Web
Analytics
TECUCI

USL: Ţuchel la Primărie, Butunoi în Parlament – VIDEO


USL-Butunoi-Tuchel_tecuci.eu   Preşedinţii PSD şi PNL Tecuci, Daniel Butunoi, respectiv Daniel Ţuchel au susţinut luni seară o conferinţă de presă la sediul social-democraţilor. S-a vorbit în principal despre constituirea USL la nivel local şi candidaturile la alegeri. Daniel Ţuchel va candida pentru Primăria Tecuci iar Daniel Butunoi pentru un mandat de consilier judeţean în primă fază, apoi pentru Parlament.

Daniel Butunoi: “După o perioadă un pic mai dificilă şi pentru mine şi pentru colegul meu, domnul preşedinte PNL Daniel Ţuchel, am ajuns în pragul unei decizii de a menţine trendul naţional formând USL-ul şi la Tecuci. E o nouă formaţiune politică foarte mult aşteptată de cetăţenii municipiului Tecuci.   Din punctul de vedere al PSD Tecuci vreau să vă asigur că USL-ul este o uniune indestructibilă la Tecuci şi am creat acest parteneriat pe termen lung. E de notorietate faptul că şi noi în viaţa privată ne cunoaştem foarte bine şi avem încredere totală unul în altul şi suntem convinşi că atâta vreme cât vom fi împreună umăr la umăr vom reuşi să readucem tecucenilor oraşul pe care şi-l doresc. Sediul de campanie al USL Tecuci va fi aici. Noi suntem decişi să câştigăm primăria şi majoritatea în consiliul local. Ca detalii tehnice, avem un protocol semnat la nivel de judeţ aşa cum există şi protocolul când s-a format uniunea la nivel naţional. Există şi un protocol semnat şi între cele două organizaţii la nivel de municipiu”.

Daniel-Tuchel_tecuci.eu  Daniel Ţuchel: ”Candidez la Primăria municipiului Tecuci ca singura alternativă serioasă şi viabilă la conducerea Primăriei rămasă neputincioasă şi repetentă la capitolul administraţiei publice locale în ultimii 8 ani de zile. Tecucenii sunt dezamăgiţi de promisiuni deşarte şi îşi doresc schimbarea. Actuala administraţie portocalie are 3 atribute este lenşă, nepăsătoare şi mai ales compromisă. Tecuciul în 2012 are nevoie de un primar priceput şi apropiat de oameni. Experienţa mea mă recomandă ca fiind potrivit pentru funcţia de primar. Candidatura mea are cea mai puternică susţinere la nivelul municipiului Tecuci, am mandatul celui mai numeros electorat activ din Tecuci adică a peste 10000 de membri USL la Tecuci. Alegerea mea în cadrul USL a fost realizată în urma mai multor întâlniri, analize, discuţii cu cei peste 10000 de membri. Zilele trecute birourile reunite ale PNL şi PSD s-au întâlnit şi au hotărât să reprezentăm municipiul Tecuci în alegerile locale prin mine candidat la Primăria Tecuci şi prin copreşedintele Butunoi în Parlamentul României”.

USL-Tuchel-Butunoi_tecuci.eu

Video ce contine prima parte a conferintei de presa de la acest eveniment:

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=nBiHRtexllc’]


