Web
Analytics
TECUCI

Locala in interventii


Politist local Tecuci Duminica in jurul orei 15 patrula auto a Politiei locale a fost sesizata cu privire la faptul ca 3 persoane au incercat sa sustraga din incinta UM 1589, cu ajutorul unui taxi, un nr. de 170 etriere din fier striat. La somatia politistului local 2 persoane au fugit iar cea de-a treia, soferul taxiului, a fost legitimata ca fiind Cosmin Pohrib din Tecuci. Acesta a fost retinut si preluat de echipajul Politiei Municipale pentru cercetari. In perioada 25-27 iunie echipajele Politiei locale , date fiind avertizarile meteorologice, au monitorizat cursurile raurilor Barlad si Tecucel, participand totodata si la interventiile Serviciului Situatii de Urgenta de pe strazile Al. Plopilor, Matei Basarab, Nicoresti in vederea dirijarii traficului rutier pentru a se putea indeparta copacii doborati de furtuna. In perioada 20-27 iunie au fost aplicate 73 sanctiuni contraventionale din care 5 pentru tulburarea linistii si ordinii publice, 32 pentru parcarea autoturismelor pe domeniul public, 3 pentru depozitarea gunoiului menejer pe domeniul public, 1 pentru lipire afisuri/anunturi pe stalpii de iluminat public si 1 pentru comert stradal neautorizat. Conform directorului Politiei Locale, Cristian Popovici, in afara activitatilor mentionate , au fost si 2 mandate de aducere, 1 reclamatie solutionata, 7 insotiri, 3 masuri de ordine si 3 apeluri 112.

Sursa: Politia Locala Tecuci


3 comments

  1. Mai Marius, cum sa le dea amenda tiganilor? Pai acesti colorati sunt prietenii cu „uniforma”. Politistii locali se umfla in pene cand ajung in fata batranilor, femeilor singure sau a minorilor. In fata tiganilor stau drepti ca nu cumva acestia sa il sune pe seful lor cel mare si sa se planga de prestia legista a localilor. Totul se rezolva cu PBR (pile, bani,relatii).

    1. Aud pentru prima dată de PBR. Nu frăţioare, deocamdată în România a fost şi este la putere P.C.R., adică Pile Cunoştinţe şi Relaţii. Bagă la cap şi nu uita.

  2. POLITIA LOCALA CAM DA AMENZI AIUREA.ASA ESTE LA INCEPUT,SE DA MARI IN APA MICA.SA INTRE PE GANGUL DE LA PESCARIE SA II HALEASCA PE TIGANII CARE VAND TELEFOANE FURATE SI STAU CA VIERMII DE GALBEAZA LA FURAT.

Comments are closed.