Web
Analytics
TECUCI

Cecetati pentru furturi


Politist scandal La data de 1 aprilie, ora 0:10, poliţiştii tecuceni l-au depistat pe Dumitru P. de 49 ani, din municipiul Galaţi, care în timp ce se afla la o pensiune din  Tecuci, i-a furat lui  Dănuţ S. de 51 ani, din oraşul Năvodari  jud. Constanţa , două telefoane mobile şi un ceas de mînă, bunuri în valoare de 400 lei, ambii fiind cazati in aceeasi camera de motel. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvîrşirea infracţiunii de furt calificat. Ieri Maricel I., barman, a sesizat faptul că în noaptea de 30/31martie persoane necunoscute au pătruns, prin forţarea unei ferestre, într-un bar din comuna Griviţa, administrat de  Nicuţă B. de 54 ani, din Tecuci, şi au sustras ţigări, sucuri energizante şi 2.300 lei, prejudiciul fiind de aproximativ 5.000 lei. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din comună s-a stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt  Vasile C. de 33 ani şi Cristian T. de 14 ani, din Griviţa, care au fost depistaţi ieri, în jurul orei 15.00 în comuna Matca având asupra lor ţigări, ciocolată şi suma de 650 lei. Cristian T. va fi internat la un centru de reeducare minori Tg. Ocna, pâna la împlinirea vârstei de 18 ani, în baza unei sentinţe penale din 25.01.2011.

Urmăriţi internaţional, reţinuţi de poliţiştii gălăţeni

La data de 31martie poliţişti din cadrul Biroului Urmăriri, împreună cu lucrătorii S.I.R.au desfăşurat o acţiune pe linia prinderii urmăriţilor internaţional în municipiul Galaţi. Cu acastă ocazie au fost identificaţi şi reţinuţi  Catalin S.de 34 ani şi Mihai Gabriel S. de 33 ani, urmăriţi la nivel internaţional de autorităţile germane, pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor. Cei doi fraţi, la data de 22.02.2011 în timp ce se aflau în localitatea Bremerhaven, Germania, au avut un conflict cu alt cetăţean român, căruia i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte de baseball, în urma cărora viaţa acestuia a fost pusă în pericol. După comiterea faptei cei doi au părăsit Germania, revenind în ţară. Autorităţile germane au dispus urmărirea internaţională, în urma Mandatelor Europene de arestare emise de Tribunalul Bremerhaven, Germania la data de 07.03.2011.

Cei doi urmăriţi au fost prezentaţi la Curtea de Apel Galaţi care a dispus arestarea acestora pe o perioadă de 29 zile în vederea extrădării către autorităţile germane.

Sursa: IPJ Galati