Web
Analytics
TECUCI

IPOTEZĂ-ŞOC: Primarul Ţuchel AMENINŢĂ cu lumea interlopă


  Dragi tecuceni care vă doriţi din tot sufletul un trai decent, un oraş mai sigur şi mai curat în care să vă creşteţi copiii pentru care munciţi cu timp şi fără timp, aţi luat la 10 iunie 2012 drumul secţiilor de votare cu optimism, aţi investit încrederea şi speranţele dumneavoastră într-un om nou, care să vă reprezinte cu onoare, care să se afle din când în când în mijlocul dumneavoastră, un conducător de urbe în adevăratul sens al cuvântului. Aţi crezut cu sinceritate în promisiuni electorale de domeniul fantasticului şi peste 56% aţi ales: Daniel Ţuchel. Dumneavoastră aţi ales, dar cu ce v-aţi ales? De parcă atâtea neajunsuri nu ar fi destul permiteţi-mi să vă mai amărăsc cu o ipoteză de-a dreptul şocantă care ar putea scoate la iveală adevărata faţă a primarului Daniel Ţuchel. Săptămânile trecute, în mod surprinzător, m-a apelat primarul municipiului pentru a-mi comunica faptul că nu este de acord cu opiniile pe care le-am exprimat în câteva articole moment în care i-am solicitat un punct de vedere prin intermediul biroului de presă al primăriei. ”Nu dau comunicate, eu nu sunt în război cu presa”, mi-a spus primarul. A oferi un punct de vedere înseamnă că eşti în război cu presa?

Primarul: “Fiecare va plăti pentru faptele sale”

”Eu sunt om politic, e alegerea mea dacă vreau să comunic sau nu”, a adăugat edilul strecurând şi o ameninţare voalată pe care aş vrea să o reţineţi pentru că ea deţine cheia articolului de azi: “Fiecare va plăti pentru faptele sale”. Primarul m-a invitat la o discuţie pe-nserate dar nu a mai răspuns apoi la telefon. Un tânăr de 20 de ani (amic de-al meu), care a frecventat în trecut PNL dar şi alte formaţiuni politice, a început de curând din proprie iniţiativă să folosească facebook-ul pentru a redacta diferite articole în care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de noua administraţie. Duminică seară a ieşit la plimbare. Când se pregătea să traverseze în zona Profiriu, şoferul unui BMW seria 3 de culoare neagră, i-a făcut semn să treacă şi apoi a accelerat brusc, frânând lângă el. Conducătorul auto a deschis geamul şi a rostit cuvintele: “Fiecare va plăti pentru faptele sale” şi s-a deplasat mai departe. Înainte de acest eveniment tânărul a fost strigat după numele paginii sale de facebook, în parcarea blocurilor din faţa Pennymarket-ului de pe Gh. Petraşcu, de câteva persoane impunătoare fizic pe care nu le cunoştea. Miercuri seară ne-am plimbat împreună prin centrul oraşului şi am zărit un băiat până-n 18 ani care ne privea suspect şi iniţiase o convorbire telefonică. La scurt timp după ce am urcat la un club de biliard (aproximativ 30 de minute) au apărut la o masă apropiată 5-6 persoane tatuate care ne aruncau din când în când câte-o privire. Am înţeles ”mesajul” şi am plecat. Personal am mai fost oprit la 1 iunie, când mă aflam în compania administratorului unui blog despre Tecuci supus şi el diferitor ameninţări, de 2 membri/simpatizanţi USL care mi-au explicat, pe un ton civilizat  totuşi, că ar fi bine să nu scriu despre un anumit obiectiv pentru că s-ar putea lăsa cu consecinţe. Dacă lucrurile se vor agrava mă voi simţi nevoit să mă retrag din activitate 30 de zile pentru a apela la câteva televiziuni naţionale care să realizeze o serie de reportaje despre modul în care se desfăşoară lucrurile în Tecuci, să ştie şi conaţionalii noştri, să afle şi forurile superioare ale autorităţilor ce-a ajuns oraşul numit odinioară al trandafirilor în mâinile actualei conduceri.


