Web
Analytics
TECUCI

COMUNICAT DE PRESA – PP-DD Tecuci


  În data de 19.03.2012 conducerea organizaţiei municipale Tecuci a Partidului Poporului – Dan Diaconescu a demisionat şi începând de astăzi 20.03.2012 a înfiinţat filiala Tecuci a PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN. Decizia a fost fundamentată pe motive întemeiate, care vor fi prezentate detaliat într-o conferinţă de presă.Conducerea organizatiei judeţene Galaţi a PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN este asigurată de D-l Adrian Smărăndoiu şi D-l Petru Trifan.
Cu deosebit respect,
PREŞEDINTE PSR,  SAMIR OANCA

2 comments

  1. Iata ca mai sunt si oameni cu principii , pe care nu i intereseaza ciolanul ca pe altii . Te am admirat domnule Samir , dar acum imi scot palaria in fata ta , si a echipei tale . Felicitari si tine o tot asa .

  2. Mdaaaa! Cei doi caraghiosi oportunisti de marca,de la Galati si Tecuci,nu se dezmint! Gasca de interese ,pe care si-au construit-o pe spinarea unor oameni necajiti si increzatori,nu a picat “la pace” cu cei “de la centru”…rezultatul ? -demisia pe care o păreroologim…goana acestor indivizi prin diferite partide,pe care nu le mai reamintim,trecand de la dreapta la stanga,sau invers,bineinteles prin centru,exprima,fara echivoc, oportunismul,fripturismul,ciolanismul,intr+un cuvant mizeria morala cronica a acestora ! Pana ieri acuzau indignati ,a la DD,ciocoismul celor care+i calcau pe bataturi,inlaturand din preajma lor tot ca mirosea a intelectual…astazi,dupa ce ,mai intai smarandoiu&comp. au rupt legaturile cu DD,oanca,se dezice si el de doctrina( care …? ) pe care a imbratisat-o cu atat ardoare…Daca nu cumva,in perioada urmatoare,se vor dezice amandoi de aceste declaratii si vor redeclara ca ,vezi doamne..,”oameni rai ,din lumea rea” vorbesc prostii,insa ei pun umarul la redresarea poporului roman,bla,bla,bla,sunt convins ca,pana la alegeri ,vor infiinta inca vreo doua filiale,ale altor partide,unul mai favorabil intereselor lor decat altul….as vrea si eu sa stiu cand si unde va avea loc conferinta de presa,pentru a afla si ce motive,ilare ,vor pretexta…te strica rasu’ cu astfel de indivizi..zic si eu asa,parerea mea…

Comments are closed.