Web
Analytics
TECUCI

Imaginea zilei: Tecuciul, un oraş occidental (14)


Tecuci - Strada Stefan cel Mare ian-2013

Domnule primar Tuchel, ce ne facem cu Strada mare? Noi ne-am facut datoria in dreptul nostru. ( Viorel Munteanu – facebook.com)   P.S. Nu va mai adresati domnului Tuchel. Dansul este primar nu maistru.  Sfat: adresati-va cu o cerere la primarie… veti primi un raspuns la Sfantul Asteapta.


9 comments

 1. Inca pe strada Mare e bine. Se va lua zapada,mai tarziu dar se va lua. Dar ce ne facem cu acele strazi, pe care nu a mai trecut vreo masina cu lama de ani de zile? Oare daca s-ar strange semnaturi si s-ar actiona in judecata primarul,primaria,intreaga administratie pentru folosirea preferentiala a banului public noi cei care doar platim impozite fara sa beneficiem de mai nimic,am avea vreun castig de cauza?Intreb.

  1. Da, am strans ceva imagini de pe strazi din cartierele tecucene unde inca nu se poate intra cu un autoturism. O salvare, in caz de urgenta va trebui sa vina insotita de un utilaj care sa o tracteze.

 2. Pai ce sa spunem poate ca domnul primar vrea sa impoziteze si zapada , de aceea o lasa sa se sdune…. sa fie impozitele mai mari …..sa aiba de unde sa cheltuie …in folosul comunitati desigur . Zic si IO !

 3. Sunt unii care l-au sustinut pe actualul primar cu frenezie, ba chiar erau dispusi sa sara la bataie pentru el. Acum vad ca sunt primii care sar la beregata dumnealui.Eu nu am fost si nu sunt fan Tuchel. Dar observ ca unii au memoria scurta. In iarna trecuta, a nins la fel de abundent, normal nu a fost posibil sa se stranga zapada foarte repede si fostul primar a fost injurat pe buna dreptate, nici acum lucrurile nu stau prea bine. Dar celor cu memorie scurta le aduc a minte ca deszapezirea aceea a costat comunitatea 14 miliarde de lei vechi. Fereasca Dumnezeu sa avem o iarna foarte lunga si cu multe episoade de ninsori abundente, deoarece anul acesta bani nu sunt pentru asa ceva.

 4. Parerologule,
  cred ca tie ti-a tras-o Tuchel deja, daca esti suparat pe el si nu mai recunosti ca l-ai votat.
  Deoarece imi amintesc despre comentariile tale cand viclene, cand agresive, in care il sustineai cu foc pe candidatul Tuchel, gasesc foarte tupeista ideea de a adreseza tecucennilor cuvinte pe care le meriti in primul rand tu insuti. Ca sa nu mai pun la socoteala vulgaritatea.

  1. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere… aşadar, nici eu nu-ţi pot cere să înţelegi ceea ce nu ai cum să o faci…! În aceste zile Tecuciul este înscris cu adevărat pe harta ruşinii cu ajutorul neprecupeţit al toar’şului căpitan, nu de judeţ ci de primărie… un individ care se manifestă mai mult decât evident împotriva tecuceanului… oraşul arată ca după un bombardament alb, maşinile se hurducă din toate şuruburile, oamenii se ridică din nămeţi cu greutate, iar întâiul căpitan nu catadicseşte măcar să ne arunce o privire batjocoritoare, din înălţimile imperiale ale conacelor sale… darămite să trimită utilajele pe străzi… Iar MARTORII NEATENŢI ŞI CU MARE DEFICIT DE MEMORIE, folosesc prilejul pentru a deturna atenţia de la bătaie de joc la care, ei înşişi, sunt supuşi… Vă reamintiţi, un articolaş postat aici, pe tecuci.eu, intitulat „Tecuci,ascultă comanda la mine!” ? Sunt multe luni de când, de unul singur, de cele mai multe ori, încercam să trag un semnal de alarmă, asupra comportamentului cazon, dictatorial chiar, al căpitanului neales încă… acum el a fost ales de aproape 7 tecuceni din 10! Bătaia de joc, continuă… părerea mea este că, o merităm… toţi, fără nici o excepţie…

   1. Eu nu am incercat sa abat atentia de la primarul vinovat. Dimpotriva, comentariul dumitale era batjocoritor mai ales la adresa tecucenilor, desi stiu ca ai fost printre cei dare l-a sprijinit pe Tuchel. Chiar si in raspunsul pe care mi l-ai dat spui ca toti tecucenii, fata exceptie, merita magariile edilului.
    Nu e asa! Nu toti l-au votat, eu, de exemplu nu l-am votat.
    Chiar si raportul de 7/3 e exagerat.

 5. ALOOOO! Toa’ş Căpitan ! Ce faci bre,că-i duminică,viscolu s-a oprit din opinteli,am dat roată oraşului cu 4×4 ,ăla din garaju unui amic,nu din flota matale de maşîni ţăpănoase… şi n-am văzut nici un utilaj !!! Cu tot 4×4 lui,era de vreo 2 ori să rămânem pe drum… noroc că ne-au împins vreo doi cetăţeni…o dată,când era să intrăm într-un şanţ…Ce faci bre,înţeleg că „le-o tragi” la ăia care nu te-au votat,uite-aşa să moară rânza în ei …dar cu ăia mulţi care te-au votat,ce faci bre ????? Nu că eu,Doamne-fereşte,te-aş fi votat..Le-o tragi şi lor,aşa de amoru artei de administrare locală ???? Mare pişicher mai eşti toa’şu căpitan ! Căprar adevărat,neaoş Moş Teacă…dar cu pălărie cu bor larg,liberal… şi palton de stofă scumpă…afişat la Horă…cu tot cu morga de mare seriozitate…aşa,să moară adversarii de ciudă…şi să tragă cu coada ochiului Parlamentul European,la aşa mândreţe de căpitan…Dai cu tecucenii de pământ şi de zăpadă,de-a valma,la grămadă…că tot încearcă să te petiţioneze… Brava toa’şu căpitan !!! Tare bărbat mai eşti ! ‘Tul în zbang de tecucean nărod !!! Să vadă el ce brava înţelept şi-a proptit în fruntea urbei !!! De bună voie şi cu votul liber exprimat…unii mai mănâncă pe la colţuri,nu pe la cofetărie…rahat,din acela… turcesc şi mai zic ceva şi de voturi cumpărate,dar eu nu-i cred,nu de alta,dar ar fi prea mare cheltuiala asta de aproape 70%… Aşa că,toa’şu căpitan,nu-i lăsa aşa de capul lor şi trage-le-o ori de câte ori ai posibilitatea…că merită…şi chiar o aşteaptă…Vezi cum faci,poate mai aduci vreo douăj de garnituri de zăpadă…să ne înfunzi de-a binelea casele …că tot e iarnă…Este iarnă iar la Tecuci…iar tecucenii şi-o iau din nou,cu voia şi ştiinţa lor…trăiască Măria-Sa VOTUL !…părerea mea…

Comments are closed.