Web
Analytics
TECUCI

Comunicat BEC 2 Tecuci


afisaj_USL_Tecuci__2012  Având în vedere plângerea depusă de către Alianţa Pentru Progres şi înregistrată la Biroul Electoral de Circumscripţie nr.2 Tecuci sub nr.36/05.05.2012, prin care se semnalează faptul că Uniunea Social Liberală, organizaţia din Tecuci, a început campania electorală înainte de data prevăzută de Legea nr. 67/2004, etalând panouri electorale în mai multe locaţii din municipiul Tecuci situate pe străzile: Elena Doamna, Dimitrie Cantemir, Ana Ipătescu, Matei Basarab şi 1 Decembrie 1918, şi totodată a solicitat retragerea respectivelor panouri sau a oricăror alte forme de afişaj electoral.  Tinând cont de prevederile  art. 61 şi  art. 77 alin.(1) din Legea nr. 67/2004 din care rezultă că data începerii campaniei este 11 mai 2012 iar birourile electorale de circumscripţie au obligaţia să vegheze la corecta desfăşurare a campaniei electorale, S-a procedat, astăzi 07 mai 2012, la cercetarea în teren a afirmaţiilor Alianţei Pentru Progres şi s-a constatat existenţa mai multor panouri pe străzile: Elena Doamna, Ana Ipătescu, Matei Basarab şi 1   Decembrie 1918, panouri ale Uniunii Social Liberale cu mesajul „Victor Ponta şi Crin Antonescu îl sprijină pe Ţuchel Gerhardt Daniel pentru Primăria Tecuci” şi cu fotografia celor 3 persoane indicate mai sus.
Considerăm că mesajul transmis de respectivele panouri, aşa cum a fost reprodus în paragraful anterior, este de natură electorală, facând trimitere clară la candidatura domnului Ţuchel Gerhardt Daniel la funcţia de primar al municipiului Tecuci,
Drept pentru care, în temeiul dispoziţiilor art.77 alin.(3) şi (4) din Legea nr.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare:

HOTĂRĂŞTE:afisaj_USL_2012

Art. 1: Admite plângerea formulată de către Alianţa Pentru Progres şi dispune retragerea sau acoperirea panourilor electorale ale Uniunii Social Democrate afişate în municipiul Tecuci pe străzile: Elena Doamna, Ana Ipătescu, Matei Basarab şi 1 Decembrie 1918.
Art. 2: Cu drept de contestaţie la Biroul Electoral Judeţean nr.18 Galaţi.
Art.3: Prezenta hotărâre se aduce la cunoştinţă publică prin afişare la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 2 Tecuci şi prin publicare într-un ziar local.

PREŞEDINTE,  jr. VLAVIAN – GURMEZA Maria,  LOCŢIITOR,   av. DECIANU Dorin  – Adrian,


One comment

  1. Pai in cazul acesta sa ia masuri si impotriva PP-DD ca si ei au impanzit cartierul CFR cu banere de propaganda.

Comments are closed.