Web
Analytics
TECUCI

S-a sinucis de Sf. Ştefan


spanzuratFara a lasa nici un bilet in urma, nici un fel de indicii despre ceee ce avea sa se intample, Florin C., de 43 ani, agent postal in municipiul nostru a decis sa-si ia viata. Fiind familist nu a dat de inteles nimanui luni dimineata despre faptul ca s-ar fi saturat de aceasta viata sau ca ar avea nemultumiri. “Sotia lui a fost plecata de dimineata la organizarea unei pomeni religioase, a fost sunata de cei de la Posta si anuntata ca Florin nu a ajuns la munca. In prealabil colegii sunase pe telefoanele lui insa telefoanele erau ramase in casa si el nu era de gasit. Tot in acea zi pe la amiaza un tecucean a iesit sa-si incerce norocul la peste la lacul de agrement din spatele Liceului agricol. Ne-a sesizat telefonic ca o persoana este spanzurata in acel loc” a precizat cms. Nicusor Barbu. Asupra lui nu s-a gasit nici un bilet, nici la domiciliul, singurul act ce-l purta era cartea de identitate. Pana in prezent nu se cunoaste motivul ce la determinat pe Florin sa-si ia capat zilelor, totul in urma ramanand un mister, el alegand sa-si curme respiratia cu un cablu electric agatat de un leagan.


2 comments

  1. Mare pacat.Dumnezeu sa il ierte si sa dea familiei putere sa treaca peste aceasta grea incercare,acum,in prag de an nou.L-am cunoscut bine si ultima data cand ne-am vazut cu vreo 7 zile in urma nu lasa nici o impresie ca ar putea face acest gest necugetat.Glumea si era vesel ca de obicei.Inca o data dumnezeu sa il ierte.Ai gresit facand asta Florine,poate de acolo de sus vezi cele scrise aici dar o sa ramai in amintirile noastre,ale tuturor care te-am cunoscut ca omul exuberant si plin de viata care ai fost.pe unde treceai lasai buna dispozitie.Sa-ti fie tarana usoara.

  2. Dumnezeu sa-l ierte!Era un baiat sufletist,pus mereu pe glume,aceasta,ultima e macabra insa.Postasul din zona industriala,din Tecuciul nou de loc,sotia ia ramas fara servici,cine stie ce la indemnat la acest ultim pas…datorii poate,faptul ca statea la camin de nefamilisti,greutatile sunt dar nu trebuie sa procedam asa,in nici un caz.

Comments are closed.