Web
Analytics
TECUCI

UPDATE: Suicid pe linia ferata


Suicid pe calea ferata
foto: ziaruldebacau.ro

Tanara a fost identificata ca fiind Rodica Gavrilaş ce locuia in cartierul Satul Nou , str. Vornicului in varsta de 21 de ani. Acesta era eleva la seral in clasa a 13-a. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Stirea initiala:  O tanara cu varsta cuprinsa intre 20-25 ani s-a aruncat aseara la orele 22,30 in fata trenului 6316 ce efectua ruta Barlad-Tecuci. Evenimentul a avut loc la intrarea in cartierul Satu-Nou, in dreptul digului de pe str. Sergent Serea. Seful Politiei TF Adrian Ciuca a precizat ca mecanicul nu a putut evita tragedia intrucat fata i-a sarit in fata locomotivei, din balariile crescute. “Deocamdata nu se cunoaste identitatea fetei, am intrebat pe toti din zona respectiva insa nimeni nu o cunoaste. Nu avea nici-un document la ea, nici-un bilet, are 1,50 m, par negru, de lungime medie, ochi caprui, ten alb, avea un aspect ingrijit. Purta un tricou de bumbac culoare verde, bluza si pantalon sport din fas, culoare neagra, chilot tip boxeri negru, papuci in picioare. In urechi mai avea un singur cercel in urechea dreapta, celalat fiind pierdut in impact. Ungiile ii erau ingrijite. E clar ca a fost suicid, ramane sa stabileasca alte date  medicina legala deoarece a fost transportata la morga spitalului tecucean . Toti cei ce pot da informatii depre aceasta pesoana o pot face la nr. de telefon 0236- 811651 sau la Politia municipala 0236-820055″ a informat agent sef Ciuca. Din primele cercetari s-ar parea ca a fost o sinucidere datorata unei relatii amoroase. Din pacate fata fetei a fost afectata serios in impact, fiind mai greu de descoperit identitatea.


5 comments

  1. dumnezeu sa o odihneasca.condoleante familiei si sa fie puternica in continuare. am trecut prin asemenea nenorocire.

  2. DUMNEZEU SA O ODICNIASCA IN PACE ERA SORA CUMNATEI MELE ASTAZI AM AFLAT TRAGEDIA IS INMARMURIT NUMI VINE SA CRED DUMNEZEU SA O IERTE CHIAR DC ASTA SE CONSIDERA UN PACAT STRIGATOR LA CER SPER SA O IERTE DUMNEZEU CA AVIA UN SUFLET BN SI BLAND\

  3. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!Nu te vom uita niciodata!Familia indurerata!

Comments are closed.