12 comments

 1. Din câte ştiu eu şi ştiu bine, un candindat trebuie să aibă domiciliul stabil, pe buletin, în localitatea unde candidează… şi aşa şi este… ori, domnul căpitan Tuchel, fiind primar de Ţepu, nu poate candida în Tecuci… ori, dacă şi-o fi schimbat, între timp, domiţiliul în Tecuci, nu mai putea fi primar de Ţepu… oricum şi orişicât, domnia sa, este într-o incompatibilitate crasă faţă de Legea electorală şi vrea să tragă o ŢEAPĂ, atât tecucenilor, cât, mai ales, ţepenilor, locuitorii Ţepului, unde babele plâng amarnic, strigând pe uliţele asfaltate de Tuchel,”Maică,m aică, cui ne laşiiiiii ?!”
  Stăteam şi eu aşa, ca mujicu de rând şi mă gândeam, ce l-o fi îndemnat pe domnul Tuchel să candideze la Tecuci? El care în ultimii 4 ani, aşa cum îi stă bine unui edil (a nu se confunda cu Edi…) de la ţară, s-a preocupat de grijile ţepenilor (locuitori ai comunei Ţepu, nu ţepenii din ţintirim, doamne-fereşte…), de ansamblul popular de cîntece şi dansuri ţepene, situându-se la oarece distanţă de nevoile şi grijile tecucenilor… şi nu am găsit răspunsul, cum şi de ce, deodată îl… copleşeşte aşa o grijă faţă de noi, tecucenii… Într-una din zile, am găsit un răspuns, parţial, zic eu la aceste întrebări, undeva prin spatele Primăriei din Tecuci, nu din Ţepu, unde se ridică o vilă somptuoasă, al cărei apropritar este, cine credeţi, familia Tuchel… cum nu-i cunosc şi prenumele, nu pot fi sigur dacă de împricinatul şi de faţă comentatul ar fi vorba… orişicât… pe când unii, fie ei de culoarea politică care nu contează se băteau cu regii asfaltului şi bordureau Tecuciul a la Videanu, domnul Tuchel se lupta cu nevoile ţepenilor… şi acum, îşi doreşte să sară din Ţepu în Tecuci, cum îi şade bine unui politician inventat postdecembrist… noi îi dorim succesuri multe, pe toate planurile, dar nu putem abţine în a comenta… aaa, să nu uit, ştie cineva marca automobilului “din dotarea” primarului de Ţepu…? Aşa, din curiozitate, nu că ar conta… zic şi eu, aşa, părerea mea…

 2. Adevarul e ca PNL a jucat inteligent. Parca mai ieri Butunoi declara sus si tare ca nu renunta la primarie. Dar n-a ramas pierdut, are dputatia in buzunar.
  Problema e ca nu va sti ce sa faca cu ea. 🙁

 3. Finkelstain trebuie trimis ACASA, in tara lui. Numai fraierii care se lasa prostiti de vopsitul si varuitul trotuarelor odata la patru ani il mai voteaza….. Voturile lui Finkelstain ne vor arata numarul de prosti din Tecuci.

  1. Dom’le Sa traiti bine, ai deranj mare la “mansarda” ! Tara lui Finkelstain e Romania si orice alte referiri vei face, sunt idiotenii. Faptul ca s-a urcat in barca portocalie se datoreaza mamelonului mai plin al acesteia.
   Vrem sa avem atitudine, atunci sa IGNORAM pdl-ul de pe buletinele de vot ! Asta nu inseamna ca, casa lui Finkelstain e mai mare decat casa lui Tuchel. Iar Finkelstain a fost intai om de afaceri, avea ceva cheag, pe cand Tuchel …
   Se pare ca vom vota din nou, doar schimbarea.

 4. LA intrebarea cind l-ati vazut pe primar pe strada Dv? da l-am vazut acuma 2-3 sapt cu masina cu soreful dinsului,a salutat scurt na oprit sa vorbeasca cu nimeni ,a intors si dus a fost. Dind timpul inapoi imi aduc aminte ca Dl ….are un nume mai dificila venit mai timid si mai slabut fiind,ca ne va rezolva toate problemele. Privind la ce face acum in prag de campanie,da chiar face dar cam tirziu. Se va vedea ce va fi si sper ca cel ce va iesi sa se tina de promisiuni.

 5. Felicitări pentru candidatură, în primul rând, domnule Țuchel. Se pare că portofoliul dvs. de primar “țăran” îi incomodează pe mulți. Să știți că se simte nevoia de o schimbare majoră, începând cu ultima stradă din oraș și până la sediul primăriei, care arată bine doar noaptea. Nu mai vorbim de numărul mare de salariați care de cele mai multe ori se simt deranjați de prezența tecucenilor pe acolo. Lumea vorbește că sunteți un om de cuvânt, o persoană capabilă și un om format în spiritul disciplinei, întotdeauna știe să-și ducă planurile la bun sfârșit. Să știți că beneficiați de sprijinul multor tecuceni și vă asigurăm că vă vom susține la alegeri. Doamne ajută!

