Web
Analytics
TECUCI

Atenţie la bănuţi, Superbingo are probleme


Superbingo MetropolisDeaorece sunt si multi tecuceni care-si joaca si ultimii banuţi, sau cumpara din ce in ce mai multe bilete, in speranta disperata de a iesi din saracie si mizerie, va propunem urmatorul articol aparut in presa nationala:

SUPERBINGO METROPOLIS, în vizorul Poliţiei! Firma organizatoare, suspectată de spălare de bani ?
Este, poate, cel mai în vogă joc de noroc. Numai la ultima ediţie au fost înregistrate ca vândute peste 6,5 milioane bilete. Cu toate acestea, firma care organizează concursul televizat de Antena 1 are datorii declarate de 70 milioane lei.
„Miraţi” de seninătatea cu care în bilanţul contabil se pierd milioane de euro lunar, specialişti în investigarea fraudelor au început să facă „săpături” cu privire la firma PHOENIX GAME SRL din Bistriţa Năsăud.

2,5 milioane euro pe ediţie
Firma care deţine licenţa de organizare a jocului de noroc SUPERBINGO METROPOLIS are doi patroni. Nu, nu este vorba de simpaticii Ţociu şi Palade, ci de Petre Rus şi Radu Chifu din Bistriţa Năsăud. Societatea figura în bilanţul contabil de la sfârşitul anului trecut cu datorii recunoscute de 69,98 milioane Ron.
Adică de peste 20 de ori mai mult decât cu un an în urmă. Iar lucrurile continuă să meargă şi mai prost în acte, astfel că este o adevărată „minune” de unde au cei doi bistriţeni atâta bănet de pierdut. Totul în condiţiile în care, de exemplu, la ultimele ediţii, veniturile obţinute doar din vânzarea biletelor s-au ridicat, în medie, la câte 2,5 milioane de euro! Iar premiile cumulative declarate la 1,6 milioane…
10.000 euro despăgubiri
Ce-i drept, asta e treaba patronilor. Numai că surse din Poliţie susţin că există suspiciuni privind mai multe nereguli financiare de la firma organizatoare, inclusiv spălare de bani. Se vorbeşte chiar şi de o „filieră bistriţeană” a unui consorţiu de cazinouri cu belele în Las Vegas… Cert este doar că se strâng tot mai multe informaţii despre jocul de BINGO, care se poate dovedi fie un nou CARITAS, fie o „spălătorie”. Iar plângerile depuse de colaboratori se înmulţesc, chiar dacă aceştia au fost puşi să se angajeze că plătesc despăgubiri de 10 000 euro pentru orice informaţie „scăpată” în afara firmei…
Sursa:  www.ziarulnational.com