Web
Analytics
TECUCI

Batran ranit pe trecerea de pietoni


Politia rutiera Tecuci Ieri la orele 10,20 pe str. 1 Decembrie 1918 din Tecuci, in zona situata in fata BCR, la trecerea pentru pietoni s-a inregistrat un eveniment rutier soldat cu ranirea unei persoane. Tecuceanul Vasile P. de 40 ani aflandu-se la volanul autoturismului Renault cu nr. VS 04 ROT la trecerea pentru pietoni nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat regulamentar in traversare, pe care la accidentat producandu-i leziuni ce au necesitat spitalizarea. Victima, in persoana tecuceanului Alexandru M. de 81 ani, a ramas surprinsa de atitudinea lipsita de respect si de civilizatie a conducatorului auto, care vazand un om in varsta ca s-a angajat regulamentar in traversarea strazii, si-a continuat drumul, punandu-i in pericol viata si sanatatea. Pe numele soferului s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa, iar in cazul in care va fi condamnat i se va anula permisul de conducere.

Sursa: Politia Rutiera Tecuci


2 comments

 1. Lipsa de respect pe naiba. Mai da-i incolo de pietoni, nu generalizez, dar majoritatea babelor, hodorogilor si cretinilor de 10-20 de ani, nu intorc o secunda capul inainte sa puna piciorul pe trecerea de pietoni. Am fost martorul unui abuz al politiei rutiere de acum cateva seri, cand Cap de Creta, a retinut permisul de conducere unui sofer care cica n-ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni. Pai cum pusca mea sa-i acord prioritate pietonului care intra in portiera mea tocmai cand sunt eu la jumatatea trecerii?
  Adica, daca eu sunt cu masina la jumatatea trecerii de pietoni, si un maimutoi de pe trotuar sare in masina mea, tot mie mi se retine permisul? Nu am fost pus in postura asta, dar daca mi s-ar intampla asa ceva, cred ca as da in spate si in fata pana mi s-ar termina benzina, sau n-ar mai repsira nici pietonul si nici politaiul.

  Cand scrieti aberatiile astea de articole, ganditi-va si voi un pic. Nu mai exagerati cu pietoni nevinovati, batranei sarmani sau copii vatamati. Ca nu intotdeauna e vina soferilor.
  Cel putin la trecerea de pietoni, mentionata in articol, nici n-ai timp sa-i vezi pe aia care sar in fata masinilor, de masinile parcate inainte si dupa trecere.
  Daca tot vreti sa scrieti un articol, scrieti despre neregulile din Tecuci, despre cum se aplica legea rutiera, adica deloc, sau despre trecerile de pietoni neiluminate. Iesi in seara asta in oras, pe la Matrix. Ploua, lumini stinse, carute si biciclisti invizibili… mai ai timp sa mai vezi care si cum merge pe trotuar si cand da sa sara in fata masinii ? Nu cred!

  1. @symplu
   Raspunsul este unul cat se poate de concis:
   1. Este o informare a politiei rutiere nu e conceptia tecuci.eu
   2. Aveti dreptate in mare parte, si noi suntem conducatori auto.
   3. Foarte curand o sa aveti imagini video din trafic. Cu adnotari. Credem ca fac mai mult decat o mie de cuvinte.

Comments are closed.