celor 115 membri de partid care au plătit în 2012 cotizaţii a căror valoare însumată depăşeşte zece salarii minime brute pe ţară îi regăsim, după un an de absenţă, pe liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre, cu 12.500 de lei cotizaţie, dar şi pe senatorul Paul Ichim – cu 8.900 de lei. Deputatul Dobre apare şi pe lista donatorilor, cu suma de 37.500 de lei, la fel şi Ichim – 17.500.Că tot veni vorba de tânărul deputat Scarlat, aflaţi că acesta a făcut o donaţie de 37.500 de lei către PNL.
PSD – Şefia se plăteşte!
Social-democraţii gălăţeni nu prea aruncă în partid cu bani. Cea mai mare cotizaţie din filială a fost plătită, şi în acest an, de eurodeputata Adriana Ţicău – 26.588,35 de lei, la care a adăugat donaţia (singura din Galaţi) de 10.000 de lei. Urmează în top senatorul Gheorghe Saghian – 17.300 de lei cotizaţie şi Sandu Viorica, directoarea economică a Pieţelor şi preşedinta Comisiei de Buget-Finanţe a Consiliului Judeţului, cu 14.900 de lei. Mult mai modestă este cotizaţia şefului ei, Eugen Zaharia –7.300 de lei.
USL – Voiculescu şi Becali, în top
Senatorul PSD din Tecuci  Daniel Butunoi i-a întrecut pe amândoi – 45.000, în vreme ce deputatul PNL George Scarlat a contribuit cu 43.900. Evident, incomparabil cu cât au donat, personal, Dan Voiculescu225.646 sau Gigi Becali214.000 de lei. …citeste intreg articolul 

sursa: viata libera.ro


3 comments

  1. Totusi de ce lipseste de pe aceasta lista primarul Tuchel? Daca nu el, atunci cine a platit in campania electorala din vara anului trecut?
    Zecile de mii de afise, ziare in tiraje de masa; pachetele cu cozonaci, oua rosii si sticle cu vin; uriasele panouri cu promisiuni dintre cele mai desantate, spayurile toxice s.a.

    1. La urmatoarele alegeri locale, actuala ” OPOZITIE” ,va distribuii catre populatie DDT(Diclor-Difenil-TUCHELEANU)

Comments are closed.