Web
Analytics
TECUCI

Nesimţiti în trafic? Sa-i facem de râs


Nesimţirea şoferilor tecuceni a enervat multa lume. Aşa că, la sugestia catorva apropiati, am decis să creez o pagina dedicata ridiculizării conducătorilor auto care (îşi lasă căruţa în drum) parchează autovehiculul ilegal, blocând trotuarul, trecerile de pietoni sau chiar traficul rutier. Iniţiatorul speră că implicarea cetăţenilor poate determina reacţii mai ferme din partea autorităţilor.  Unde reclami mârlanii care parchează aiurea?
Ideea este sa cream reactie din partea celor ce le pasa si sunt plini de indignare: când întâlneşti “melteni” care parchează aşa:

Intersectia Andra Tecuci
reuşind performanţa de a bloca, dintr-un foc, o bandă de circulaţie şi un loc de parcare, îi imortalizaţi isprava, apoi trimiteţi pozele la adresa tecuci@tecuci.eu sau accesaţi direct interfaţa de încărcare aici. Dacă optaţi pentru varianta mesajului electronic, nu uitaţi să menţionaţi numărul de înmatriculare al maşinii, să faceţi o scurtă descriere a incidentului şi să precizaţi locul în care aţi realizat fotografiile. Pot fi semnalate şi rablele abandonate de proprietarii care încă mai cred povestea calului mâncător de jar şi tot aşteaptă transformarea hârbului în limuzină.
Administratorii site-ului tecuci.eu verifică cele semnalate înainte de a le publica, iar la sfârşitul fiecărei luni trimit un raport către poliţie şi primărie. Mai mult, suntem dispusi sa premiem cea mai buna semnalare.
Teoretic, sistemul responsabilizării prin presiunea opiniei publice ar trebui să fie eficient. Noi nu credem că va reuşi să străpungă tovalul gros al majorităţii tecucenilor. Însă, până în anul 2020, lucrurile s-ar mai putea schimba, aşa că iniţiativa merită promovată.
Daca demonstram autoritatilor ca suntem multi presiunea va fi mai mare. Avem in plan intalniri cu politia. Daca am deveni virali poate ar avea alt efect. Vom incerca o promovare agresiva in curand! Participa si TU pentru reducerea stresului cotidian!


One comment

  1. Iata ceva intradevar foarte interesant.Poate asa cei cu masini de fite o sa inteleaga ca trebuie sa fie civilizati.Intradevar ne sfideaza,iar atunci cind incerci sa le spui ca au gresit scot si pistolul.Nu mai spun ca daca ai o masina modesta si mergi regulamentar vin in forta iti taie calea si frineaza brusc in fata ta.Politia ii stie dar uita ca sunt platiti de noi cei multi si modesti. Este binevenita aceasta initiativa.Succes! O sa incerc sa fiu alaturi de voi.

Comments are closed.