11 comments

 1. Republica Socialista Tecuci
  Dragi tovarasi, noi locuitori Municipiului Tecuci, avem o conducere stralucita , pe tovarasul primar Daniel Tuchel impreuna cu tovarasi sai de munca consilieri la Sfatul Popular. Sub conducerea sa inteleapta orasul nostru a avut parte de marete impliniri. Mult iubitul nostru primar a facut foarte multe lucruri bune pentru orasul nostru de care voi aduce aminte doar cateva: ne-a marit taxelele locale, a infiintat societati „colectiviste” pentru a creea locuri de munca tovarasilor sai, a instaura ordinea in acest oras print tovarasi sai „activisti” , a asfaltat strazile si a creat spitalul pentru caini, in program in spiritul si asensiunea tovarasului secretar general Ceeeeaaauuu…….ma scuzati Crin Antonescu! De asemeni sub inteleapta conducere a tovarasului primar, multi chiaburi dusmani ai poporului au fost alungati de pe mealeagurile urbei noastre! Spre exemplu odiatul chiabur Pazvante cu greu dar in cele din urma Multstimatul nostru primar a reusit sa il alunge de pe mosiile stramosesti pe acest chiabur odios, de altfel si multi comercianti de variile pravalii au fost instruiti de activisti de partid prin metode proletare si astfel nici un comerciant burghezo-fascist numai indrazneste sa strice oranduirea socialista(liberala?). Multe sunt realizarile partidului si a primarului nostru, secretarul sau tovarasul Grosu Constantin la fel a facut ordine in parte si in organizatiia de pioneri, tovarasul Grosu a reusit sa preia controlul pe intreg partidul si sa elimina orice grupa fascistoida, astfel anarhia fiind anihilata tov. Grosu a instaurat disciplina proletara. Tovaraul primar a mai implinit niste marete realizari numint astfel toti directori de scoli din randul tovarasilor de incredere din partid, si la fel a facut si cu asociatiile de locatari, astfel oridina si disciplina proletara a fost restabilita in orasul nostru.
  Multumim din inima partidului, secretarului general si mult iubitului stimabilul si maretul nostru conducator Tovarasul Daniel Tuchel!
  Tecuciul seama azistazi cu cel pe vremea lui Ghiorghiu-Dej in timpul colectivizarilor si epuratiilor politice, si asta este un adevar!

 2. Eu am auzit o vorbă cum Nea Țuchel ar fi „comunicat” de așa manieră cu o persoană de la un radio local, care avea ceva păreri „contrare” cu dumnealui, încât respectiva a fost nevoită să-și dea demisia. Lucrul ăsta mă face să cred articolul și să-l bag în toți m… de țăpean p… !
  Încă un lucru, Nenea ăsta o să „plece” doar dacă vreți voi, tecucenii !

 3. Nu trebuie sa-ti fie teama d-le Marian nici de un premar im… din punct de vedere al intelectului (si poate nu numai) si nici de 2-3 cocalari slugoi.
  Stai linistit ca mai sunt si tecuceni onesti ce-ti vor sari in aparare.Indiferent daca acesti supermeni se cred puternici,intotdeauna se gaseste ac de cojocul lor.Totul este sa stii unde sa ceri ajutorul si sa stii unde sa cauti.

 4. Totul tine pana la anul la europarlamentare cand usl se va rupe.Problema e ca pana atunci s-ar putea sa avem tepeni in loc de tecuceni la primarie in orice caz.Dupa aia,cum mai scapi de ei?

  1. Corect , de aceea nici nu face nimic pentru Tecuci. Ciupeste pe ici colo ( o usa rotativa ici, una,doua gropi galbenusite colo…) banu’ intra , gipanu’ merge singur la Tepu unde oricum se retrage peste 3 ani.
   N-a facut si nici nu va fce nimic.Pentru ca nu poate. Si cred ca nici nu stie.Si mai cred ca e si increzut.

 5. “O vorba de pe strada o stiu toti ai mei/Cele mai multe cu.r.ve nu-s femei !! “Gasca USL nu va rezista mult ….

 6. omul politic are obligatia sa comunice nu sa intoarca spatele catre oameni, dar creca domnul se considera om politic dar nu stie politica. E ca si cum sunt la putere si fac ce vreau.Legea o fac eu pentru voi sclavii.

 7. O vorba ramane valbila din vremurile cind s-a inceput “POLITICA” -“CIOCU MIC ACUM SUNTEM NOI LA PUTERE”.
  Din pacate tot noi “amaratii” avem de suferit.

  1. “CIOCUL MIC ACUM NOI SUNTEM LA PUTERE” Vremurile acelea sau dus cand toti aveam in inimi frica(comunista). Eu cred ca noi toti TECUCENII suntem cu mintile dezgetate si nu ne mai e frica de intrusi si badjocoritori ca ex.Tapenush, asa cred. Prin unitate si cu curaj toti cei nemultumiti il putem da jos legal. Dar asta numai daca suntem uniti si nu vorbim (sosotim) pe la colturi si pe bloguri.

Comments are closed.