  1. Eu am discutat ceva probleme legate de fonduri Europene ,si imediat a sarit sa ma ajute ,am tergiversat eu din alte motive ,cert e ca este un om de cuvint si un bun Gospodar.

 6. Hopaaaa! v-ti hotarat sa-l dati jos pe Edita…
  BRAVO ! vorba ‘ceea: ” Fa-te frate cu ……. ca sa treci alegerile”,
  Ca daca berbecutu’ nostru nu se da dus, sigur e de ceva gras pe-acolo, ca-n posturi ca astea niciodata nu e osul gol-golut si sigur raman si ceva ciozvarte pentru slugi.
  Ce sa spun, inca-o data – Bravo! Asteptam ce-i drept fratia asta “TECUCEANA” , singura in stare sa rastoarne brazda si sa mai scoata din “pirul” care inteleneste si suge vartos domeniu cu domeniu, birou cu birou, sef pe om si alesi pe oameni in vieta orasului.
  Veti fi in stare insa, sa faceti si altfel decat vedem aici de 22 de ani incoace ?

 7. In cazul asta d-le Finkelstain, cred ca o sa ai probleme mari..Cred ca in afara aliatului traditional( in speta cetateanul de onoare al Tecuciului) iti mai trebuie vreo 2-3 aliati..de unde oare ii vei lua? Sau apa vie si pietrele filozofale vor rezolva situatia…

 8. Dar cand va-ti injurat de mama si va-ti bagat si scos intre voi, in acelasi sediu,… cum a fost? Acun functioneaza USL-ul? Mai sa fie.Actualul primar circula doar pe strada lui,strada pe care ai si tu casa, mai ipocritule.Vii cu tot felul de baliverne si promisiuni.Ramai in comuna ta ”europeana”,sau ai terminat de ”accesat” toti banii europeni si comisioane ioc.Ai tupeu nu gluma si crezi ca noi, marea parte a tecucenilor, iti ”inghitim” prosteala asta pe fata.Du-te nene si lasa-ne.Terenuri,masini,apartamente,case, toate din idemnizatia de primar de comuna? L-ai prostit pe Butunoiu, pe cumatru mai exact, vai mama lui si acum vii sa ne razi in nas cu tupeul si aroganta de tepean sadea.Nu murim de dragul tau si nici dupa marile tale realizari de la Tepu.Ramai acolo la Tepu, la tara la tine, daca esti asa de bun.Am pretentia ca tecucean, sa fiu condus de unul de-al meu.Te bazezi pe masina politica a PSD-lui, vei avea o mare surpriza.Hai sa fiu mai exact..”suntem cu tine”…dar TOTAL IMPOTRIVA TA. Nu uita vorba din batrani…”decat la oras codas mai bine in satul tau ”fruntas”” si se mai spune ca desteptul invata din greselile altora, prostul nici macar din greselile lui. Dar ce sa faci, ca sa-ti dai seama ca esti prost trebuie sa-ti mearga mintea,…..asa se spune….. Aviz amatorilor,………se pare ca totusi e prea tarziu.Bafta la peste sa ai.

  1. Se pare ca principalul repros pe care unii il aduc dlui. Tuchel consta in faptul ca e taran. Cred ca jigniti multi cetateni ai Tecuciului prin aceasta remarca si, in loc sa castigati, pierdeti.
   Multi cetateni ai Tecuciului, oameni de baza fiecare la locul sau de munca, care au parinti sau bunici in satele din jur, sunt tarani in acceptiunea gandirii dumneavoastra si s-ar putea simti jigniti de aceasta ” departajare” stricta pe care o faceti.
   Asa ca mai incet cu acest repros, ca s-ar putea sa pierdeti!

   PS: urarea din final cred ca vroiati sa o adresati actualului primar, pentru ca am inteles ca are aceasta pasiune!

  2. Cam multe jigniri pdl-acule…simti cum vi se apropie sfarsitul de mandat, cumva? O sa ai o mare dezamagire cand ai sa descoperi ca si psd-istii s-au saturat sa stea in opozitie si de aceea il vor sustine pe Tuchel…cred ca Finkelstain o sa obtina un procent fff mic…

Comments are closed.