Web
Analytics
TECUCI

Neatenţia a provocat încă o victimă


foto: bihorstiri.ro

 

Un bărbat de 45 de ani din Tecuci, a plătit cu viaţa neatenţia unui şofer în vârstă de 23 de ani din Movileni. Constantin Moise de 45 de ani se afla pe un moped Piagio şi circula, în zona Movileni, pe acelaşi sens cu un BMW condus de un bărbat de 23 de ani. Şoferul maşinii nu a fost atent şi a intrat în coliziune cu mopedistul. În urma impactului, mopedistul a suferit leziuni grave şi a murit apoi la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Şoferul este cercetat pentru ucidere din culpă.  Sursa: IPJ Galati


7 comments

 1. Cel care a avut accidentul este unchiul meu … pe el il cheama Constantin Moisa si trebuia sa implineasca in saptembrie 50 de ani.

 2. Ma scuzati daca vam deranjat cu ceva.. a fost doar o opinie. Va multumesc !

 3. Adica pentru ce sa dau socoteala , pt care neatentie domnule ?? asta ce e amenintare? si dreptu la o opinie e liber nu ?

  1. Mă scuzaţi dacă v-am deranjat cu ceva.. a fost doar o opinie….
   Este oarecum logic: nu cred că un locuitor al tecuciului (oarecare), ar fi ştiut ca poza nu e de la faţa locului. Ori că nu e corectă reletarea. Şi nu s-ar fi adresat cu superioritate şi lipsit de deferenţă dacă nu ar fi fost implicat cumva. Mai mult, noi nu suntem „organe” ale statului. Deci, nu facem noi dreptate. Am presupus că e cineva implicat in acest eveniment tragic. Tot aşa sa întâmplat şi cu articolul despre poliţistul Grecu de la Corod a fost arestat pentru luare de mită. Articolul, preluat din viaţa-libera.ro, a provocat iritare în rândul apropiaţilor care au trecut la ameninţări directe în comentarii (care nu au fost postate) destul de dure. Ca, mai apoi, acesta să-si recunosca fapta şi „suporterii” înfocaţi ai acestuia să „muţească” subit. Cel mai interesant a fost atunci când cineva din familie (probabil) a pus copilul să comenteze. Acesta afirma că este cel mai bun şi corect părinte (probabil pentru ca nu-i lipseau banii).
   Comentariile au fost aprobate. E libera exprimarea?

 4. L-aş sfătui pe „Tot Eu” să-şi înceapă lectura acestui site cu secţiunea „o pilulă pe zi”… nici nu ştie câte poate câştiga astfel, în primul rând nu s-ar face de râs şi apoi ar învăţa să fie mai ponderat, circumspect…etc! Nici nu era nevoie să dea clik pe imagine, sub ea scrie sursa (foto bihor!)! Divinitatea a vrut ca astăzi să i se potrivească mănuşă „pilula” domniei sale. Fără supărare, „Tot Eu”!

 5. Bai nea ziaristule , 1. poza nui adevarata si 2. trebuia sa vii tu sa iei interviuri nu sa scrii din auzite … deci fii mai atent .

  1. Băi nea „cititorule”… Să te îndrum prin meandrele unui site… 1. Poza este simbolică şi a fost preluată de pe un alt portal. Dacă aveai curiozitatea să dai un click pe acea imagine te şi „luminai” în privinţa sursei acesteia. Este o practică curentă. 2. Informaţia, vine printr-un comunicat de presă al IPJ Galati şi a fost postată în toată presa online judeţeană. Faptul că pari nemulţumit(a) denotă că acest comunicat este superficial sau incorect. Dar, nu ar fi prima dată când se emit comunicate inexacte. Ori, esti unul din cei care, probabil, or sa dea socoteala… pentru neatenţie.

Comments are closed.