Web
Analytics
TECUCI

Imaginea zilei: Tecuciul, un oraş occidental (13)


Deja au trecut trei zile de când a început să ningă şi acesta stradă (Oituz), inclusă în cea mai înaltă treaptă de impozitare nu a văzut înca un plug. Ci doar poteci făcute de paşii tecucenilor şi a autoturismelor ce s-au aventurat să intre sau să iasă din garaj. Dar, am putut să văd prin târg destule utilaje ce se plimbau cu lama ridicată sau care “lenevesc” indecent.


3 comments

  1. Costele, dupa cum scrii sigur ai votat cu Tuchel. Asa ca nu te mai mira ca ai luat teapa.

    1. Nu Tuchel se afla pe utilaj,iara nataraul acela care a lasat treaba asa e angajatul primariei,asa ca ce sa intimplat acolo de fapt o fost Ura sau nepasare. Voi ajunge sa il prepar la Dl Tuchel sa stie ce angajati are ,ce telefoane dadeau cind Pohrib urma sa apara la postul Care nu mai este ,sa il puna intr-o postura rea sa se mai adune citeva semnaturi la ppdd. Sau sa iti spun ca pe timpul lui fiki plateam sa fiu deszapezit… asa ca Nu Tuchel e problema si te asigur ca eu voi fi deszapesit.

  2. E e un adevar ca umbla lamele aiurea ,dar marea bomba vine acum ,vine 2 masini de deszapezire,un castor (case ) si una de la Romprest ,castorul cu unca un ageamiu in cabina ,le zic impinge frate zapada din drum n-o lasa acolo ca eu trec pe acolo .da da si acolo a lasat-o ,ma uit ce sa fac ori si ce as fi facut as fi incalcat Legea!!! ma pregatesc sa ma duc la cel de -al 2 utilaj sa ii zic ma frate colegul tau care ar fi de la primarie a lasat tot ce a impins de pe strada in mijolcul drumului ,nu am mai apucat,de ce ? simplu pt ca a avut grija baiatul unui angajat de la primarie,sa il informeze pe cel de la Romprest nu te du ba ca asta e cu Tuchel sa iti dea Tuchel utilaj????? am ramas mut nu i-am mai cerut omului nimic desi in fie ce iarna le plateam sa ma desfunde. Acum vreau sa merg la primar sa il informez de caz si sa trimita un utilaj deoarece treaba nu sa terminat. Si e musai sa se desfunde acea portiune de 50 de metri de drum pt ca si eu ultimul de pe acea strada sa fiu deszapezit.Si eu sint platitor de taxe si impozite.

Comments are closed.