Web
Analytics
TECUCI

Imaginea zilei: Să zicem şi de bine


Deszapezire-Gheorghe_Petrascu-Tecuci

Am fost sunaţi ca „se întâmpla ceva în zona Cina” şi ne-am deplasat. Utilajele de deszăpezire lucrau ca într-un santier. După acestea curat ca-n palma. Conducatorul „ostilităţilor” chiar administratorul firmei Nelu Galbenuş. Acesta ne-a explicat „ce şi cum” şi ne-a dat câteva repere unde s-au mai efectuat lucrări. Să auzim de bine!


8 comments

 1. @Carcotasul
  Inteleg ca vreti ca orasul sa ramana sub zapada?Ecotecul si Romprestul daca aveau utilzaje faceau, dar nu au.Anul trecut era o administratie PDL acum e USL si apeleaza printre alte firme si la cea a domnului Galbenus, pentru ca are cu ce sa faca treaba. Am trecut si ieri si azi dimineata si am vazut ca fac treba cu spirit de raspundere. Ceea ce nu pot spune despre ceea ce face Ecotecul si Romprestul. Apropo, stiti ca profitul lunar al Romprestului din contractul cu primaria este 200 de milioane lei vechi?Vin cu o sararita si o masina cu lama si gata au deszapezit.Ca sa nu mai spun ca afost pus sef dl. Moiceanu care a falimentat TERMSALUL -cred ca mai este in arhiva primariei dosarul comisiei de control care a gasit frauda de 3,6 miliarde de lei vechi-, mai apoi a facut o gaura si la Romprest, si mare minune la propunerea noi administratii a fost readus sef la Romprest.Probabil pentru ai baga cu totul in rahat.

  1. @Un cetatean
   Ati afirmat ca PROFITUL este de 200 mil? Aveti un document in sprijinul informatiei? Poate ni-l trimiteti si nou.
   Cert este ca tecucenii cu care m-am vazut zilele acestea sunt extrem de nemultumiti de starea drumurilor si mai ales al trotuarelor.
   Pentru cei ce se deplaseaza in aceste zile prin Tecuci este un adevarat calvar.

 2. Bai naivule , stii cati bani a ridicat numai anul trecut, d-l Galbenus de la primarie? Vreo doua miliarde, poate si mai bine.Tu crezi ca se face ceva pe gratis? Si apoi ce culoare politica are? De ce el, si nu ECOTEC sau Romprest cu care primaria are contract? Sa mai suga si el niste bani publici din buzunarul tau,mon cher,caci vorba aia,brutarii sunt peste tot ,benzinarii la fel,incasari mici,mare saracie… mare.

 3. Dar noua cate firme ne trebuie ca sa dezapezim orasul Tecuci? Romprest ul are contract permanent platit lunar care va expira la 31 martie. Mai este necesar si alte firme?

 4. Sa zicem si de bine? Cand ma uit la imaginea asta ma apuca nervii atat de tare ca imi vine sa-mi bag picioarele in el de desktop, ca o blonda. Asta nu este dezapezire. Este santier de distrugere premeditata a strazii. Sa ne fereasca Dumnezeu sa stea acest Tuchel primar 4 ani.

 5. Domnule, asa da. Acum eu am un regret, ca dupa inundatiile din 2007 lumea nu la votat,desi merita, la cate a facut pentru orasul asta. Dar cine stie, poate la alegerile viitoare se schimba roata. Ca poti sa zici orice despre dl. Galbenus, dar ca nu e gospodar si ca nu face treaba, niciodata!

  1. Lasa-ma nene „un caratean”! Si asa ne merge numele de oras de prostovani, sa mai avem si primar cu nume de interlop??? Auzi colo, Nelu Galbenus primar! Fostul sofer de la CAP Corod, cu nici opt clase facute pe bune, primar de Tecuci!
   O fi Tecuciul un fel de sat, dar nici sa fie pasat de la tepeni la corodeni!

  2. Desigur ! Daca ies bani, e foarte gospodar. Doar deh.. trebuie sa ciupească cite ceva de ici, de colo, ca sa-si salveze firma de la faliment. Ei, si ce daca acei banuti sunt din contracte cu statul ?! O fi singurul ??? Nuuuuu….. !!!

Comments are closed.