Web
Analytics
TECUCI

6 comments

 1. Nu vreau sa supar dar ce inainte oameni strazi nu cautau prin teomberoane? Eu cred din tot ce am citit pe acest asit ca e o lupta intre o patura (categorie de oamenii) care vor sa demonstreze :care pe care si ca o sa fie cum vor ….. eu insa stiu un lucru n-a trecut chiar asa de mult timp incit sa nu fie timp sa isi tina promisiunile. Si zic si eu asa daca va continua cum a inceput cu primaria vom trai pina la urma in conditii mai bune. Sper si eu ca speranta moare ultima.

 2. cui a promis tuchel in campanie o viata mai buna:oamenilor sau ciinilor?

 3. Sa ii amintim primarului toate punctele de pe agenda electorala si faptul ca nu il mai suportam. Referendum, alegeri si la revedere.

 4. Răsfoind arhiva lui admin în urmă cu vreo trei zile după regulamentul comercianților, mi-am adus aminte că am văzut și un material despre unele clădiri din orașul nostru care nu ne fac deloc cinste. Sunt acele ”pietre de moară” agățate de gâtul orașului nostru și care se degradează văzând cu ochii de la an la an. Criticam la timpul respectiv întrega administrație locală și îl ”urecheam” pe primar(Finkelștain) pentru lipsa de implicare și comoditatea de care dă dovadă vis-a-vis de aceste ”puncte negre” ale orașului nostru–cum bine și plastic se exprima domnul admin în articolul postat pe 6 august 2011 intitulat sugestiv ”Cărți de vizită inestetice ale municipiului”. Îi sugerez domnului admin să vă faciliteze accesarea respectivului material,căci cuprinde și câteva imagini sugestive curpinse într-un top al celor mai urâte clădiri din Tecuci.
  O să vă întrebați ”domne,dar unde vrei să ajungi cu ideea asta?”,iar unii or să bombăne că Atena stă numai prin arhivă, îi place să trăiască în trecut! Eu le răspund că viitorul se construiește în prezent reparând si greșelile trecutului. După trei mandate ale primarului Lazăr, două cu Finkelștain, deci după ce-am văzut 12 ani roșu-n față și opt ani portocaliu, iată că acum primăria s-a-ngălbenit și a treia oară poate-i cu noroc.
  Dacă tot a promis un oraș occidental, poate actuala administrație locală se gândește să găsească o soluție și în privința acestor clădiri care pătează cartea de vizită a orașului nostru.
  Închei și eu intervenția mea de astăzi cu întrebarea retorică pusă de admin atunci, dar cu mici modificări :
  ”Oare când trebuie să se ia/dispună măsuri pentru aceste puncte negre ale orașului?” (am înlocuit ”cine” cu ”când”, deoarece deja mi-am permis să-i arunc cartoful fierbinte actualului primar în brațe, să vedem dacă știe ce să facă cu el).

  1. Îl va arunca în braţele altuia/alteia, fără a sufla, măcar o dată, în el. Deci, tot fierbinte (cartoful) va rămîne. Bine că avem ceva „occidental” care este şi „etichetă” : „Primaria Tecuci” (clădire şi, totodată, instituţie. Ce să mai…! VIENA, „curat „… ” murdar”…(Tecuci)!

 5. Sa ii amintim Primarului, ca la numarul 6, in ordinea afisarii pe panourile electorale mari de la Alegerile Locale, era:”Rezolvarea problemei cainilor comunitari”. Bifata.
  In ce consta „rezolvarea”, ramane un mister.

Comments are closed.